MichałT pisze:Oprócz wszystkiego najlepszego, życzę mu żeby odszedł z tych wszystkich DSDS - ów i Supertalentów, a zaczął w końcu tworzyć prawdziwą muzykę... Tak jak kiedyś ...
Ja oczywiście przyłanczam się do tych życzeń ... i jeszcze życzę mu by żył do końca świata i jeden dzień dłużej...
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Wszystkiego najlepszego DIETER,dużo zdrowia,szczęścia,pomyślności,oby powrócił MT,lub BS.Jesteś najlepszy,twoje utwory są wyśmienite,jesteś facet z jajami.Thomas nigdy nie da sobie rady bez ciebie.
FAN MT pisze:Wszystkiego najlepszego DIETER,dużo zdrowia,szczęścia,pomyślności,oby powrócił MT,lub BS.Jesteś najlepszy,twoje utwory są wyśmienite,jesteś facet z jajami.Thomas nigdy nie da sobie rady bez ciebie.
Jakoś narazie Thomas daje sobie rade bez Dietera.Faktem jest natomiast,że utwory pisane przez Bohlena maja to "coś" a tak niestety Thomas nie komponuje.
Tak sobie teraz przeglądałem forum na bohlenworld i zauważyłem ,że Michał T jako drugi Polak złozył Dieterowi życzenia-miło Michale z Twojej strony.Podałem specjalnie tego linka,żeby więcej fanów z Polski cos miłego Dieterowi napisało.Ty mnie zaskoczyłeś chociaż Ci powiem,że taką miałem cicha nadzieje ,że cos napiszesz.Pozdrawiam
FAN MT pisze:Wszystkiego najlepszego DIETER,dużo zdrowia,szczęścia,pomyślności,oby powrócił MT,lub BS.Jesteś najlepszy,twoje utwory są wyśmienite,jesteś facet z jajami.Thomas nigdy nie da sobie rady bez ciebie.
Jakoś narazie Thomas daje sobie rade bez Dietera.Faktem jest natomiast,że utwory pisane przez Bohlena maja to "coś" a tak niestety Thomas nie komponuje.
Jak daje sobie rady???,to że gra,tylko jak gra,żalosne,gdyby była to muza podobna choć trochę,do tej pisanej przez DIETERA,to zrobiłby karierę bardzo wielką,a tak niestety,jego utworami jest zainteresowana mała grupa fanów,a i jeszcze jedno,słuchają go tylko ze względu na MT,i tego nie da się ukryć.