Dieter w "Naszej klasie"

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Ja tez jestem :D ale ich nie zaprosze bo to falszywki :x
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Ja też tak zrobiłam i po jednym mi odpowiedziałao!!! :shock:
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

a to jest ciekawe... ja się wkliknełam

http://nasza-klasa.pl/profile/10376568
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Soldier

No a niech tam- zaprosilam Tomaszka do listy...wiem,ze to podroba,ale....
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

... ale szczeny by nam opadły do ziemi gdyby któryś z nich okazał sie prawdziwy <ale sie na pewno nie okaże :( >
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Nie no. Ja osobiście w to wątpię żeby akurat Thomasowi czy Dieterowi chciało się tam przebywać na tym obecnie popularnym portalu. :lol: Pomijając kwestię różnicy językowej (choć można i zawsze nająć tłumacza) jakoś nie wydaje mi się żeby obu panów a zwłaszcza Dietera zainteresowało tego typu polskie forum. A już tak rozważając humorystycznie dopiero by było gdyby się okazało, że np. na naszym forum jest prawdziwy Thomas, który za pomocą tłumacza podszywałby się za kogoś :D żeby tak incognito wyniuchać co o nim czy o jego muzyce sądzą fani. Wiem natomiast napewno z jednego reportażu o Claudii, ze właśnie ona (czyli żonka Thomasa) żywo się interesuje różnymi forami europejskimi na temat samego Thomasa. Czasem odpowiada niektórym fanom. Więc może do nas też czasem zajrzała i poprosiła np. jakiegoś znajomego kto zna trochę polski, aby jej przetłumaczył co my tu gadamy o Thomasie. Z resztą to właśnie ona prowadzi też stronę Thomasa z racji tego, że sam Thomas nie ma na to za bardzo czasu. :wink:
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2008 17:57 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
alunia13

Post autor: alunia13 »

whoho opadły by chyba do samego jądra ziemi:D Przynajmniej mi :twisted:
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

no taka Claudia :D gdyby przeczytała to wszystko to bania mała by sie jej zrobiła :D :D ponieważ są tu także opinie o niej <nie zawsze dobre> lub podejrzenia co do jej prawdziwego charakterek. jednak wątpię w to żeby chciało jej się tłumaczyć nasze posty

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

only love pisze:no taka Claudia :D gdyby przeczytała to wszystko to bania mała by sie jej zrobiła :D :D ponieważ są tu także opinie o niej <nie zawsze dobre> lub podejrzenia co do jej prawdziwego charakterek. jednak wątpię w to żeby chciało jej się tłumaczyć nasze posty
Nigdy nic nie wiadomo. :D Z resztą nawet nie musiałaby prosić koleżanki czy kolegi, który może zna polski. Do paru postów wystarczyłby jej internetowy tłumacz polsko - niemiecki - oczywiście w wersji niemieckiej. :) A ona na pewno jest świadoma, ze co na niektórych forach mogli ją trochę obgadać "ten tegez" :lol: Zawsze to jednak nasze opinie są z pierwszej ręki aniżeli jakaś tam gazetka bulwarowa, co w niej dziennikarze nie raz sobie nazmyślają co im ślina na język (na klawiaturę) przyniesie. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

no a niektórzy tacy dziennikarze mają ostre języczki lub w ogóle nie są przygotowani do wywiadu i wychodzi z tego mnóstwo głupot wtedy a jeszcze inni usłyszą tak a napiszą po swojemu

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

To nie jest prawdziwy Dieter. Po co by się logował na polskim portalu. A poza tym tam jest napisane o Blue System po polsku. Mało prawdopodobne by wynajął tłumacza. Poza tym niby dlaczego dał stare zdjęcie.
Awatar użytkownika
Soldier

No pewnie ze nie,tak samo jak i Thomas-przeciez tam moze sobie kazdy zalozyc konto jakie chce i nazwac je jak chce...nie ma zludzen.
Awatar użytkownika
Daniel

Re:

Post autor: Daniel »

Peter pisze:To nie jest prawdziwy Dieter. Po co by się logował na polskim portalu. A poza tym tam jest napisane o Blue System po polsku. Mało prawdopodobne by wynajął tłumacza. Poza tym niby dlaczego dał stare zdjęcie.
No cos Ty ?
Prawdziwy, najprawdziwszy ! ;) :D :P
hahaha
Awatar użytkownika
Peter

Re: Dieter w "Naszej klasie"

Post autor: Peter »

A gdzie tam prawdziwy. To fałszywka. Przecież Dieter nie umie pisać po polsku.
Alunia96
Użytkownik nieaktywny

Post autor: Alunia96 »

To nie Dieter,ponieważ on nie pisze po polsku i by dał bardziej prywatne zdjęcie,których nie ma w internecie:)
Awatar użytkownika
lollo3

Post autor: lollo3 »

Alunia96 pisze:To nie Dieter,ponieważ on nie pisze po polsku i by dał bardziej prywatne zdjęcie,których nie ma w internecie:)
Żartujesz :shock:
Obrazek
ODPOWIEDZ