Zlot Fanów Modern Talking

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

ArCrack pisze:Thomas powiedział coś takiego dla telewizji RTL, gdy Dieter zaczął gadać o ewentualnym wspólnym występie Wink
No sory ,ze tak draze i draze <pokręcony> ale kiedy tak powiedzial?-powiedz chociaz w przyblizeniu....
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Tez zdecydowanie popieram ten pomysł. Chyba każdy tego chciał od dawna tylkotrudno nam było coś takiego zrealizować, bo jest to dosyć trudne do zrognizowania. Mam mnóstwo znajomych którzy też by byli zachwyceni. :)
Awatar użytkownika
RobinHood

Post autor: RobinHood »

No super, ja się piszę na to na 100%. Jeżdżę na zjazdy informatyków i jest super, więc tutaj powinno być jeszcze lepiej :-)
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Poperam!!!
Czesław

Post autor: Czesław »

Thomas wyraził te słowa po występie Dietera w Moskwie w zeszłym roku. Dieter na scenie rozgrzany wiernością swoich Fanów powiedział cytuje "nie wykluczone że w przyszłym roku (czyli 2008) stane tutaj na scenie z Thomasem". Thomas zapytany o te rewelacyjne nowiny ważne dla Fanów Modern Talking właśnie tak to skomentował. A jest właśnie 2008 i kolejny show Discoteka80 w Moskwie a Modern Talking nie ma. Sądzę że jednak Thomas postanowił pożegnać na zawsze duet Modern Talking.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Gdyby tak jeszcze kiedyś Thomas Anders i Dieter Bohlen zaśpiewali by razem to by było fantastycznie :D. Ale to jest chyba mało prawdopodobne, że do tego dojdzie :cry:
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Przecież wszyscy wiemy, że to niemożliwe, powinniśmy się cieszyć z tego, że Dieter odnosi sukces w Niemczech w duecie z Markiem Medlockiem. Zresztą "nic nie może przecież wiecznie trwać".
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Wiesz z czego bym się cieszył Louie, Louie, Louie gdyby Modern Talking nie rozpadł się w 2003 roku i nadal by razem śpiewali :D. Przecież Rolling Stonsi śpiewają razem ponad 40 lat choć są już po 60tce. Według mnie Thomas Anders z Dieterem Bohlenem spokojnie by osiągali kolejne sukcesy. Może się myle. A pomarzyć zawsze można :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Pomysł popieram, na pewno na ten zlot bym pojechał a szczytem szczęścia byłabay dla mnie obecność na nim DB...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Malediwy pisze:Pomysł popieram, na pewno na ten zlot bym pojechał a szczytem szczęścia byłabay dla mnie obecność na nim DB...
W pełni się zgadzam z powyższą wypowiedzią. Chętnie bym się wybrał na taki zlot, jeżeli data dopisze. Thomasa miałem okazję już poznać osobiście w Katowicach w 1998 roku, ale Dieter okazał się niedostępny... pili sobie piwko z Thomasem , zjechała windą Nadja do hotelowego baru... i Dieter z nieciekawą miną pobiegł za nią nie zwracając na nas uwagi, nawet piwa nie dopił... ach te kobiety...jak nie Nora to Nadja...
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

No w 1998 roku, podczas trasy koncertowej w Polsce, Nadja mogła być nieco zła na Dietera. A to za sprawą mojej koleżanki, Roksany, która wpadła panu B. do oczka podczas koncertu w Poznaniu. Dwa następne koncerty, Katowice i Warszawa, odbyły się już bez Nadji na scenie. :(

To tak przy okazji. A tak w ogóle to mam nadzieję, że faktycznie dojdzie do spotkania fanów w Katowicach. Może warto zrobić jakąś wstępną listę chętnych??
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Jak najbardziej pomysł godny poparcia! Na pewno zjawię się na spotkaniu.A jakby do tego jeszcze udało zaprosić się Dietera! To by było!
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Dla mnie bardziej cennym byłoby spotkanie Thomasa bo jestem pewien że ewentualny występ się uda i naprawde bedzie śpiewał...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Skyliner89MT pisze:Gdyby tak jeszcze kiedyś Thomas Anders i Dieter Bohlen zaśpiewali by razem to by było fantastycznie :D. Ale to jest chyba mało prawdopodobne, że do tego dojdzie :cry:
Louie,Louie,Louie pisze:Przecież wszyscy wiemy, że to niemożliwe, powinniśmy się cieszyć z tego, że Dieter odnosi sukces w Niemczech w duecie z Markiem Medlockiem. Zresztą "nic nie może przecież wiecznie trwać".
Jak się MT rozpadł w 1987 roku to też Thomas zażekał się,że już nigdy nie zaśpiewa z Bohlenem...i co...(?) jak to mówili a raczej pisali w czasopismach "nigdy nie mówi się -nigdy"...pożyjemy zobaczymy
:wink: Może za następne 11 lat panom zacznie kasy brakować i znów wyparzą z YOU'RE MY HEART... :lol:

Ja bym tak wszystkiego nie przekreslała,że już razem nie wystąpią.
Po za tym można zorganizować,że jednego roku przyjedzie Thomas a na nastepne spotkanie Dieter,tylko czy będa chcieli
:(
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

heeej ale jak już się zlecicie w to jedno miejsce to zróbcie chociaż jakiś filmik i władujcie na tuba czy gdzieś żeby ci co chcieli by a nie mogli być, to chociaż mogli sobie popatrzeć, ok. :lol: :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Zlot Fanów Modern Talking

Post autor: Gasolina91 »

Ja mam takie małe marzenia. Bo chciałabym zorganizowac taki własnie zlot. Tylko nie weim gdzie. Dla mnie najlepiej byłoby w Katowicach...
Ale nie weim jak by to wszystko miało wyglądac i czy dałąbym sobie sama z tym radę... <bezradny>
Point Of No Return
ODPOWIEDZ