No sory ,ze tak draze i drazeArCrack pisze:Thomas powiedział coś takiego dla telewizji RTL, gdy Dieter zaczął gadać o ewentualnym wspólnym występie Wink
Zlot Fanów Modern Talking
- Soldier
- RobinHood
No super, ja się piszę na to na 100%. Jeżdżę na zjazdy informatyków i jest super, więc tutaj powinno być jeszcze lepiej 
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
-
Czesław
Thomas wyraził te słowa po występie Dietera w Moskwie w zeszłym roku. Dieter na scenie rozgrzany wiernością swoich Fanów powiedział cytuje "nie wykluczone że w przyszłym roku (czyli 2008) stane tutaj na scenie z Thomasem". Thomas zapytany o te rewelacyjne nowiny ważne dla Fanów Modern Talking właśnie tak to skomentował. A jest właśnie 2008 i kolejny show Discoteka80 w Moskwie a Modern Talking nie ma. Sądzę że jednak Thomas postanowił pożegnać na zawsze duet Modern Talking.
- Skyliner89MT
- Louie, Louie, Louie
- Skyliner89MT
Wiesz z czego bym się cieszył Louie, Louie, Louie gdyby Modern Talking nie rozpadł się w 2003 roku i nadal by razem śpiewali
. Przecież Rolling Stonsi śpiewają razem ponad 40 lat choć są już po 60tce. Według mnie Thomas Anders z Dieterem Bohlenem spokojnie by osiągali kolejne sukcesy. Może się myle. A pomarzyć zawsze można 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Tomolo
W pełni się zgadzam z powyższą wypowiedzią. Chętnie bym się wybrał na taki zlot, jeżeli data dopisze. Thomasa miałem okazję już poznać osobiście w Katowicach w 1998 roku, ale Dieter okazał się niedostępny... pili sobie piwko z Thomasem , zjechała windą Nadja do hotelowego baru... i Dieter z nieciekawą miną pobiegł za nią nie zwracając na nas uwagi, nawet piwa nie dopił... ach te kobiety...jak nie Nora to Nadja...Malediwy pisze:Pomysł popieram, na pewno na ten zlot bym pojechał a szczytem szczęścia byłabay dla mnie obecność na nim DB...
- weidung
- Członek TAFC Polska
No w 1998 roku, podczas trasy koncertowej w Polsce, Nadja mogła być nieco zła na Dietera. A to za sprawą mojej koleżanki, Roksany, która wpadła panu B. do oczka podczas koncertu w Poznaniu. Dwa następne koncerty, Katowice i Warszawa, odbyły się już bez Nadji na scenie.
To tak przy okazji. A tak w ogóle to mam nadzieję, że faktycznie dojdzie do spotkania fanów w Katowicach. Może warto zrobić jakąś wstępną listę chętnych??
To tak przy okazji. A tak w ogóle to mam nadzieję, że faktycznie dojdzie do spotkania fanów w Katowicach. Może warto zrobić jakąś wstępną listę chętnych??
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Skyliner89MT pisze:Gdyby tak jeszcze kiedyś Thomas Anders i Dieter Bohlen zaśpiewali by razem to by było fantastycznie. Ale to jest chyba mało prawdopodobne, że do tego dojdzie
Pozdrawiam
Jak się MT rozpadł w 1987 roku to też Thomas zażekał się,że już nigdy nie zaśpiewa z Bohlenem...i co...(?) jak to mówili a raczej pisali w czasopismach "nigdy nie mówi się -nigdy"...pożyjemy zobaczymyLouie,Louie,Louie pisze:Przecież wszyscy wiemy, że to niemożliwe, powinniśmy się cieszyć z tego, że Dieter odnosi sukces w Niemczech w duecie z Markiem Medlockiem. Zresztą "nic nie może przecież wiecznie trwać".
Ja bym tak wszystkiego nie przekreslała,że już razem nie wystąpią.
Po za tym można zorganizować,że jednego roku przyjedzie Thomas a na nastepne spotkanie Dieter,tylko czy będa chcieli
- only love
- Kontakt:
heeej ale jak już się zlecicie w to jedno miejsce to zróbcie chociaż jakiś filmik i władujcie na tuba czy gdzieś żeby ci co chcieli by a nie mogli być, to chociaż mogli sobie popatrzeć, ok.

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Gasolina91
Re: Zlot Fanów Modern Talking
Ja mam takie małe marzenia. Bo chciałabym zorganizowac taki własnie zlot. Tylko nie weim gdzie. Dla mnie najlepiej byłoby w Katowicach...
Ale nie weim jak by to wszystko miało wyglądac i czy dałąbym sobie sama z tym radę...
Ale nie weim jak by to wszystko miało wyglądac i czy dałąbym sobie sama z tym radę...
Point Of No Return