Przebojowa noc niemiecka
- Dr Mabuse
Przed chwilą głosili wyniki jakiegoś konkursu niemieckiej "Przebojowej Nocy". Nie wiem o co biega, ale wygrali Scorpionsi (tzn cover ich utworu). O MT nawet nie wspomnieli (ale nie ma się co dziwić - z takim wykonaniem - w końcu utwór, który wykonywała nasza Natasza, zna tylko z opowiadań rodziców lub dziadków
)

- Louie, Louie, Louie
Nie chcę absolutnie obrażać fanów Nataszy na tym forum, ale ja jej jakoś nie polubiłam, nie potrafię powiedzieć czemu, ale jakoś tak od początku, kiedy ją zobaczyłam/usłyszałam, stwierdziłam, że ta dziewczyna jakoś szczególnie nie wzbudza we mnie pozytywnych emocji... podobnie mam z Markiem Medlockiem. Nie lubię go, ale nie wiem dlaczego.
Co do piosenek Nataszy, to denerwuje mnie ten przepych kolorów, teatralnych ruchów i scenek rodem z Hollywoodzkich filmów, bo mam wrażenie, że ona stara się tym wszystkim odciągnąć uwagę widzów od jej śpiewu
.
Co do piosenek Nataszy, to denerwuje mnie ten przepych kolorów, teatralnych ruchów i scenek rodem z Hollywoodzkich filmów, bo mam wrażenie, że ona stara się tym wszystkim odciągnąć uwagę widzów od jej śpiewu
Germany's most successful pop duo ever.
- only love
- Kontakt:
hmm scorpions wygrał heh też się cieszę bo też ich lubię nie wiem tylko jak brzmiało to wykonanie bo nie oglądałam
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Re: Przebojowa noc niemiecka
Dr Mabuse pisze:Przed chwilą głosili wyniki jakiegoś konkursu niemieckiej "Przebojowej Nocy". Nie wiem o co biega, ale wygrali Scorpionsi (tzn cover ich utworu). O MT nawet nie wspomnieli (ale nie ma się co dziwić - z takim wykonaniem - w końcu utwór, który wykonywała nasza Natasza, zna tylko z opowiadań rodziców lub dziadków)
A nie zauważyłeś, że Natasza śpiewała dwa razy pierwszą zwrotkę piosenki ''Cheri, cheri lady'' to po prostu nieprawdopodobne nieprawdaż?