Edyta Górniak
-
jkris
dzis premiera plyty- jak dla mnie calkiem milutko... lekkie roczarowanie to aleja gwiazd- nie podoba mi sie ten kosmiczny aranz, jedyny plus to wokal Edyty... co do reszty to 2 piosenki usunalbym z plyty bez zalu ale...
plyta ma tylko 11 piosenek ... szkoda, ze jako bonusow nie zamieszczono angielskich wersji polskich piosenek...
poki co najbardziej podoba mi sie Cyagnskie Serce i To co najlepsze (taneczny kawalek)...
plyta ma tylko 11 piosenek ... szkoda, ze jako bonusow nie zamieszczono angielskich wersji polskich piosenek...
poki co najbardziej podoba mi sie Cyagnskie Serce i To co najlepsze (taneczny kawalek)...
- Mateusz
dzięki pieknejkris pisze:sorry ale ostatnie wolne chwile spedzalem u weterynarza i braklo czasu.
oto ta wolna wersja YMHYMS w wykonaniu Bolenski Beat
http://jkris.wrzuta.pl/audio/7kJh2ApgAg ... radio_edit
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Mateusz
Re: Edyta Górniak E.K.G
Edyta zaspiewa dwa utwory na nowej płycie Rubika "RubikOne".
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- justysia854
Byłam na koncercie Edyty w Poznaniu dawno temu:) Bardzo milo to wspominam, równie dobrze jak sie patrzyło tak i sie dobrze słuchało... Pozazdroscic figury, urody, barwy i mocy głosu... I tak pozostało do dziś.
Pytanie do osób wciąż komentujących ta przestarzałą sprawę hymnu- czyżby taka osoba nie miała innych racjonalnych argumentów na "nie" dla Edyty? Ja na ten temat powiem tylko tyle (pół zartem pol serio) - Edyta dostosowała poziom wykonania hymnu do poziomu gry naszych piłkarzy
, a więc nie widzę powodu do roztrząsania tego tematu...
Pytanie do osób wciąż komentujących ta przestarzałą sprawę hymnu- czyżby taka osoba nie miała innych racjonalnych argumentów na "nie" dla Edyty? Ja na ten temat powiem tylko tyle (pół zartem pol serio) - Edyta dostosowała poziom wykonania hymnu do poziomu gry naszych piłkarzy
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
jkris
To wlasnie jest najglupszy zarzut jaki mozna wysunac. to tak jakby jakiejs miss swiata powiedziec, ze jest wyjatkowo brzydka, bo gdzies kiedys zle wygladalajustysia854 pisze:Pytanie do osób wciąż komentujących ta przestarzałą sprawę hymnu- czyżby taka osoba nie miała innych racjonalnych argumentów na "nie" dla Edyty? Ja na ten temat powiem tylko tyle (pół zartem pol serio) - Edyta dostosowała poziom wykonania hymnu do poziomu gry naszych piłkarzy, a więc nie widzę powodu do roztrząsania tego tematu...
swoja droga mnie ten wystep nigdy nie zniesmaczyl i uwazam, ze 90% ludzi krytykuje go nie dlatego, ze uwazaja, ze byl zly ale dlatego, ze inni to robia. jak znam zycie wsrod tych 90% jest jakies 70%, ktore nawet nie slyszalo tego hymnu
- disco-man
Aleja gwiazd w wykonaniu Edyty to kompletna porażka.Pani Sośnicka zaśpiewała to genialnie a Edyta...szkoda słów.Oryginalna genialna aranżacja to oczywiście dzieło fenomenalnego Romka Lipko, a nowy aranż wersji Edyty woła o pomstę do nieba! Co za badziew... Co do samej Górniakównej to zwyczajnie jej nie lubię.Drażni mnie w niej ta sztuczna,kreowana na pokaz skromność.Według mnie to tylko przykrywka,bo ona sama uważa się za nie wiadomo jaką mega gwiazdę..Wokal może i ma dobry,ale jej maniery i zachowania pozostawiają wiele do życzenia.
-
jkris
skoro jej nie lubisz to nie dziwi ton wypowiedzi.disco-man pisze:Co do samej Górniakównej to zwyczajnie jej nie lubię (...) ona sama uważa się za nie wiadomo jaką mega gwiazdę...
za gwiazde sie uwaza i slusznie, bo nia jest
jezeli wziac pod uwage talent to jest Ona, a pozniej dlugo dlugo nikt...
- mabuse89
Zgadzam się w 100%jkris pisze:jezeli wziac pod uwage talent to jest Ona, a pozniej dlugo dlugo nikt...
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- Peter
Hmmm, ja nie jestem zwolennikiem talentu tej pani, ale przyznać muszę, że głos (4 oktawowy) ma niezły, szkoda, że artystka ma poprzewracane w głowie i trudno ją prowadzić menedżerom, przez co od dawna jej kariera stoi w miejscu.... Nie uważam jej jednak za najlepszą wokalistkę w Polsce - ustępuje znacznie Sashy Strunin...
- mabuse89
Potraktuję to jak dobry żart:)Peter pisze:Nie uważam jej jednak za najlepszą wokalistkę w Polsce - ustępuje znacznie Sashy Strunin...
Can't you feel the groove ?
-
jkris
sorry Peter ale Ty chyba czegos sie napalilesPeter pisze:Nie uważam jej jednak za najlepszą wokalistkę w Polsce - ustępuje znacznie Sashy Strunin...
Mam nadzieje, ze piszesz swoje posty tylko po to, zeby prowokowac ale jesli nawet to szanuj rozmowcow i nie bredz
Ilosc nie zawsze idzie w parze z jakoscia...
- użytkownik #1463
Pod koniec tego lata Edyta ma wydać nowy album, podobno ma on się bardzo różnić od pozostałych, ciekaw jestem co to będzie
Także na ten rok planowany jest jej musical z okazji 20-lecia kariery i płyta DVD
Także na ten rok planowany jest jej musical z okazji 20-lecia kariery i płyta DVD
- Peter
Nie zamierzam nimi nikogo prowokować, po prostu rzecz gustu, czyja barwa głosu się nam bardziej podoba, Edyta ma rozpacz w głosie i dlatego wolę kogoś o przyjemniejszej barwie. To proste.jkris pisze:sorry Peter ale Ty chyba czegos sie napalilesPeter pisze:Nie uważam jej jednak za najlepszą wokalistkę w Polsce - ustępuje znacznie Sashy Strunin...![]()
Mam nadzieje, ze piszesz swoje posty tylko po to, zeby prowokowac ale jesli nawet to szanuj rozmowcow i nie bredz![]()
Ilosc nie zawsze idzie w parze z jakoscia...
- Adi
Ostatnio zdarzało mi się dość często słuchać Edyty. Najpierw tak niewinnie usłyszałem w OPEN FM a potem nawet Radio Zet podchwyciło, czy też świadomie i za opłatą promuje jej najnowszy utwór. Jej najnowszy utwór jest dość ciekawie zaaranżowany. 
- Peter
Zetki nie słucham więc nie wiem, ale RMF np: w ogóle nie gra jej piosenek, więc może jej czas już przeminął. trzeba sprawdzić prawdzie prosto w oczy : brzmienie Edyty Górniak się przedawniło i przychodzą młodsze wokalistki.