Dr.Mabuse skoro znasz się na tym jak zamieszczać takie ciekawostki w necie to mam wywiad z TVNu i TVP1,może ktoś tego nie widział,ale niestety ja się nie znam na tym w jaki sposób umieścić to w necie .
Jakby co mogę udostepnić Ci te materiały w formacie dvd i zamieścilbyś to w Youtube oczywiście jeśli tego nie masz bo jeśli masz to rzecz jasna,że nie musze Ci wysyłać
A z którego roku są te materiały? Bo jak z 1998 to chyba mam
Ale spokojnie. Najpierw muszę się uporać z "Barem". A to trochę potrwa, bo całość ma około 40 minut, a ja na razie na You Tube umieściłem niewiele ponad 5.
Powiem Wam, że nie oglądałem tego :/:/ . Wtedy byłem za granicą i nie wiedziełem, że bedą występować w Barze. Szkoda, że tego nie obejrzałem live. No ale dzięki Dr Mabuse pewnie uda się obejrzeć ten odcinek Baru :D:D
Pozdrawiam :D:D
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Ha-chyba pierwsza obejrzalam.... A kiedy czesc 3? No i wiedzialam,wiedzialam,ze przerwiesz w takim momencie....zaraz zaraz a wlasciwie dlaczego ten temat jest w dziale POMOCY?
Soldier pisze:No i wiedzialam,wiedzialam,ze przerwiesz w takim momencie....
To nie zależało tak całkiem ode mnie - musiałem cały ten materiał jakoś sensownie podzielić, a nie chciałem "ciąć" w trakcie trwania utworu (film na You Tube nie może być dłuższy niż 10 min i większy niż 100 MB). Wydaje mi się, ż tak jest lepiej, a jeżeli przez to zostało spotęgowane napięcie, to dla całej sprawy korzystniej
Soldier pisze:zaraz zaraz a wlasciwie dlaczego ten temat jest w dziale POMOCY?
Po prostu dopisałem post do już istniejących w tym temacie - reszta w rekach Moderatora
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
Fajnie,milutko obejrzec ich w Barze-niestety nie mialam przyjemnosci ogladac na zywo,troszke zle podlozony glos,no i szkoda,ze taki totalny playback,ale to nic....