Choć mam dopiero 18 lat to troche na muzyce się znam. Może i mam świra na punkcie Modern Talking, ale nic na to nie poradze

. Już 11 lat słucham Modern Talking. Jak miałem 14 czy 15 lat to koledzy się dziwili, że słucham Modern Talking. Mówili różnie o Modern Talking. Raz mój kolega powiedział na Modern Talking "My Morda Is Talking" wtedy się przejmowałem, ale teraz to się zmieniło. Już mnie nie obchodzi opinia innych o Modern Talking. Głośno o tym mówie, że słucham Modern Talking.
A co do Szcześniaka to powiem szczerze to tylko jedną jego piosenke pamiętam w duecie z Edytą Górniak do filmu "Ogniem i Mieczem".
Z tym porównaniem Elvisa Presleya do Modern Talking chodzi mi o to, że ludzie nadal pamiętają o nich. Nadal ich słuchają. Dla nich muzyka Modern Talking i Elvisa Presleya jest nadal żywa. Chodź już 4 lata mineły od rozpadu Modern Talking. Myślisz, że tą wiadomość łatwo przyjąłem. To był cios dla mnie

.
Dieter Bohlen ma wielki talent. Wypromował wiele artystów m.in. C C Catch, Chrisa Normana, Marka Medlocka i wielu innych. Jest bardzo dobrym kompozytorem i producentem, a Thomas Anders ma wspaniały głoś i to połączenie spowodowało, że Modern Talking osiągnął tak duży sukces. Chodź gdyby nie ich wielka różnica charakterów pewnie sukces był by o wiele większy. Przecież kiedy C C Catch przestała współpracować z Bohlenem to znikła z rynku muzycznego. Pod opieką Bohlena osiągała międzynaradowe sukcesy. A wraz z odejściem od współpracy z Dieterem Bohlenem sukcesy się skończyły. I to świadzy o tym, że Bohlen jest wspaniałym, utalentowanym kompozytorem i producentem. Jego ostatni album z 2006 "Dieter - Der Hits" bardzo się spodobał. To samo tyczy się Blue System.
Disco Polo też słucham. Z tego gatunku muzycznego najbardziej cenie zespół Boys.
A nie zauważyłeś, że dziewczynki w wieku od 12 do 18 lat szaleją na punkcie Tokio Hotel, US5, Enrique Iglesias i wielu innych. One patrzą na wygląd, a ich muzyka idzie na dalszy plan. US5 ma fajne piosenki. Enrique Iglesias też ma fajne. To samo tyczy się jego ojca. Zdarza się tak, że niekiedy ludzie słuchają danego artsty bo jest akurat popularnym w tym momencie. Np. Enrique Iglesias, a za tydzień albo po miesiącu "On nie jest na fali" będe teraz słuchał/a Tokio Hotel bo są teraz na fali. A ten zespół Feel z piosenką A Gdy Jest Już Ciemno jest bardzo popularny. Teraz tą piosenke można usłyszeć w prawie każdej rozgłośni radiowej. Zespół Feel wygrał wszystkie nagrody w Sopocie. Ale według mnie. Po roku będzie o nich cicho, ale czas pokaże. Może się myle.