Czy Dieter kochał się w Caro?
- Pioetrek
- Kontakt:
W jednym z wywiadów Dieter powiedział, że po części rozumiał dlaczego Carolina go zostawiła ale czuł gniew, taki jak wtedy kiedy zostawili go Thomas Anders i Chris Norman.
Słyszałem też mini wywiad na scenie z Dieterem i Caroliną i powiedziała wtedy coś w stylu "why should we change winning team". Widocznie jak pisała ten list to już wiedziała dlaczego.
A co do C.C. Catch w książce Bohlena - być może takie ujęcie spowodowane było np. nieudanymi rozmowami nt. comebacku w 98', a może odgrywał się w ten sposób na jej ojcu. Ale to są tylko moje spekulacje.
Pozdrawiam
Piotrek
Słyszałem też mini wywiad na scenie z Dieterem i Caroliną i powiedziała wtedy coś w stylu "why should we change winning team". Widocznie jak pisała ten list to już wiedziała dlaczego.
A co do C.C. Catch w książce Bohlena - być może takie ujęcie spowodowane było np. nieudanymi rozmowami nt. comebacku w 98', a może odgrywał się w ten sposób na jej ojcu. Ale to są tylko moje spekulacje.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
-
jkris
- Simon_Belissimo
Ja myślę,że Bohlen nawet by chciał znowu coś z Caro wspólnie zrobić,ale najzwyczajniej mu wstyd.Caro też jest dumna i raczej pierwsza się do niego nie zwróci z prośbą "Cześć,Dieter.Napisz mi porządną porcję hitów".
Więc jeżeli chodzi o karierę C.C.Catch,to będzie jeszcze długo tak jak jest-czyli nic nowego.
W każdym razie Caro długo wytrzymała z Dieterem,ponad trzy lata.
Możliwe,że mieli takie dni,kiedy im nic nie wychodziło-sprzeczali się,a raz było sympatycznie.Jak takie stare,dobre małżeństwo...

Więc jeżeli chodzi o karierę C.C.Catch,to będzie jeszcze długo tak jak jest-czyli nic nowego.
W każdym razie Caro długo wytrzymała z Dieterem,ponad trzy lata.
Możliwe,że mieli takie dni,kiedy im nic nie wychodziło-sprzeczali się,a raz było sympatycznie.Jak takie stare,dobre małżeństwo...
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
-
DySkietkaDS
Wiesz Simon, coś w tym jest...Simon_Belissimo pisze:Dyskietka,to ty nie wiesz,że "facet to świnia"?
Podziwiam cię, że jesteś taki obiektywny, bo sam jesteś facetem.
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
- Simon_Belissimo
-
DySkietkaDS
- Simon_Belissimo
Dyskietka!
Uważam,że to jest właśnie bardzo ważne,by nasze zdanie było wyrażone w sposób szczery.Gdybyśmy widzieli mankamenty w zachowaniu np.Dietera,a nic byśmy nie mówili i nie dali sobie nawet przez innych powiedzieć,to byłoby to śmieszne.Oszukiwalibyśmy samych siebie i własne spostrzeżenia,poglądy.
Zapraszam na PW,jak chcesz podam numer GG-tam sobie pogadamy na spokojnie-"obgadamy" Dietera...co ty na to?
Uważam,że to jest właśnie bardzo ważne,by nasze zdanie było wyrażone w sposób szczery.Gdybyśmy widzieli mankamenty w zachowaniu np.Dietera,a nic byśmy nie mówili i nie dali sobie nawet przez innych powiedzieć,to byłoby to śmieszne.Oszukiwalibyśmy samych siebie i własne spostrzeżenia,poglądy.
Zapraszam na PW,jak chcesz podam numer GG-tam sobie pogadamy na spokojnie-"obgadamy" Dietera...co ty na to?
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Louie, Louie, Louie
Co wy za głupoty piszecie? Dieter i Caro? To niby co, że C.C. Catch jest tanią dziwką, która "oddaje" się za piosenki, a Dieter, to bezduszny tyran, który wykorzystuje seksualnie wszystko co się rusza?! Bo ja tak to zrozumiałam. Jeszcze raz przeczytajcie sobie na spokojnie co wy ludzie (a zwłaszcza Simon) za wierutne bzdury wymyślacie, chyba już nie macie co pisać... 
Germany's most successful pop duo ever.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To co napisałaś Louie, Louie ,Louie odnośnie Dietera to akurat się zgadza,widocznie mało programów i zdjęć widziałaś dot.tej str.Bohlena...jeśli tego mało obejżyj film DIETER DER FILM (jeśli znasz niemiecki język)Dieter często tam podkresla kwestie sexu i w ogóle panienek...
Taki już jest...najdłużej był tylko z Nadją 12 lat i i tak ją zdradzał w tym związku
Co do C.C.CATCH to nie uważam ją za dziwkę...ale Bohlenowi się wydawało,że jest FARAONEM...zresztą do tej pory tak mu się wydaje.
Szkoda,że taki jest
Taki już jest...najdłużej był tylko z Nadją 12 lat i i tak ją zdradzał w tym związku
Co do C.C.CATCH to nie uważam ją za dziwkę...ale Bohlenowi się wydawało,że jest FARAONEM...zresztą do tej pory tak mu się wydaje.
Szkoda,że taki jest
- Louie, Louie, Louie
atlantyda ;o) pisze:widocznie mało programów i zdjęć widziałaś dot.tej str.Bohlena...jeśli tego mało obejżyj film DIETER DER FILM (jeśli znasz niemiecki język)Dieter często tam podkresla kwestie sexu i w ogóle panienek...
atlantyda ;o) pisze:Bohlenowi się wydawało,że jest FARAONEM...zresztą do tej pory tak mu się wydaje.
Droga atlantydo, to na prawdę bardzo przykre, że fanka Modern Talking tak myśli o Dieterze. Jeśli chodzi o Dieter Der Film, to chyba coś z tobą nie tak, skoro wzięłaś go tak na poważnie
Germany's most successful pop duo ever.
- Mateusz
albo człowiek posiadający ogromny dystans do świata i samego siebie a taki Bohlen niewątpliwie jestLouie, Louie, Louie pisze: chyba tylko człowiek nienormalny mógłby napisać tak brutalnie całą prawdę o sobie...
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Louie, Louie, Louie
- Louie, Louie, Louie