Wasi ulubieńcy z ekranu?
- justysia854
Re: Wasi ulubieńcy z ekranu?
Aktorzy Polscy: Janusz Gajos, Marek Kondrat, Tomek Karolak
Aktorki Polskie: Krystyna Janda
Aktorzy zagraniczni: De Niro, Douglas, Al Pacino
Aktorki zagraniczne: BRAK
Aktorki Polskie: Krystyna Janda
Aktorzy zagraniczni: De Niro, Douglas, Al Pacino
Aktorki zagraniczne: BRAK
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
ulubieńcy z ekranu to Steven Segal i Sean Connery
- marian123
Aktorzy zagraniczni- Arnold schwarzenegger
Aktorzy Polscy: Andrzej Grabowski , Cezary Pazura , Bogusław Linda
Aktorzy Polscy: Andrzej Grabowski , Cezary Pazura , Bogusław Linda
- Adi
Aktorzy polscy: Stanisław Mikulski, Emil Karewicz ("Stawka większa niż życie"), Janusz Gajos, Cezary Pazura, Marek Kondrat (nizapomniany serial "W labiryncie"), Bogusław Linda (może potem mi się jeszcze ktoś przypomni), Bronisław Cieślak ("niezapomniany "07 zgłoś się"
)
Aktorki polskie: Krystyna Janda, Małgorzata Foremniak, Agnieszka Dygant, Anna Dymna, Barbara Horawianka (Anna Maria Elken ze "Stawki..."), Katarzyna Figura (ale ta z lat 80-90-tych) (muszę pomyśleć jeszcze, odszukać nazwiska to dopiszę
)
Aktorzy zagraniczni: Roger Moore, Shen Connery, Bruce Willis, Arnold Schwarzeneger
, Sylwester Stalone,
Aktorki zagraniczne: Demi Moore, Angelina Jolie, Julia Roberts, Mia Farrow ("Omen"), Nicole Kidman ("Australia") i wiele, wiele innych....
Aktorki polskie: Krystyna Janda, Małgorzata Foremniak, Agnieszka Dygant, Anna Dymna, Barbara Horawianka (Anna Maria Elken ze "Stawki..."), Katarzyna Figura (ale ta z lat 80-90-tych) (muszę pomyśleć jeszcze, odszukać nazwiska to dopiszę
Aktorzy zagraniczni: Roger Moore, Shen Connery, Bruce Willis, Arnold Schwarzeneger
Aktorki zagraniczne: Demi Moore, Angelina Jolie, Julia Roberts, Mia Farrow ("Omen"), Nicole Kidman ("Australia") i wiele, wiele innych....
- Gasolina91
Moja ulubiona aktorka to Natalie Portman a aktor Jean Reno
Point Of No Return
- Jasmine
Ja bardzo lubię filmy, szczególnie przygodowo-fantastyczne (coś w stylu Avatara)
A więc moi ulubieni aktorzy to:
Johnny Depp- jest genialny, zagrał w ponad 40 filmach, najlepiej o nim mówi ten demotywator:
I to jest prawda
Robin Williams- zagrał w moim ulubionym filmie 'Jumanji', jest bardzo sympatyczny, najbardziej podziwiam go za rolę w 'Patch Adams'.
A trzeci? Hm.... Nie posiadam takowego, ale prawdopodobnie zostanie nim Jamie Campbell Bower, który zagrał Kajusza w 'Księżycu w nowiu'. Bardzo mi się podobała jego gra i on sam
A aktorek nie posiadam 3, mam tylko jedną- Keira Knightley. Bardzo mi się podobała jej gra w Piratach z Karaibów, chętnie też obejrzałam Księżną- super film
Film też? Mam kilka ulubionych, ale najbardziej to Jumanji
A po za tym to Piraci z Karaibów 1-3, Desperado II, Sok z żuka, dziewczyna z perłą, Bardzo dziki zachód i raczej tyle.
A więc moi ulubieni aktorzy to:
Johnny Depp- jest genialny, zagrał w ponad 40 filmach, najlepiej o nim mówi ten demotywator:
I to jest prawda
Robin Williams- zagrał w moim ulubionym filmie 'Jumanji', jest bardzo sympatyczny, najbardziej podziwiam go za rolę w 'Patch Adams'.
A trzeci? Hm.... Nie posiadam takowego, ale prawdopodobnie zostanie nim Jamie Campbell Bower, który zagrał Kajusza w 'Księżycu w nowiu'. Bardzo mi się podobała jego gra i on sam
A aktorek nie posiadam 3, mam tylko jedną- Keira Knightley. Bardzo mi się podobała jej gra w Piratach z Karaibów, chętnie też obejrzałam Księżną- super film
Film też? Mam kilka ulubionych, ale najbardziej to Jumanji
- Adek
Fajna jest 3-cia fotka z Deepem...typowe lata 80-te 
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- Jasmine
Tak, młody Johnny
Moja siostra w starych bravach ma z nim wywiad, wygląda mniej więcej tak jak na 1 zdjęciu w drugim rzędzie od prawej, Johnny jest bardzo przystojny
Moja siostra w starych bravach ma z nim wywiad, wygląda mniej więcej tak jak na 1 zdjęciu w drugim rzędzie od prawej, Johnny jest bardzo przystojny
- IndependentGirl
Moi ulubieńcy to: Hugh Laurie, Johnny Deep, Robin Williams, Brandon Lee, Christophen Walken, Jerzy Stuhr, Piotr Adamczyk

- Peter
U mnie Michael Douglas, Nick Nolte, Hugh Laurie i Don Johnson, a z pań Scarlet Johansson.
- Romantic Warrior
moim bardzo bardzo ulubionym aktorem jest Harrison Ford
ulubione filmy to Star Wars epizody 4-6 oraz Usual Suspects
choć różne rzeczy lubię sobie pooglądać, ostatnio np. Gang Olsena, czy Mistrza i Małgorzatę z 2005r.u
ulubione filmy to Star Wars epizody 4-6 oraz Usual Suspects
choć różne rzeczy lubię sobie pooglądać, ostatnio np. Gang Olsena, czy Mistrza i Małgorzatę z 2005r.u