Francesco napoli - Balla Balla a Brother louie
- Adek
Re: :)
Adek pisze:Gdzie słychac ? U mnie w radiu ?NoFaceNoNameNoNumber pisze:słychać tam Brother Louie:)
Ale ja głupi jestem, zapomniałem, ze chodzi o to, ze słychac w ,,Balli'' BL
A wracając do tematu. W innej piosence Francisco Napoliego ,,Stai Con Me'' jest bas i gitara z ,,YMHYMS''
Modern Talking.....i wszystko jasne!
- BlueRobson
Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul 1984r
FRANCESCO NAPOLI - Stai con me - Peter Columbus,Francesco Napolitano 1986r
FRANCESCO NAPOLI - Stay The Night (Stay The Night to ang wersja Stai con me) Peter Columbus, Gino Rocci 1987r
PATTY RYAN - Chinese Eyes - Peter Columbus, Gino Rocci 1986r
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modern Talking - There's Too Much Blue In Missing You 1985r
FRANCESCO NAPOLI - Canteró Peter Columbus ,Francesco Napolitano 1986-87r
PATTY RYAN - I’m Feelin’ So Blue - Peter Columbus,G.Rochel 1986r
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modern Talking -Brother Louie - 7" 1986r
Francesco Napoli - Balla..Balla 7'' Peter Columbus / Francesco Napolitano 1987r
Chyba nic nie pomieszałem.Dla porównania dodałem resztę utworów bliźniaczo podobnych i godnych polecenia.
Panowie Francesco Napolitano i Peter Columbus

FRANCESCO NAPOLI - Stai con me - Peter Columbus,Francesco Napolitano 1986r
FRANCESCO NAPOLI - Stay The Night (Stay The Night to ang wersja Stai con me) Peter Columbus, Gino Rocci 1987r
PATTY RYAN - Chinese Eyes - Peter Columbus, Gino Rocci 1986r
Modern Talking - There's Too Much Blue In Missing You 1985r
FRANCESCO NAPOLI - Canteró Peter Columbus ,Francesco Napolitano 1986-87r
PATTY RYAN - I’m Feelin’ So Blue - Peter Columbus,G.Rochel 1986r
Modern Talking -Brother Louie - 7" 1986r
Francesco Napoli - Balla..Balla 7'' Peter Columbus / Francesco Napolitano 1987r
Chyba nic nie pomieszałem.Dla porównania dodałem resztę utworów bliźniaczo podobnych i godnych polecenia.
Panowie Francesco Napolitano i Peter Columbus

- Adek
W pierwszej chwili wydawało mi się, ze obok Napoliego stoi...Bohlen
Też blondyn
Tak, tak, mieli sie z czego cieszyc. ,,Balla'' sprzedała sie w bodajze 12 mln egzemplarzy. Czyli po raz kolejny pomysł Dietera i Louisa, troche zmodyfikowany przez innego producenta przyniósł świetny efekt., choc chyba jednak ludzie pokochali głos Francesca, ktory swietnie wyspiewal hity wloskiej muzyki.
Ale jakos ,,Balle'' lubie tak do momentu, kiedy zaczyna sie ,,kiesera, kiesera''.
Ale czy takie ciągłe ,,zapozyczanie motywow'' ma na dluzsza mete większy sens? Chyba nie...(jak dla mnie)
Też blondyn
Tak, tak, mieli sie z czego cieszyc. ,,Balla'' sprzedała sie w bodajze 12 mln egzemplarzy. Czyli po raz kolejny pomysł Dietera i Louisa, troche zmodyfikowany przez innego producenta przyniósł świetny efekt., choc chyba jednak ludzie pokochali głos Francesca, ktory swietnie wyspiewal hity wloskiej muzyki.
Ale jakos ,,Balle'' lubie tak do momentu, kiedy zaczyna sie ,,kiesera, kiesera''.
Ale czy takie ciągłe ,,zapozyczanie motywow'' ma na dluzsza mete większy sens? Chyba nie...(jak dla mnie)
Modern Talking.....i wszystko jasne!