Włosy Dietera :D

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Margaretta

Post autor: Margaretta »

Od słońca mu zjaśniały :D MOja córa tez tak ma......

A co do oczu - to fakt,w dzisiejszej dobie soczewek to nawet fioletowe mozna mieć :D
jkris

Post autor: jkris »

Margaretta pisze:A co do oczu - to fakt,w dzisiejszej dobie soczewek to nawet fioletowe mozna mieć :D
a wlasnie, ze nie. mozna byc brunetem i miec niebieskie oczy. sam mam brazowe ale mam kumpla ktory jest "czarny" i ma niebieskie...
Margaretta

Post autor: Margaretta »

No, zgoda :D
Znałam ciemnego szatyna z pięknymi chabrowymi oczami :D Bardzo ciekawy kolor oczu,ale jakie wrażenie..... :lol: :shock:
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Pamiętam jeden wywiad w którym Dieter nie mógł przeboleć, że jego pierwszy syn urodził się z czarnymi włosami (po matce)... mówił wtedy, że w jego rodzinie wszyscy są blondynami :D zresztą po kilku latach i małemu zjaśniały włosy...bo chyba nie rozjaśniał włosów 3-4 latkowi?

A wracając do brunetów z niebieskimi oczami...mój tato całe życie ma jasno niebieskie oczy a był brunetem, włosy miał zupełnie czarne (teraz ma siwe :) )... Moje włosy zmieniały kolor naturalny kilkakrotnie od zupełnie jasnego blondu do ciemnych... teraz jestem szatynką. Jako dziecko miałam oczy niebieskie teraz mam ciemno szare, prawie piwne...

Ludzie się zmieniają...a, że czasami naturze trochę się pomaga... :wink:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Dieter już kiedyś sam odpowiedział na to pytanie.W starym wywiadzie na Vivie (był kiedyś taki program JAM),w dziewięćdziesiątym którymś roku,nie pamiętam dokładnie w którym,Dieter powiedział że jego włosy są koloru ciemno-blond(ode mnie:niektórzy mylą taki kolor z kolorem szatynowym) a jego fryzjer dodatkowo lekko mu je rozjaśnia,od czasu jak zrobił to po raz pierwszy,robi to nadal bo tak sie lepiej czuje.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Przecież kurczę, czy wy ślepi jesteście ludzie? Na tych fotkach, które pokazał nam Arek- Dieter wyraźnie ma blond włosy, na niektórych ciemny blond, ale blond! Tak mi się strasznie podoba ten typ urody- jasne włosy i niebieskie oczy. Ale najbardziej mi się podoba jego teraźniejsza fryzurka- włosy ciemne podspodem i jasne 'pasemka' gdzie-niegdzie na wierzchu. Do tego tak ładnie są nażelowane :D. Cód, miód i fistaszki.
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Louie, Louie, Louie pisze:czy wy ślepi jesteście ludzie? Na tych fotkach, które pokazał nam Arek- Dieter wyraźnie ma blond włosy
Tak,zwłaszcza widać to na zdjęciach MONZY :lol:

Bohlen nie jest typowym blondynem...ludzie uwierzcie w to w końcu!
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co jak co ale w błędzie mu ładnie i sama nie wiem jaki on ma naprawdę kolor włosów poza tym jakby farbował włosy na błąd co i rusz to wydaje mi się że dawno by wyłysiał choć na jakimś zdjęciu jego włosy wyglądały jakby miał już ciemniejsze odrosty ale nie wiem może to wina światła ??? ja nie mam pojęcia jaka jest prawda
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Prawda jest taka,że Bohlen od lat rozjaśnia włosy,a nie wyłysiał jeszcze dlatego,że nie używa do tego byle jakich farb czy rozjaśniaczy,płaci za to grube pieniądze na MTV ogladałam jakich odżywek używają gwiazdorzy,kopara mi opadła...dosłownie robią im koktaile z owoców...banany,pomarańcze kiwi i całe mnóstwo innych,dlatego mają mocne,błyszczące i nie wypadające włosy :lol: ...nie powiem ile to kosztuje ale kilkaset dolarów szklanka takiej odżywki. <pokręcony>
jkris

Post autor: jkris »

atlantyda ;o) pisze:Prawda jest taka,że Bohlen od lat rozjaśnia włosy,a nie wyłysiał jeszcze dlatego,że nie używa do tego byle jakich farb czy rozjaśniaczy,płaci za to grube pieniądze na MTV ogladałam jakich odżywek używają gwiazdorzy,kopara mi opadła...dosłownie robią im koktaile z owoców...banany,pomarańcze kiwi i całe mnóstwo innych,dlatego mają mocne,błyszczące i nie wypadające włosy :lol: ...nie powiem ile to kosztuje ale kilkaset dolarów szklanka takiej odżywki. <pokręcony>
niestety to nie kwestia zadnych cudownych odzywek a genow. gdyby wlosy mozna bylo sobie kupic za kilkaset dolarow dzieki odzywce- nie byloby łysych bogatych panow...
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

W dzisiejszych czasach wlosy można sobie wszczepić... ale geny są ważne... niektórzy panowie nie łysieją wcale ... swoją drogą nie wyobrażam sobie łysego Dietera czy Thomasa... a może już sobie wszczepili :shock: :lol:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Niech Wam będzie ale nie wmówicie mi,że Bohlen nie dba o swoje włosy,jego brat jakoś nie ma takiej czupryny,mam zdjęcie z książki o Bohlenie DIETER DER MACHER a poniżej zamieszczam link z Dieterem na żywo z początku lat 80 tych.

http://youtube.com/watch?v=DurfQ_CAz68

http://youtube.com/watch?v=oWGgbcpXi-o
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

jeden z linków zawiera fragment tv makes the superstar śpiewany przez dietera! wyszło mu bardzo ładnie! czy ten wysoki głos to równiez dieter? mam nadzieje że tak- też brzmi super, choć nagrane tak ad hoc
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
tanathos

Dieter Bohlen- TV report 86

Post autor: tanathos »

http://youtube.com/watch?v=IyYNwplV1Dw& ... ed&search=

bardzo ciekawy dokument; niestety nie znam niemieckiego, ale wielu rzeczy można sie domyslic. zauważyłem tez ciekawostkę- w scenie gdy dziennikarz rozmawia z Dieterem w studio słychać 'atlantis is calling'- pierwsza częśc refrenu jest jednak śpiewana tak, jakby było to 'tło' bez Andersa (brzmiące jesczer surowo), a partia śpiewana wysoko również brzmi jeszcze surowo, tak jakby dieter jej jeszcze nie 'dopieścił'- niemniej jednak brzmienie to jest cholernie interesujące:-) polecam i czekam na jakieś refleksje, uwagi, opinie, ciekawostki.. praca Dietera w studio to chyna najbardziej fascynujący dział jego biografii
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

widziałam zdjęcie trochę śmieszne bo panowie się na nim obejmują :-D ale Dieter jest na nim brunetem :-D niestety nie mogłam go teraz znaleźć jak znajdę to dam linka
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Bohlen ma ciemne włosy wystarczy spojrzeć na okładkę singla Monzy "Hello taxi No.10" albo "Heiss nacht in der city". Bohlen najfajniejszą miał fryzure, kiedy występował jako Ryan Simmons.
ODPOWIEDZ