Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
DySkietkaDS
Viva Mallorca!
Arku, nic sie nie stało, każdy się może pomylić (na pewno masz dużo rzeczy na głowie) A ty, "jedyna" mogłaś popatrzeć poprostu do telegazety na innych programach. Ja tak zrobiłam i korona mi z głowy nie spadła. Pomyśl co by było gdyby Arek nie podawał terminów występów w TV?? Wtedy musiałabyś wyhaczyć je sama.ArCrack pisze:UpsPrzepraszam wszystkich wprowadzonych w błąd, przy dopisywaniu tego terminu trochę za dużo tych Viva mi wpadło
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Żeby nie powtórzyła się historia - obok jutrzejszego terminu Thomasa widocznego na stronie, jest jeszcze jeden. Dokładnie o tej samej godzinie na RTLu będzie finał Let's Dance (Taniec z gwiazdami), gdzie Mark i Dieter po raz kolejny wykonają You Can Get It.
Ponadto Dieter gościnie zasiądzie w jury
A co do samego singla... Cudo, cudo, cudo
Ponadto Dieter gościnie zasiądzie w jury
A co do samego singla... Cudo, cudo, cudo
Jak piszesz tak cię widzą.
- Simon_Belissimo
- Prophet5
Gdy usłyszałem "Why This Kiss" z singla, pierwsza myśl: tak by brzmiał cover "Diamonds Never Made A Lady", gdyby zrobiło go Bad Boys Blue. Brzmienie nawiązuje do tamtych lat, choć słychać współczesną już realizację. Spodobał mi się ten utwór, cofa wspomnieniem do wczesnych lat 80-tych (coś też ma w sobie z Boney M., czy Goombay Dance Band
).
Dlaczego Dieter nie zdecydował się na tak brzmiący album, jak ten singiel? Dlaczego na płycie zaserwował nam nudne flaki w stylu popu amerykańskiego, skoro widać można jednak wyprodukować takie utwory.
Dlaczego Dieter nie zdecydował się na tak brzmiący album, jak ten singiel? Dlaczego na płycie zaserwował nam nudne flaki w stylu popu amerykańskiego, skoro widać można jednak wyprodukować takie utwory.
- Simon_Belissimo
Dlaczego?Prophet5 pisze:Gdy usłyszałem "Why This Kiss" z singla, pierwsza myśl: tak by brzmiał cover "Diamonds Never Made A Lady", gdyby zrobiło go Bad Boys Blue. Brzmienie nawiązuje do tamtych lat, choć słychać współczesną już realizację. Spodobał mi się ten utwór, cofa wspomnieniem do wczesnych lat 80-tych (coś też ma w sobie z Boney M., czy Goombay Dance Band).
By zadowolić fanki Medlocka (...no...fanów też
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
-
DySkietkaDS
Tylko na Allegro?? Podobno miało być wydanie międzynarodowe. A tak bardzo chciałabym mieć ten singielek. Ja mieszkam w takiej zapadłej dziurze jak Krosno i ostatnio zlikwidowano najlepszy sklep z płytami jaki był - "Axel", został tylko "Fan" który nie zamówi mi tego singla...
A ile będzie mniej więcej kosztował?
I wrote a song about your eyes
Cried all night
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- weidung
- Członek TAFC Polska
CUUUUUUUUDOOOOOOOOOO
O MATKO! Właśnie przesłuchałem cały najnowszy singielek w wersji Premium i nie mogę w to uwierzyć!!! To najlepszy singiel jaki kiedykolwiek miałem okazję słuchać. CUDEŃKO! Trzy fantastyczne wersje tytułowego kawałka i świetne dwa bonusy... WHY THE KISS po prostu powala z nóg. Mam nadzieję, że doczekamy się wydania w Polsce, bo singiel jest tak dobry, że bez problemu byłby hitem w całej Europie.
Czegoś takiego oczekiwałem po Dieterze i w końcu JEST!

- Simon_Belissimo