Witam!
Dawno sie nie odzywalem, ba az wstyd sie przyznac, ale nawet zaniedbalem troche dzialke MT i TA, ale po wejsciu do tego topicu juz wiem, ze pozostane i bede bacznie sie przygladac projektowi. Pomysl naprawde swietny! Ostatnio zastanawialem sie sam nad tym co sie dzieje na stronach o MT i jak to powoli przymiera smiercia naturalna (no moj portal powoli rowniez

). A tu bach! Jak Feniks z popiolow wylonily sie piosenki ala lata 80-te. Nooo moi drodzy - jedyne co moge powiedziec to brawo! Jestem pelen podziwu i uznania!
Co do samej kwestii upublicznienia - wydaje mi sie ze z BMG bedzie ciezko sie dogadac. Niestety, ale tam panuja uklady i ukladziki, i jesli nie bedzie sie dobrze sprzedawac (czytaj: nie bedzie z tego kasiory) to raczej nie ma szans na powodzenie. I nie pisze tego by zdolowac autora, lub wam podciac skrzydla, lecz nie ma co sie oszukiwac - bedzie ciezko. Choc gleboko w glebi duszy milobyloby trzymac w reku album mojego ulubionego zespolu, z niespotykanymi remixami, okladka wlasnego projektu ( a co!

) i nazwiskami osob, z tego forum (ogolnie spolecznosci MT), ktore przyczyniliby sie do tego ;-]. Dokladajac do tego wlasny portal - to by bylo cos!
You can win, If You want - chcialoby sie rzec, wiec probujcie! Ja moge was wspierac i pomagac, na tyle n aile ebde mogl!

Acha i prosimy o wiecej
P.S. Moze male odmlodzenie mt translations wraz z 30-sek probkami? ;]