ArCrack pisze:Dystrybutorem jest sam Thomas, Amazon udostępnia jedynie platformę do sprzedaży.
Ok,co nie zmienia faktu,że koszt wysyłki do Polski jest właśnie taki i tutaj Thomas nie ma nic do powiedzenia.
ArCrack pisze:Dystrybutorem jest sam Thomas, Amazon udostępnia jedynie platformę do sprzedaży.
Tu się z Tobą zgadzam.Mam wrażenie,że wysyłka po jednym egzemplarzu ma na celu wyeliminowanie handlu płytą i większą dostępność dla tych co chcą kupić.W każdym razie ją zamówiłam i nie za bardzo mnie obchodzą pobudki jakie kierowały Thomasem.Czekam z niecierpliwością na przesyłkę.Następna perełka do mojej kolekcji.ArCrack pisze:Nie mam przecież do niego pretensji o koszty przesyłki, tylko o doliczanie tej kwoty do każdego egzemplarza. Co gorsza, podejrzewam że nie wynika to ze złej woli, ale podejścia na "odczep się". Fani się domagają płyty to im ją dla świętego spokoju rzućmy, byle jak, gdziekolwiek. W dobie internetu, gdy przedsiębiorcy z przysłowiowej Koziej Wólki sprzedają swoje produkty z powodzeniem przez internet wygląda to bardzo nieprofesjonalnie.
No właśnie - też na ten fragment zwróciłem uwagę. Szkoda, miało być na jesieni, teraz początek przyszłego roku. I w tym kontekście czym był "Everybody Wants..." Ten singiel nie ma przecież nic wspólnego z 30-leciem MT. Dobra, niech będzie że się czepiam ale muszę to powiedzieć:Husku pisze:http://www.moderntalking.pl/php_news/in ... anders.htm
Czoooo… Już nowy album na początku przyszłego roku, nie na jesieni…
Didi&Thomas pisze:No właśnie - też na ten fragment zwróciłem uwagę. Szkoda, miało być na jesieni, teraz początek przyszłego roku. I w tym kontekście czym był "Everybody Wants..." Ten singiel nie ma przecież nic wspólnego z 30-leciem MT. Dobra, niech będzie że się czepiam ale muszę to powiedzieć:Husku pisze:http://www.moderntalking.pl/php_news/in ... anders.htm
Czoooo… Już nowy album na początku przyszłego roku, nie na jesieni…
Po raz kolejny mamy "spalony" temat. Kawałek naprawdę nie był zły, mógł być zapowiedzią czegoś ciekawego od Thomasa, nawet jeśli niektórzy kręcili nosem że to "odgrzewany kotlet". Wiele bym dał żeby wiedzieć nad czym tak naprawdę pracuje Thomas - promowanie Boxa na 30-sto lecie ? Gdzie ? W telewizji, na koncertach, w sieci ? Pół roku to szmat czasu, Dieter potrafił za najlepszych lat 2 albumy w takim czasie wydać. Ja się tak trochę obawiam, że Thomas stanął na rozdrożu w tej chwili:
Współpraca z Fahrenkrogiem - chyba zawieszona, a bynajmniej nic nowego w tym temacie nie słychać
Powrót MT - obaj twardo zaprzeczają
Nowy album - miał być na jesieni, teraz mowa o nowym roku
Co pozostaje - trasa koncertowa na jubileusz MT
Generalnie chyba brak pomysłu na najbliższą przyszłość - szkoda, nadzieję były przecież rozbudzone...
Dziennik BILD zrobił ankietę odnośnie ponownej reaktywacji Modern Talking.shoker191 pisze:...jest zakładam że jest na tyle świadom że ludzie właśnie tego chcą
Pkmodern pisze:Dziennik BILD zrobił ankietę odnośnie ponownej reaktywacji Modern Talking.shoker191 pisze:...jest zakładam że jest na tyle świadom że ludzie właśnie tego chcą
Niemcy (czytelnicy) tak odpowiedzieli:
"Nie jest to w ogóle konieczne!" - 44%
"Och, jaka szkoda! Byłbym zadowolony że będzie comeback i nowe piosenki!" - 30%
"Nie interesuje mnie to, są ważniejsze rzeczy" - 27%
A Thomas czy Dieter obserwują reakcje w tym temacie...
Znacznie mniej niż 20 milionów, przecież tą sumę trzeba by podzielić przez wiele osób... i choć to wygląda "atrakcyjnie" to jednak nie jest to 20 milionów na łebka... i dlatego Dieter w tym kontekście mówi: "Wszystkie sępy miasta cieszyłyby się i myślały "teraz napełnimy sobie kieszenie".shoker191 pisze:Po za tym nikt mi nie wmówi że za 20 melonów Thomas by odmówił ..