19.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Re: 26.07.2014 Thomas Anders - Opera Leśna Sopot

Post autor: DorkaWawa »

Oglądałam wczoraj koncert z Sopotu z 2008 roku "Gwiazdy lat 80-tych", Shakin Stevens, Sandra, Limahl... no i oczywiście nasza Gwiazda. Jak cudownie było przenieść się w czasie i powspominać :) A z tego co zauważyłam, scena była tak zrobiona, że do pierwszych rzędów było bardzo blisko, może z 4-5 metrów. Nawet nie widziałam barierek. Może w tym roku też tak będzie? :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Dora ja tez ogladalam wystep Thomasa w Sopocie 2008. Jak by miejsca siedzace znajdowaly sie tak blisko sceny jak wtedy to moje miejsce byloby wspaniale. siedzialabym podobnie jak stalam w Katowicach. mialam wspaniala widocznosc.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Mam takie pytanie. Czy moglibyście mi polecić jakiś tani nocleg w Sopocie z 26.07 na 27.07.

Niedawno dowiedziałem się, że z okazji zbliżających się moich urodzin dostanę w prezencie bilet na koncert Thomasa w Sopocie, więc chciałbym też w porę zarezerwować jakiś tani nocleg. Nie uśmiecha mi się spanie "pod gołym niebem" ;-) Poza tym chciałbym wziąć też udział w afterparty, w po takiej imprezie tym bardziej nie chciałbym nocować na wolnym powietrzu.

Wstępnie sprawdzałem "tanie noclegi" w necie, ale większość ofert to pokoje kilkuosobowe, więc mnie samemu nie opłaca się wynajmowanie takiego wieloosobowego pokoju, bo zapłaciłbym za taki nocleg, jak za przysłowiowe zboże. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
You Can Win, If You Want.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Co powiesz na akademik? :)
W Sopocie są trzy i w zależności od lokalizacji i tego na ile pokoi przypada łazienka ceny oscylują w granicach 70-130 zł za pokój jednoosobowy.
DS7 i DS8 są bardzo blisko Opery Leśnej.
http://www.akademikigdansk.pl/sopot
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Proponuję by Husku jezeli może dowiedziała się o możliwości noclegu w tych akademikach. Wybierzcie potem jeden gdzie fajnie by było aby większośc sie przespała. Ułatwi to organizację powrotu z AF itp.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Ja już tam dzwoniłam, tylko, że na razie nie mogę powiedzieć Wam nic konkretnego co do cen, stąd ten przedział, bo jeszcze nie mają cennika na te wakacje. Natomiast co do pokoi "samodzielnych" jednoosobowych, to nie mają, w jednym z tych akademików (nie mam przy sobie kalendarza, ale chyba w DS7 są 4 pokoje dwuosobowe z samodzielnymi łazienkami. Niestety ceny za taki typ pokoju na ich stronie nie ma, przez telefon nie potrafili mi też udzielić informacji jaka była w zeszłym roku. Co do odległości, to te DS7 i DS8 są niecały kilometr od Opery Leśnej. Jeśli macie jakieś pytania, to mówcie, dowiem się, tylko powiedzcie mi co chcecie wiedzieć konkretnie :D

EDIT: Dwa akademiki nie są w bezpośrednim sąsiedztwie, ale dość blisko siebie. Jeśli zbierzemy grupę, to można się bawić w inne pokoje tzn 3-osobowe, albo dwójki połączone w segmenty dwupokojowe - jedna łazienka. Powiedzcie mi tylko czego oczekujecie i czy wgl jesteście zainteresowani. Od razu mówię, że DS9 (przy plaży) jakoś nieszczególnie pod względem warunków przypadł mi do gustu, natomiast do DS7 i DS8 nie mam zastrzeżeń, wyglądają w porządku. :)
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Ja osobiscie nie widze problemu, by dzielic z kims pokoj. Taka opcja jest przede wszystkim o wiele tansza, niz wynajem drogiej 'jedynki', a po drugie jest to - tak jak w powyzszym przypadku - jedyna mozliwosc na nocleg, bo pokoje jednoosobowe sa niedostepne. Zarowno po koncercie w Kielcach, jak i w Szczecinie dzielilem z roznymi kolegami forumowymi pokoje i wszystko bylo ok.

W kazdym badz razie, jesli ktos z Was rowniez szuka pokoju a brakuje mu drugiej (badz trzeciej) osoby do pokoju w tym akademiku, to prosze o wiadomosc na PW lub tutaj na forum.

Pozdrawiam.
Edmund
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja ma juz wszystko zalatwione nocleg w Hostel Central Sopot na czas od 22 do 27.7. Na stronie Hostelu nie bylo jedno osobowych pokoji. Ja ale napisalam i okzalo sie ze jest taka mozliwosc. Cana noclegu jest podobna jak w Hotelu Pfeltzer hof w Koblenz. Tylko z tym ze w cenie nie sa zawarte sniadania. Mam ale w pokuju loduke. W cenie jest zawarta mozliwosc kozystania z Kawiarni internetowej i bazplatne cieple napoje.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

UWAGA!!! Dostałem dodatkowe 15 biletów na sektor FAN- B rząd 5. Więcej nie będzie. Kto się jeszcze zastanawia to jest ostatnia szansa!
W zestawie pamiątkowy identyfikator i zdjęcie.

http://thomas-anders.pl/sopot.php
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Chętnie bym kupiła ten bilet ,gdyby Thomas bliżej koncertował ,do Sopotu - stanowczo za daleko mam ,bardzo żałuję ,że mnie tam nie będzie :!: <młotek>
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

UWAGA!!! Komunikat Menagmentu!!!
„Organizatorzy koncertu Thomasa Anders i Modern Talking Band, dnia 26.07.2014r. w Operze Leśnej,
informują, że koncert zostaje przeniesiony na termin 19.07.2014 (czyli tydzień wcześniej) w tym samym miejscu.
Wszystkie zakupione bilety pozostają ważne."
Zmianie ulega tylko data koncertu.
Ostatnio zmieniony wt maja 06, 2014 15:26 przez 33ccd, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:Zmianie ulega tylko data koncertu.
No nie wiem,a plany urlopowe?,rezerwacja noclegów?Oj,mogą być zwroty biletów! :!:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Klasyczny strzał w kolano. Do tego wszystkiego, plakaty wiszą, ludzie się opatrzyli, Ci co chcieli bilety kupli, część się waha. Ale mało kto zwróci uwagę że inna data jest. A co z resztą świata? Radia/tv trójmiejska nie idzie na całą Polskę, nawet jak zaczną tam trąbić o nowej dacie.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Tak, no i teraz mam już problem. Miałem zarezerwowany 5-dniowy termin pobytu w Sopocie wraz z wpłaconą zaliczką. Jak nie da się terminu pobytu przesunąć to chyba zrezygnuje z wyjazdu. Na jedna noc nie będę z Wałbrzycha się tłukł. Powiem szczerze - jestem rozczarowany bo takiej zmiany nie powinno się dokonywać na 3 miesiące przed koncertem. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł się dowiedzieć i napisać na forum z czego ta zmiana wynikła...
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Możliwe, że przyczyną jest koncert Backstreet Boys, który jest 27 lipca w Ergo Arenie i pewnie panika, że nam widownię zabiorą, bo przecież Thomas w Trójmieście był rok temu, a BB to coś nowego, drugi koncert w Polsce. Ale poczekajmy na oficjalne info dotyczące przyczyn. Biletów ponoć ogółem poszło już bardzo dużo.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Zaskoczona jestem ,ale i tak mnie nie będzie na koncercie :!: Ciekawe z czego ta zmiana wynika...
ODPOWIEDZ