14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Malediwy

Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie

Post autor: Malediwy »

aldona pisze:
ArCrack pisze:Zanim jeszcze parę osób napiszę "lubię to" albo "zgadzam się" proszę o zostawienie tego wątku na boku. Nie o podróżach Evy chcemy tu czytać, a o koncercie ;)
Dokładnie - drodzy fani wiem jak was wątek podróży Ewki kręci ,ale nie nakręcajmy jej . :oops:
Najważniejsze ,że za 12 dni koncert i wszyscy się będziemy świetnie bawić :lol:
A ja widzę, że najbardziej to kręci tych najmniej zainteresowanych...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejjjj,,najlepiej o której godzince się pojawić w Nysie?,jak to sobie rozplanowaliście? :) :wink:
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
marcinspl
Członek TAFC Polska

Post autor: marcinspl »

Monia82 pisze:marcinspl, a nie trzeci? Chyba też w Gdańsku byłeś, poza Koszalinem :wink:
Witam tak ale nie byłem na koncercie tylko w hotelu i na aftrparty pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

aragorn pisze:hejjjj,,najlepiej o której godzince się pojawić w Nysie?,jak to sobie rozplanowaliście? :) :wink:
Mi chodzilo oto czy pojawic sie przed 14.00 przed otwarciem bram czy dopiero przed 16.00 czyli dwie godziny przed koncertem. Kiedys bylam na koncercie A-ha, ktory tez byl przez radio organizowany. Bramy otwarli o 14.00 godz. Godzine pozniej wystapil pierwszy wykonawca potem paru innych a o 20.00 godzinie dopiero A-ha.Dobrze ze bylam przed otwarciem bram bo wszystko odbywalo sie na jednej scenie. Udalo mi sie dostac do 2 rzedu. Na koncercie bylo jakis 20.000 osob. Nie mam zamiaru jak glopek wczesnie stac przy wejsciu, jak moglabym dopiero 2 godziny przed samym koncertem przyjsc.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aragorn pisze:hejjjj,,najlepiej o której godzince się pojawić w Nysie?,jak to sobie rozplanowaliście? :) :wink:
My z Kariną będziemy ok.13.00... :)
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

JoannaIzabella pisze:
Ja też postaram się być koło 13.00 pozdrawiam i do zobaczenia w Nysie :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

siara1971 pisze:
JoannaIzabella pisze:
Ja też postaram się być koło 13.00 pozdrawiam i do zobaczenia w Nysie :)
Ja z Monią będziemy około 15:00, do zobaczenia :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Raczej po 14, niż koło 15 będziemy :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
danielk
Członek TAFC Polska

Post autor: danielk »

Moja ekipa będzie kolo poludnia, jakis obiad i moze cos zwiedzimy a na koniec MEGA WILEKI Koncert :)
Danielk
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Czy ktoś z Was wybiera się z na ten koncert z Wrocławia (pociągiem lub autem i ma wolne miejsce) i wraca do domu bezpośrednio po koncercie? Zostało kilka dni, ale gdyby była opcja wspólnego przejazdu, może udałoby mi się wybrać na ten koncert. Szczególnie, że Nysa nie jest wcale tak daleko. Proszę o info maksymalnie do niedzieli ;) .
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
tatiana
Członek TAFC Polska

Post autor: tatiana »

Jadę samochodem przez Wrocław mam wolne miejsce z powrotem również,mogę ciebie zabrać
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Tatiana, dzięki za propozycję wspólnego przejazdu, jednak przemyślałam sprawę i chyba odpuszczę sobie Nysę. Natomiast postaram się być na koncercie w Częstochowie, żeby spędzić Andrzejki z Thomasem ;) . Życzę udanej zabawy wszystkim, którzy w przyszłą sobotę wybierają się na koncert :) .
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

To co obecnie się dzieje, przewidziałem już dawno temu.
Pisałem wtedy by zmienić playlistę Thomasa, oraz to, co dzieje się na scenie. Niestety, ale Thomas wciąż rzuca tymi samymi tekstami, i robi to samo. Nic się nie zmienia, natomiast rzucanych przez Was kwiaty już oczekuje, stąd tak bardzo go nie radują. Pisałem o tym wszystkim z okazji występu Thomasa i Sandry. Anders powtarza się od 2008 roku w Płocku i na tej formule daleko nie zajedzie. Thomas powinien się co chwilę przebierać, zmieniać stroję, śpiewać różne piosenki (n.p. covery), zmienić aranżację, usunąć perkusję bębnową, na rzecz Simmonsa, używać starych syntezatorów, Korg nie wypada dobrze, jest zbyt nowoczesny, chyba, że chcecie dalej się dziwić, skąd malejąca liczba fanów na koncertach ?

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
FanMT90

Post autor: FanMT90 »

Witam! Jestem z okolic Bydgoszczy i chcę jechać na koncert Thomasa Andersa do Nysy jak ktoś miałby mniejce wolne w samochodzie mógłbyd dorzucić do paliwa. Jakby co proszę pisać na e-mail:aple100@wp.pl . Z góry dziękuję.
Awatar użytkownika
Geronimo

Post autor: Geronimo »

Witam wszystkich serdecznie na forum!
Modern Talking znałem od zawsze, ale od listopada ubiegłego roku, kiedy udało mi się być na koncercie Thomasa, nie słucham niczego innego, cały czas Modern Talking, może ostatnio zagościło w moich głośnikach Blue System. Nie chcę jednak tutaj opisywać swojej historii, na to przyjdzie jeszcze czas. Teraz natomiast chciałem zadać pytanie odnośnie koncertu. Czy będzie ktoś wybierał się z Krakowa lub okolic? Pociągiem jechałbym kilka ładnych godzin, a w parę osób na paliwo nie wyszłoby dużo drożej, o ile nie taniej. Nawet podróż PKP z kimś była by raźniejsza.
pozdrawiam!
FanMT90

Thomas Anders Nysa 2013

Post autor: FanMT90 »

Witam Wszystkich! Jestem z okolic Bydgoszczy i chcę jechać na koncert Thomasa Andersa do Nysy jakby ktoś miał wolne mniejsce w samochodzie chętnie się z nim zabiorę, dorzucę na paliwo. Za pomoc z góry dziękuję.
ODPOWIEDZ