Ciekawe o jaką niespodziankę chodzi
8.12.2012 Świąteczne Fan Party
-
FAN90
Re: 8.12.2012 Świąteczne Fan Party
Na stronie Fan Clubu napisano: "Niebawem ukaże się oddzielna relacja z pozostałych wydarzeń tego dnia w tym oczekujcie Niespodzianki!".
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Alexander,zaśpiewał na koncercie taty w chórku dziecięcym pod wezwaniem Św.Józefa
Na scenę wchodzi jako 4rty,nawet przybija 5tkę tacie
- urocze

Na scenę wchodzi jako 4rty,nawet przybija 5tkę tacie

-
nado
skąd mam to ściągnąć ? nic tu nie ma an luna 
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
super koncert!!Pięknie zaśpiewane piosenki.A co do ściągnięcia to spróbujcie wejść na stronę tej stacji WWW.NUNA .TV
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Przed koncertem też się nieźle się bawiono:
MODERN TALKING FOREVER!!!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
HA ! POZDROWIENIA Z ZASYPANEGO FRANKFURTU.
Lot skasowany i jutro wieczorem moze sie uda do domu przyleciec! Za to hotel wypasik dali.
Lot skasowany i jutro wieczorem moze sie uda do domu przyleciec! Za to hotel wypasik dali.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- michal.czeslaw
Ale numer!My tez dopiero przyjechaliśmy.Po 14 godz.w aucie nie wiem jak się nazywam.Autostrady zasypane,prędkość max. 60/h.Ale najważniejsze,że szczęśliwie dotarliśmy.Pozdrowienia33ccd pisze:HA ! POZDROWIENIA Z ZASYPANEGO FRANKFURTU.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Dobrze, że wam zapewnili hotel, że nie musicie sterczeć na lotnisku 2 (?) dobę.
- Agata
Pozdrawiam jeszcze z drogi. Niezapomniane fan party, świetna miejscowka, a do tego ten koncert... Cieszę się, że jest dostępny i już nie mogę się doczekać, by zobaczyć to jeszcze raz. W Koblencji i we. Frankfurcie dość ciepło, w porównaniu z zimą tutaj. Chyba warto oglądać program Landeschau na SWR, kto ma możliwość.
Szczególne podziękowania dla Tatjany i Kamila za transport do Ransbach i miłe towarzystwo także wczoraj... Trzymam kciuki żeby się udało z tym Kremlem.
Szczególne podziękowania dla Tatjany i Kamila za transport do Ransbach i miłe towarzystwo także wczoraj... Trzymam kciuki żeby się udało z tym Kremlem.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Czyli jak widać zima nawet niemców zaskoczyła . U nas to by pewnie trzeba było na lotnisku spać..33ccd pisze:HA ! POZDROWIENIA Z ZASYPANEGO FRANKFURTU.
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- rafknaf
- Członek TAFC Polska
Świetny koncert !!! Kopia już na płytkę zrobiona i w święta będzie czego słuchać i oglądać 
"Wszystko więc, co byście chcieli, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie..." Mt 7,12
-
tatiana
- Członek TAFC Polska
Świąteczny GLAMOUR tak można skromnie skomentować ten koncert.Ogromne dziękuję Agatce bez pomocy której nie mogłam by uczestniczyć w tym zjawiskowym wydarzeniu,tak ze za jej miłe towarzystwo również w dzień wyjazdu.Dla Patryka szybkiego powrotu na ziemie polską.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
przecudny koncercik,lużna rodzinna bym powiedział atmosfera,na to trzeba sobie zasłużyć ,mam nadzieje w następnym razem zobaczę i usłyszę to wydarzenie na live. .Thomas jak to Thomas perfekt,i bycie sobą ,prawdziwy gwiazdor z prezentami.

That's the only thing i really know.......
-
Angie
- Członek TAFC Polska
Biedny Patryk musiał przedłużyć pobyt w Niemczech,ale mam nadzieję,że w końcu dotarł szczęśliwie do domku.33ccd pisze:HA ! POZDROWIENIA Z ZASYPANEGO FRANKFURTU.
Koncert i spotkanie z Thomasem było cudowne ...na mojej kuzynce Thomas zrobił tak wielkie wrażenie,że jak go zobaczyła to zaczęła płakać...
Słucha jego muzyki i widziała go niejednokrotnie w tv ale na żywo i tak blisko 1 wszy raz no i łzy szczęścia popłynęły.
Thomas ma coś w sobie....
- marco
- Członek TAFC Polska
Krótko mogę napisać cudowny, magiczny i fantastyczny koncert, po raz kolejny Thomas potwierdza swój ogromny profesjonalizm i elegancję. Thomas The Best