Koncert w Lublinie - 06.10.2012
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Koncert w Lublinie - 06.10.2012
Dostałem @ do asystentki Thomasa gdzie odpowiedziała mi na pytania dotyczące sklepiku.
-Ceny bedą w PLN ale jak ktoś ma Euro to też będzie można zapłacić.
-Kolekcji A/F nie będzie.
-Postarają się zabrać jak najwięcej z możliwego asortymentu.
-Będzie to swego rodzaju testem czy taki pomysł na inne koncerty ma sens.
-Ceny bedą w PLN ale jak ktoś ma Euro to też będzie można zapłacić.
-Kolekcji A/F nie będzie.
-Postarają się zabrać jak najwięcej z możliwego asortymentu.
-Będzie to swego rodzaju testem czy taki pomysł na inne koncerty ma sens.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- dieErdbeere91
Mam nadzieję, że pomysł z tym sklepikiem się sprawdzi i będzie spore zainteresowanie... Chciała bym, żeby na koncertach andrzejkowych (szczególnie mam na myśli Kraków) też był taki sklepik. 
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Członek TAFC Polska
Ja też uważam,że pomysł ze sklepikiem jest jak najbardziej trafiony. Tym bardziej jeżeli na przełomie listopada i grudnia będą 4 koncerty pod rząd.Koszulki,smycze,kubki czy CD jak najbardziej powinny się znaleźć w asortymencie.Myślę,że dvd z 2009 roku też miało by nie mniejsze zainteresowanie.No,ale to nie ode mnie zależy.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hej,popieram pomysł sklepiku,fajnie że przyjedzie,nie wszyscy mogą wyjeżdżać do Niemiec ,więc spoko sprawa,myślę że również pomoże to w promowaniu Thomasa w naszym kraju.

That's the only thing i really know.......
- 33ccd
- Kontakt:
Ja tylko obawiam się wysokich cen. Dvd z Fan Party to 35euro /to ponad 140zł/ Koncerty w empiku najszesciej zamykaja sie do 100zł droższe to juz Blue Ray. Zobaczymy jak to będzie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- JoannaIzabella
Popieram. Tego typu gadżety może jednak nie będą jakoś kosmicznie drogie......atlantyda ;o) pisze:Ja też uważam,że pomysł ze sklepikiem jest jak najbardziej trafiony. Tym bardziej jeżeli na przełomie listopada i grudnia będą 4 koncerty pod rząd.Koszulki,smycze,kubki czy CD jak najbardziej powinny się znaleźć w asortymencie.Myślę,że dvd z 2009 roku też miało by nie mniejsze zainteresowanie.No,ale to nie ode mnie zależy.
- michal.czeslaw
A jednak...możecie się zdziwić.Patryk ma rację,trochę niektóre gadżety kosztują.Te co są tańsze,to z kolei mało atrakcyjne,ale to rzecz gustu i upodobań.Życzę owocnych zakupówJoannaIzabella pisze:Popieram. Tego typu gadżety może jednak nie będą jakoś kosmicznie drogie
- dieErdbeere91
A tak mniej więcej z ciekawości pytam.. może orientuje się ktoś w jakim przedziale cenowym mogą być mniej więcej gadżety typu kubek, smycz czy koszulka? na myśli mam ceny z fan party 
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
- Członek TAFC Polska
Witam.dieErdbeere91 pisze:A tak mniej więcej z ciekawości pytam.. może orientuje się ktoś w jakim przedziale cenowym mogą być mniej więcej gadżety typu kubek, smycz czy koszulka? na myśli mam ceny z fan party
Jeśli chodzi o kubek, czy koszulkę to nie mam pojęcia ile te gadżety kosztują. Natomiast odpowiedź na to, ile kosztują artykuły fanowskie typu: świeczka zapachowa, smycz czy perfumy sygnowane nazwiskiem Thomasa, znajdziesz tutaj:
http://www.thomas-anders.com/deutsch/fanarea.html
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- JoannaIzabella
PO - JU - TRZE !!!!!!!!!!!!!!
Co Wy na to..?
Ile osób nocuje w akademiku...?
Ile osób nocuje w akademiku...?
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie.
Fan Action wychodzi na to że będzie takie jak zawsze:
- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą /
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling.
- Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
- Na koniec na scenie zostanie wręczony bukiet róż.
Przypominam że po koncercie planowane jest spotkanie AFTER PARTY. Proponuję by zaczekać pod halą i wszyscy co maja ochotę idą z nami. Na spotkaniu będzie NIESPODZIANKA / proszę nie liczyć że Thomas wpadnie!!!/
Fan Action wychodzi na to że będzie takie jak zawsze:
- Wszystko co świeci uruchamiamy na wolnej piosence GIVE ME PACE ON EARTH / może wcześniej być zagrana inna wolna piosenka, lecz my czekamy na tą właściwą /
- balony małe i wielkie idą do góry jak zobaczycie wielkie balony nad tyłem widowni. Prawdopodobnie to będzie :Jet Airliner + Atlantis Is Calling.
- Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę, a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
- Na koniec na scenie zostanie wręczony bukiet róż.
Przypominam że po koncercie planowane jest spotkanie AFTER PARTY. Proponuję by zaczekać pod halą i wszyscy co maja ochotę idą z nami. Na spotkaniu będzie NIESPODZIANKA / proszę nie liczyć że Thomas wpadnie!!!/
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- michal.czeslaw
[quote="33ccd"]proszę nie liczyć że Thomas wpadnie!!!/ Wielka szkoda
Bo z tego co czytam wynika,że kontakt z Thomasem tym razem będzie mocno ograniczony. No
cóż, wielu z nas jedzie na drugi koniec Polski posłuchać i zobaczyć naszego idola na żywo,a to nie jest jednoznaczne ze spotkaniem oko w oko
Do zobaczenia na koncercie

cóż, wielu z nas jedzie na drugi koniec Polski posłuchać i zobaczyć naszego idola na żywo,a to nie jest jednoznaczne ze spotkaniem oko w oko
- Maringo18
- Członek TAFC Polska
Mam do was pytanie , kto z was będzie już w piątek w Akademiku (Kronos) ????
- JoannaIzabella
Ale jak się uda upolować miejsca blisko sceny, to przecież to będzie oko w oko ;p To już jutrooooo!!!!! Do zobaczenia!!!!!!michal.czeslaw pisze:33ccd pisze:proszę nie liczyć że Thomas wpadnie!!!/ Wielka szkodaBo z tego co czytam wynika,że kontakt z Thomasem tym razem będzie mocno ograniczony. No
cóż, wielu z nas jedzie na drugi koniec Polski posłuchać i zobaczyć naszego idola na żywo,a to nie jest jednoznaczne ze spotkaniem oko w okoDo zobaczenia na koncercie
![]()
![]()
- Maringo18
- Członek TAFC Polska
W takim razie do zobaczenia... My już lecimy do Lublina ....
-
margerita
hej! szukam kogoś, kto chciałby się wybrać ze mną jutro do Lublina na koncert Thomasa. moi znajomi raczej nie słuchają tego typu muzyki, ja właściwie też nie jestem jakąś wielką fanką, ale mam dwa bilety i nie chcę, żeby się zmarnowały, bo kto jak kto, ale Modern Talking to zespół-legenda i warto to zobaczyć na żywo
także mam nadzieję, że ktoś zechce mi potowarzyszyć