Thomas w telewizji

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maaateusz

Re: Thomas w telewizji

Post autor: maaateusz »

Warto było czekać do końca programu, gdzie Thomas zaśpiewał Sleigh Ride na żywo.

Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2012 11:03 przez maaateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

FAN90 pisze:Trudno było mi wybrać odpowiedni wątek, ale zdecydowałem się na ten, tym bardziej iż jest często czytany jak nie pasuje tutaj ten post to wybaczcie

Zwródźcie uwagę na moment w 1:12, baaardzo zabawny gest Thomasa Widać, że ciężko było wejść w słowa i rytm :) haha A poza tym to chyba sam nie wiedział co się dookoła niego dzieje

Ale poza tym to chyba nieźle się Thomas bawił Nie sądzicie, że wyjątkowa aranżacja? :D

Ja padłam :lol:
Na moje to on cały czas zmieszany był, szczególnie jak gadali po rosyjsku, YMHYMS po rosyjsku już tak fajnie nie brzmi :wink: Parodia normalnie, ale refren przez Mistrza zaśpiewany perfecto 8) Tak swoją drogą przez ten strój i biały podkoszulek momentami widoczny spod szarego uniformu, Thomas momentami wygląda jak... ksiądz! :lol:
Rodowity Niemiec śpiewa u ruskich w studiu :lol: Chociaż mnie już niewiele zdziwi, mnie na studiach niemieckiego uczyła... Rosjanka! :shock:
A Kalinka maja, genialnie :shock:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Gratuluje odwagi Thomasowi :D haha :D ale widać że był taki speszony troche bo jak tu śpiewać jak sie jezyka nie zna :P Swoją drogą to jestem ciekaw czy Dieter by sie odważył na taką piosenkę :D
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

maaateusz pisze:Warto było czekać do końca programu, gdzie Thomas zaśpiewał Sleigh Ride na żywo.

Właśnie. :wink: Wyszło cudownie jak zawsze. Nic nie kumam o czym rozmawiali, ale i tak mi się bardzo podobało zwłaszcza występ Thomasa, który pięknie zaśpiewał Sleigh Ride. A tak na marginesie to dziś chyba z 50 razy przesłuchałam tę piosenkę. :lol: Strasznie mi ona się podoba w wykonaniu Thomasa. :wink: Nawet przebija oryginał stokrotnie. Cudownie mu wychodzi ten utwór na żywo jak i inne piosenki, które śpiewa. :wink: A nawet słowa przemienił w którejś zwrotce. Nie wiem czy zauważyliście. Ja znam na pamięć już ten tekst. O, w tym miejscu zamienił słowa:
There's a happy feeling
nothing in the world can buy (be)
When they pass around the coffee
and the pumpkin pie (tree). :wink: Poza tym rozbawiło mnie jak Thomas gwiżdże pod koniec piosenki. :mrgreen: Fajne, nie? 8)
Ostatnio zmieniony ndz gru 16, 2012 0:53 przez MTalkingusia28, łącznie zmieniany 1 raz.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Super,że Thomas w większości programów,które zostały wyemitowane w tym miesiącu,śpiewał na żywo,i to nie jeden czy dwa,ale kilka utworów z albumu "Christmas For You" :D To jest najlepszy grudzień w moim życiu :D :wink: Wielkie dzięki Thomas :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Kilka minut temu,w programie "Leute Heute" na ZDF,w krótkim materiale dotyczącym poniedziałkowego programu " Heiligabend mit Carmen Nebel" pojawił się m.in.Thomas :)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

a tu część artystyczna w wykonaniu Thomasa w tym programie
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

W zeszłym tygodniu mogliśmy w piątkowej audycji dla Anderso i Bohlenomaniaków usłyszeć Olimpic Medley 2004 w wykonaniu Thomasa.
Jeżeli jestescie spragnieni usłyszec cos nowego to proszę:
Awatar użytkownika
Agata

Kolejne części programu z WDR:

I coś dla miłośników niemieckich szlagierów:

A tu coś świeżego - wywiady dla radia:
Radio Berlin - włącznie z video:
http://www.radioberlin.de/mediabox/vide ... nders.html
Antenne Brandenburg:
http://www.antennebrandenburg.de/musik/ ... _star.html
Odsłuch: http://www.antennebrandenburg.de/rbb/an ... s_neu.html
Ostatnio zmieniony sob gru 22, 2012 22:40 przez Agata, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

maaateusz pisze:a tu część artystyczna w wykonaniu Thomasa w tym programie
Dlaczego nie wiedziałam o tym programie :'( .Kocham piosenkę "Mandy" w wykonaniu Thomasa :D .Moim
marzeniem jest usłyszeć ją na żywo (niestety raczej nierealnym
marzeniem :'( ).
Sporo Thomas śpiewał w tym programie :D

Dzięki Agata za linki :)
atlantyda ;o) pisze:W zeszłym tygodniu mogliśmy w piątkowej audycji dla Anderso i Bohlenomaniaków usłyszeć Olimpic Medley 2004 w wykonaniu Thomasa.
To był pierwszy,solowy występ Thomasa live,który widziałam w TV,jak byłam w 2004 roku na wczasach w Mrzeżynie (na szczęście był tam ten kanał :) ) :D
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

atlantyda ;o) pisze:W zeszłym tygodniu mogliśmy w piątkowej audycji dla Anderso i Bohlenomaniaków usłyszeć Olimpic Medley 2004 w wykonaniu Thomasa.
:shock: Nigdy tego nie słyszałem.Czy istnieje ten medley w wersji studyjnej,czy tylko w wersji live?
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Ann pisze:Dlaczego nie wiedziałam o tym programie :'( .Kocham piosenkę "Mandy" w wykonaniu Thomasa :D .Moim
marzeniem jest usłyszeć ją na żywo (niestety raczej nierealnym
marzeniem
Po raz pierwszy słyszałam tę piosenkę na żywo na fanday 3 lata temu.Wspaniałe wykonanie Thomasa :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Agata

Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

za chwilę Thomas w programie na ZDF :)
Thomas był jednym z gości,przez większą część programu "Heiligabend mit Carmen Nebel",a na koniec wykonał "Stille Nacht" :D
Thomas Anders - Stille Nacht (Heiligabend mit Carmen Nebel -ZDF 24.12.2012)

Ostatnio zmieniony wt gru 25, 2012 3:44 przez Ann, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

jedyna pisze:
:shock: Nigdy tego nie słyszałem.Czy istnieje ten medley w wersji studyjnej,czy tylko w wersji live?

Stare ale jare . Piosenka świetna i fajnie że jeszcze gdzieś ją puszczają. Jestem ciekaw czy puszczają gdzieś jeszcze w tv np teledysk z King of Love :D
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
ODPOWIEDZ