Prawda..? Też mnie to zastanawia.... Tworzą się teledyski tak trochę "na jedno kopyto"Ninio pisze:Co oni sie tak uparli aby z Thomasa zrobic Jamesa Bonda,Anders nie pasuje do takiej roli.
Thomas i Kamaliya - nowy duet?
- JoannaIzabella
Re: Thomas i Kamaliya - nowy duet?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To była kontynuacja do "Stay With Me" i na tym koniec.Kolejne clipy chyba już nie będą nawiązaniem do J.B.JoannaIzabella pisze:Prawda..? Też mnie to zastanawia.... Tworzą się teledyski tak trochę "na jedno kopyto"Ninio pisze:Co oni sie tak uparli aby z Thomasa zrobic Jamesa Bonda,Anders nie pasuje do takiej roli.Serial chcą z nich zrobić czy co? ;p
-
alunia13
Trochę z opóźnieniem ale skomentować warto.
Teledysk teledyskiem, ale piosenka brzmi jakby ktoś zmiksował i nałożył na siebie dwa odrębne utwory.
Może ja za dużo wymagam ale te piosenki coraz mniej do mnie trafiają. Częściej dochodzę do wniosku, że zatrzymałam się chyba na "Independent Girl" i "Ibiza Baba Baya". To wszystko chyba zmierza nie w takim kierunku, jaki bym sobie wymarzyła.
Teledysk teledyskiem, ale piosenka brzmi jakby ktoś zmiksował i nałożył na siebie dwa odrębne utwory.
Może ja za dużo wymagam ale te piosenki coraz mniej do mnie trafiają. Częściej dochodzę do wniosku, że zatrzymałam się chyba na "Independent Girl" i "Ibiza Baba Baya". To wszystko chyba zmierza nie w takim kierunku, jaki bym sobie wymarzyła.
"You can win, If You want..."
-
agatir
a mnie si e bardzo podoba zarówno nowy teledysk jak i piosenka Thomasa W teledysku Thomas gra jakby był prawdziwym aktorem a piosenka jest świetna; )
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Teledysk bardzo fajny, wykonanie i treść...
A motyw z zapalniczką mnie rozwalił... Umarłam ze śmiechu
A motyw z zapalniczką mnie rozwalił... Umarłam ze śmiechu
-
DanielG
Dla mnie teledysk fajny - coś się "dzieje", tylko (trochę nie zgadzając się ze swoim poprzednikiem ileś postów wstecz) mam wrażenie, że na tym teledysku po Thomasie widać już lata... Pomijam zarost, który pewnie specjalnie jest dwudniowy, ale tak jakoś widać tutaj jak się postarzał 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
I co z tego, że Thomas się postarzał? Każdy się starzeje - czas nie stoi w miejscu. Czy Ty wyglądasz równie młodo i pięknie, jak 20 lat temu? Jeśli tak to tylko pogratulować...DanielG pisze:Dla mnie teledysk fajny ...tylko..., że na tym teledysku po Thomasie widać już lata...[ ]...widać tutaj jak się postarzał
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie,a niby jak ma wyglądać facet w wieku 49 lat? i tak dobrze,że się nie pomarszczył jak niektórzyedmund1974 pisze:I co z tego, że Thomas się postarzał? Każdy się starzeje - czas nie stoi w miejscu. Czy Ty wyglądasz równie młodo i pięknie, jak 20 lat temu? Jeśli tak to tylko pogratulować...DanielG pisze:Dla mnie teledysk fajny ...tylko..., że na tym teledysku po Thomasie widać już lata...[ ]...widać tutaj jak się postarzał
Pozdrawiam.
Anders zaczynał w MT w wieku 21 lat więc trudno,żeby przez 28 lat się nie zmienił. Ja też teraz wyglądam inaczej niż 28 lat temu
-
ilciaB
jak dla mnie to Thomas wygląda lepiej teraz niż np. 2 lata temu zrzucił parę kilogramów, zmienił fryzurę i ubrania- wszystko na plus. Brawa dla niego - zadbał o siebie 
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Samo nagranie uważam że jest rewelacyjne jak dla mnie.Co do teledysku można by się czepiac różnych rzeczy ale poco
Mi się teledysk podoba
Może mógłby byc bardziej żywiołowy ale jest taki i jest gitara
A tak prawdę mówiąc to Bohlen mógłby chociaż dla jakiegoś jednego wykonawcy (bo z Thomasem już napewno nie) nagrywac takie chocby utwory stylowo przypominające najpiękniejsze czasy Modern Talking.Dla mnie mógłby byc to nawet Mark Ashley (Mark też byłby z tego powodu zadowolony jak i wielu fanów brzmienia MT)
Mi się teledysk podoba
Może mógłby byc bardziej żywiołowy ale jest taki i jest gitara
A tak prawdę mówiąc to Bohlen mógłby chociaż dla jakiegoś jednego wykonawcy (bo z Thomasem już napewno nie) nagrywac takie chocby utwory stylowo przypominające najpiękniejsze czasy Modern Talking.Dla mnie mógłby byc to nawet Mark Ashley (Mark też byłby z tego powodu zadowolony jak i wielu fanów brzmienia MT)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Przypomnijcie sobie jak wyglądały teledyski MT z lat 80 tych. Nie wymagacie zbyt wiele ?
- Emil45677
Hmm...a czy nie zauważyłaś że zarówno czasy w których żyjemy jak i technika produkcji teledysków uległy całkowitej przemianie? Porównywanie teledysków MT z lat 80-tych z dzisiejszą zaawansowaną techniką nie ma najmniejszego sensuatlantyda ;o) pisze:Przypomnijcie sobie jak wyglądały teledyski MT z lat 80 tych. Nie wymagacie zbyt wiele ?
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tak zauważyłam też,że fani są co raz bardziej wymagający.Emil45677 pisze:Hmm...a czy nie zauważyłaś że zarówno czasy w których żyjemy jak i technika produkcji teledysków uległy całkowitej przemianie?
W latach 80'tych MT było stać (finansowo) na lepsze teledyski,aniżeli teraz Thomasa
"You Can Win If You Want" - też opowiada "jakąś" historię i nie trzeba było do tego nie wiadomo jakiej techniki.Emil45677 pisze:Porównywanie teledysków MT z lat 80-tych z dzisiejszą zaawansowaną techniką nie ma najmniejszego sensu.
Po prostu ludzie stali się wybredni
- Emil45677
Wiedziałem że podasz ten teledysk jako przykładatlantyda ;o) pisze:"You Can Win If You Want" - też opowiada "jakąś" historię i nie trzeba było do tego nie wiadomo jakiej techniki.
Zupełnie tych finansów w teledyskach MT w latach 80-tych nie było widać... można nawet powiedzieć że byli dość daleko w tyle za światową czołówkąatlantyda ;o) pisze:W latach 80'tych MT było stać (finansowo) na lepsze teledyski,aniżeli teraz Thomasa .
Albo Anders oszczędza albo przehulał majątek
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Moim zdaniem było tak,że po co robić nie wiadomo jaki drogi clip skoro najtańszy ludzi zadowoli ,byle Thomasa i Dietera widzieliEmil45677 pisze:Zupełnie tych finansów w teledyskach MT w latach 80-tych nie było widać... można nawet powiedzieć że byli dość daleko w tyle za światową czołówką
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
No cóż tu można rzecz, skoro tacy wykonawcy jak Pietro Lombardi i Sarah Engels (mających za sobą wytwórnię płytową jak Polydor i potentata medialnego RTL) mają teledyski promujące swoje piosenki na bardzo dennym poziomie - to w porównaniu to co Thomas tu prezentuje to prawdziwe miodzio... 
MODERN TALKING FOREVER!!!