Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dancefloor

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
m.p
Kontakt:

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel No More Tears On The Dance

Post autor: m.p »

Teledysk niskobudżetowy, wykonany, poprawnie - na szybko, bez zbędnych przygotowań.
W pierwszej chwili skojarzył mi się z nieudolną próbą kopiowania początku Brother Louie 98, otoczenie nieco inne ale ...

Brother Louie 98 przy teledysku A|F wydaje się być kręcone 10 lat po No More Tears On The Dancefloor...
jkris

Post autor: jkris »

m.p pisze:Brother Louie 98 przy teledysku A|F wydaje się być kręcone 10 lat po No More Tears On The Dancefloor...
no tak tylko trzebaby porownac budzety obu klipow. jak dobrze pamietam, ten do Brother Louie byl potezny...
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Witajcie!Na pewno wielu z Was ma już w posiadaniu singielka NO MORE TEARS...-czy jest na tej płycie ten "wspaniały "teledysk?Pozdrawiam! :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Na płycie są tylko utwory audio, nie ma teledysku.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Dobry wieczór!! Moim zdaniem teledysk do utworu "No more tears on the dancefloor" jest lepszy od klipu do kawałku "Gigolo" :) jednakże sama piosenka (moim zdaniem) nie była najlepszy wyborem na drugi singiel promujący album "TWO" :) Płytka niebawem do mnie dotrze - wiekie dzięki michał.czesław :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
sheena
Członek TAFC Polska

Post autor: sheena »

Witam,
Dla mnie osobiście zarówno teledysk jak i sama piosenka jest znakomita. Taki 'densowy' klimat, niby współcześnie, a jednak jak tylko Thomas zaczyna pierwszą zwrotkę, czuć w tej nucie za sprawą Jego głosu, lata 80':)
Modern

Post autor: Modern »

Bardzo mi się podoba
Ostatnio zmieniony śr wrz 14, 2011 18:18 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o rozwinięcie komentarza, inaczej będziemy musieli go przenieść do Kosza.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Modern pisze:Bardzo mi się podoba
Ale żeś się kolego/koleżanko wysilił/a... A może tak uzasadnisz dlaczego Ci się tak "bardzo podoba"?? Forum to nie komunikator "GaduGadu". Tego typu "wypowiedzi" to zwykły spam...
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Fanka MT pisze:Dobry wieczór!! Moim zdaniem teledysk do utworu "No more tears on the dancefloor" jest lepszy od klipu do kawałku "Gigolo" :) jednakże sama piosenka (moim zdaniem) nie była najlepszy wyborem na drugi singiel promujący album "TWO" :) Płytka niebawem do mnie dotrze - wiekie dzięki michał.czesław :)
Ja uważam inaczej - że to "No more tears on the dancefloor" powinno być pierwszym singlem (ale w wersji z albumu, plus wersja extended wersji albumowej).
A drugim singlem, wydanym na początku lata - Summer OF Love. Gigolo jest wg mnie za mało dynamiczne na singla.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Daniel pisze:
Fanka MT pisze:Dobry wieczór!! Moim zdaniem teledysk do utworu "No more tears on the dancefloor" jest lepszy od klipu do kawałku "Gigolo" :) jednakże sama piosenka (moim zdaniem) nie była najlepszy wyborem na drugi singiel promujący album "TWO" :) Płytka niebawem do mnie dotrze - wiekie dzięki michał.czesław :)
Ja uważam inaczej - że to "No more tears on the dancefloor" powinno być pierwszym singlem (ale w wersji z albumu, plus wersja extended wersji albumowej).
A drugim singlem, wydanym na początku lata - Summer OF Love. Gigolo jest wg mnie za mało dynamiczne na singla.
No widzisz, to mamy podzielne zdania, jeżeli chodzi o wybór utworu na pierwszy singiel :) ale co do "Summer of love" to zgadzam się z Tobą w 100%!! Od samego początku to był jeden z moich faworytów na albumie "TWO" i myślałam, że w związku z letnią aurą to właśnie ten kawałek będzie promował początki współpracy Thomasa i Fahrenkroga :) No, ale wyszło jak wyszło i w sumie nie jest źle :)

Właśnie dotarła do mnie płyta!!! naprawdę genialna!! Bardzo mi się podoba kawałek "Now or never" !! :) dziękuję Pani Małgosiu!! I naturalnie Pańskiemu mężowi także za tak cudowny prezent!! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Obiecująca była sprzedaż kompaktu w sklepach internetowych, a wychodzi z tego niestety wielkie nic. No More Tears On The Dancefloor nie wchodzi na niemiecką listę 100 najpopularniejszych singli, w innych krajach także nie jest notowany.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

No nie...brak "No More Tears On The Dancefloor" na listach jest dla mnie wielkim rozczarowaniem :(. Ale z drugiej strony nie ma co się dziwić bo promocji tego singla to praktycznie nie ma. Jeżeli pojawi się chociaż na jeden tydzień to już będzie według mnie sukces...
Awatar użytkownika
Fanka MT

Moim zdaniem kawałki Thomasa i Fahrenkroga mogłyby odnieść jako taki sukces, ale niestety brakuje odpowiedniej promocji. Tak też jest w przypadku singla "No more tears on the dancefloor". Poza tym, "Now or never" po prostu dla mnie fenomen!! Bez dwóch zdań wrzuciłabym go na album "TWO" !!

Dziękuję...

dawidsikorski2

Post autor: dawidsikorski2 »

I mialem racje ze ten singiel okaze sie wielka klapa......troche jest to smutne:(
jkris

Post autor: jkris »

dawidsikorski2 pisze:I mialem racje ze ten singiel okaze sie wielka klapa......troche jest to smutne:(
tyle, ze nie wynika to z faktu, ze jestes wrozka, bo "klapa" okazalaby sie kazda inna piosenka wydana jako 2 singiel, a jedynie z nieodpowiedniej promocji...
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Tak się składa że od wczoraj posiadam ten singiel. Najbardziej brakuje mi na płytce teledysku. Natomiast moim zdaniem remix "No More Tears..." od Vinylshakerz jest mówiąc prosto z mostu katastrofalny. To co zrobiono z głosem Thomasa to jakaś parodia. Poza tym remix powinien być według mnie dynamiczny i przeznaczony raczej do klubów...ani jedno ani drugie według mnie nie wyszło Vinylshakerz, po prostu przekombinowali. Spodziewałem się o wiele lepszej wersji remix. O "Now Or Never" już się wcześniej wypowiadałem że mogłaby absolutnie zastąpić piosenkę "Maria" na albumie "Two". Tyle ode mnie :).
ODPOWIEDZ