Koncertowy Thomas!

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
art_system

Re: Koncertowy Thomas!

Post autor: art_system »

Dzięki Thomasowi po prawie 30 latach ta piosenka dostała drugie zycie...Brzmi doskonale, jakby stworzona do zupełnie nowego albumu. Dużo bym dał gdyby powstało inne piosenki w takich interpletacjach.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Agata pisze:Z dzisiejszego koncertu w Iwanowie:

Ale w tej marynarce to wygląda tak, jakby znowu go troszkę przybyło... ;p Ale to pewnie przez krój tej marynarki ;)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Momentami dość śmieszny reportaż TV z koncertu w Iwanowie:
http://iv-tv.ru/film_id.php?id=624

A tu dzisiaj, jak widać - w Rosji nie stosują barierek :wink:
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Agata pisze:Momentami dość śmieszny reportaż TV z koncertu w Iwanowie
Rzeczywiście dość zabawnie się zrobiło...ten facet który zapomniał dać kwiatów - ale to nic bo Thomas sam mu to przypomniał haha :D. A później znowu Thomas, tym razem podśpiewując na zawołanie " You're my heart, you're my soul...I love you Thomas very very much" - ten to zawsze coś wymyśli :lol:. A co do ubrania Thomasa to wydaje mi się że już go w nim widziałem...chyba oglądałem jakąś konferencję prasową gdzie był tak ubrany...to było bodajże w Moskwie :). Aha...i fajne miał trampki :)
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

Agata pisze:Momentami dość śmieszny reportaż TV z koncertu w Iwanowie:
http://iv-tv.ru/film_id.php?id=624

A tu dzisiaj, jak widać - w Rosji nie stosują barierek :wink:

Rzeczywiście bardzo fajny filmik i śmieszny owszem. Ten moment jak podchodzi po kwiatka to niewiedząc co będzie dalej myslałam że fani Thomasa wciągną go do siebie hehe tak to wyglądało .A i bardzo fajny strój miał taki młodzieżowy heh trampeczki, dżinsy :)
Fajnie by było gdyby na takim luzie przyjechał do Szczecina ;]
33cd nie wkurzaj się każdy pisze tak jak chce ....nie ma co się unosić ;/
Ostatnio zmieniony śr kwie 18, 2012 16:14 przez ewka_si, łącznie zmieniany 2 razy.
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Marakra czego zazdrościcie!!!!
Jak jest koncert w teatrze to nie ma barierek, a jak na hali to są - to chyba jest normalne!!!!??? Określaja to przepisy o imprezach masowych.
W Kadzielni były??? W Szczecinie będą???
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

33ccd pisze:Marakra czego zazdrościcie!!!!
Jak jest koncert w teatrze to nie ma barierek, a jak na hali to są - to chyba jest normalne!!!!??? Określaja to przepisy o imprezach masowych.
Masakra to to jak się wyrażasz na forum do ludzi a nie to jak niektórzy fani w tym ja wielbimy swojego idola ;/
,,Your good Karma,
good karma,
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

JoannaIzabella pisze:
Ale w tej marynarce to wygląda tak, jakby znowu go troszkę przybyło... ;p Ale to pewnie przez krój tej marynarki ;)
Witam.

Mnie krój i kolor marynarki Thomasa przywodzi na myśl jedno a mianowicie mundurki, jakie można zobaczyć oglądając migawki filmowe z Chińskiej Republiki Ludowej ;-) To było pierwsze moje skojarzenie, gdy zobaczyłem Thomasa ubranego w ten sposób. Wydaje mi się, że poprzednie stroje Thomasa prezentowały się zdecydowanie lepiej...

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

A mi się podoba jak był Thomas ubrany w tej marynarce na koncercie,zawsze świetnie się ubiera i przede wszystkim Thomas jest zawsze bardzo elegancki aż miło popatrzeć... ! :P
Awatar użytkownika
Agata

Wczoraj w Kazaniu już nie miał tej "chińskiej marynarki". Tu jeszcze kilka fotek z Niżnego Nowogrodu:
http://www.nnconcert.ru/news/031/
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

ewka_si pisze:
Masakra to to jak się wyrażasz na forum do ludzi a nie to jak niektórzy fani w tym ja wielbimy swojego idola ;/
ewka_si Nie rozumiem jak ma się cytat 33ccd do kwestii uwielbiania Thomasa?Przecież 33ccd nie napisał niczego czym mógłby obrazić fanów Thomasa w kwestii "uwielbiania go".
Może rzeczywiście niepotrzebne te wykrzykniki ,ale 33ccd podał przykłady,że u nas też nie na wszystkich koncertach są stosowane barierki . Barierki oddzielające publiczność od sceny są w typowych halach koncertowych typu -Spodek czy pod gołym niebem.W Amfiteatrach np nie ma barierek .
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

atlantyda ;o) pisze:
ewka_si pisze:
ewka_si Nie rozumiem jak ma się cytat 33ccd do kwestii uwielbiania Thomasa?Przecież 33ccd nie napisał niczego czym mógłby obrazić fanów Thomasa w kwestii "uwielbiania go".
Może rzeczywiście niepotrzebne te wykrzykniki ,ale 33ccd podał przykłady,że u nas też nie na wszystkich koncertach są stosowane barierki . Barierki oddzielające publiczność od sceny są w typowych halach koncertowych typu -Spodek czy pod gołym niebem.W Amfiteatrach np nie ma barierek .
Nie chodzi mi tu o uwielbianie Thomasa przez 33ccd tylko o to w jaki sposób się wyraża na forum do fanów,a Ci co uwielbiają Thomasa to pod wpływem emocji piszą to co im ślina na język przyniesie a 33ccd ich skraca pisząc cyt,, masakra czego zazdrościcie i wykrzykniki.
Zresztą nie interesuje mnie to czy ktoś ma coś do mojego pisanie czy nie ,pisze to co mam ochotę napisać przy tym nikogo nie obrażając więc ja mam czyste sumienie.Ja rozumiem ,że niektórzy są dłużej na tym forum ale bez przesady żeby tak skakać na tych którzy dopiero się wczuwają w pewne wątki.
Jak dla mnie temat skończony.
,,Your good Karma,
good karma,
Awatar użytkownika
Agata

To ładne:

A jutrzejszy koncert w Uchcie odwołany z powodu złego stanu dróg...
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Dodaliśmy kilka koncertowych terminów Thomasa: http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=17
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Agata

W przyszłą sobotę (30.06) Thomas wystąpi w Konakowie w Rosji.
Awatar użytkownika
Agata

Z cyklu "Imprezy zamknięte" - wczorajszy występ w Kijowie. Bernda zastępuje Wolfgang (znany z koncertu w Bełchatowie), Larsa - Joerg, a basisty jakby nie widać i nie słychać...

ODPOWIEDZ