Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders - singiel Gigolo, album Two

Post autor: atlantyda ;o) »

Mnie osobiście nie podoba się ten pomysł.Jeśli Thomas miał by z kimś tworzyć duet to tylko z Dieterem !Boję się,że to właśnie taki eksperyment,jak fani Thomasa i MT zareagują na taki projekt.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Agata pisze:
Ann pisze:Jeżeli Thomas w Zabrzu wykona utwór "Gigolo" to ja chce tam być :cry: :cry:
Wbrew temu, co wcześniej napisałam, dowiedziałam się, że Thomas nie będzie wykonywał nowego materiału bez swojego obecnego partnera. Więc chyba jednak nie ma co liczyć na "Gigolo", chyba że w Zabrzu Thomas wystąpi z Uwe, ale to raczej mało prawdopodobne :wink:
Agata pisze:
Ann pisze:Jeżeli Thomas w Zabrzu wykona utwór "Gigolo" to ja chce tam być :cry: :cry:

No to mnie pocieszyłaś Agata,dzięki ;)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

jakże bym chciał aby na miejscu tego blondyna stał dieter...
przecież Bohlen i anders mogliby grać razem. nadal anders ma głos, a obaj panowie nieźle wyglądają. gdyby tylko deter miał pomysły i odwagę w muzycznym eksperymentowaniu... a tego niestety dieterowi brakuje.

piosenka "Gigolo" podoba mi się. nie odkryję ameryki jeśli stwierdzę, że jest o lata świetlne lepsza od "Call my name". utwór "Gigolo" przypomina mi trochę synth-pop oraz "Win the race" Modernów
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Jacek

Post autor: Jacek »

Wygląda to na krok w dobrym kierunku, miejmy nadzieje, że utwór będzie promowany na niemieckiej Vivie. Tylko dlaczego tak trudno znaleźć go na Amazonie - nie wychodzi na frazę "Thomas Anders", a dopiero na frazę "Anders Fahrenkrog"

Na Amazonie jest napisana, że singiel wyda wytwórnia We Love Music - label należący do Universalu, a płytę "Two" Polydor / Universal - wygląda to nieźle
jkris

Post autor: jkris »

tanathos pisze:jakże bym chciał aby na miejscu tego blondyna stał dieter...
przecież Bohlen i anders mogliby grać razem. nadal anders ma głos, a obaj panowie nieźle wyglądają. gdyby tylko deter miał pomysły i odwagę w muzycznym eksperymentowaniu... a tego niestety dieterowi brakuje.
tyle, że Anders nie ma ochoty miec z tym czlowiekiem wiecej do czynienia i chyba ciezko mu sie dziwic... kazdy ma swoj honor i ambicje...
tak przy okazji, na youtubie zamieszczono bardzo fajny program z rosyjskiej TV "Moja Prawda"
z udzialem Thomasa Andersa (w 8 czesciach). Niestety jest po rosyjsku wiec ciezko wszystko zrozumiec ale duzo tam informacji o rzeczach, o ktorych rzadko sie mowi- np o Norze (jak dobrze zrozumialem rozpad ich malzenstwa spowodowany byl jej romansem z jakims biznesmenem), o wiszacych ciagle nad Thomasem pojejrzeniach o homoseksualizm. Moze ktos zna rosyjski lepiej ode mnie i zechce to sprawdzic....
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Jacek pisze:...Tylko dlaczego tak trudno znaleźć go na Amazonie - nie wychodzi na frazę "Thomas Anders", a dopiero na frazę "Anders Fahrenkrog"
Poniewaz Thomas rozpoczal wspolprace z Uwe Fahrenkrogiem i swoj nowy singiel/album wyda jako duet AndersIFahrenkrog a nie jako Thomas Anders.

Swoja droga bardzo mnie ciekawi, czy ten nowy duet odniesie sukces na niemieckim i miedzynarodowym rynku a takze, co jest z tym bezposrednio zwiazane, jak dlugo potrwa wspolpraca tych dwoch panow. Pozyjemy, zobaczymy...

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

atlantyda ;o) pisze:Mnie osobiście nie podoba się ten pomysł.Jeśli Thomas miał by z kimś tworzyć duet to tylko z Dieterem !Boję się,że to właśnie taki eksperyment,jak fani Thomasa i MT zareagują na taki projekt.
Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Jakiś czas temu Bohlen i Medlock występowali jako duet, były wspólne piosenki, okładki, teledyski, nawet chórki, więc czemu odmawiać tego Thomasowi? Mnie cieszy ta współpraca, bo Thomasowi potrzebny jest ktoś, kto pociągnie pewne sprawy, bo gdy jest sam ewidentnie sobie z nimi nie radzi (promocja itd.), dlatego dobrze, że teraz ma przy sobie kogoś, kto go w tym być może wesprze.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Atlantis pisze:Mnie cieszy ta współpraca, bo Thomasowi potrzebny jest ktoś, kto pociągnie pewne sprawy, bo gdy jest sam ewidentnie sobie z nimi nie radzi (promocja itd.), dlatego dobrze, że teraz ma przy sobie kogoś, kto go w tym być może wesprze.
Może jeszcze się przekonam do tego gościa.W każdym razie pachnie mi to eksperymentem i jeżeli odniosą jako duet sukces (z pewnością nie taki jak MT,ale być może większy niż Thomas solo) to na pewno pociągną ten projekt dalej wydając kolejne single i albumy.No nic ważne,że Thomas śpiewa :) i chce śpiewać :)Jednak video jakieś daremne,nie podoba mi się :/
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Teledysk Gigolo byl dzis winternecie ale go szbko usunieto. Powodem tego est to ze eszcze preniery nie bylo. Thomas dzis wystopi w programie Markus Lanz nadawanym przez ZDF o 23.15.
Chyba tam bedzie preniera
nado

Post autor: nado »

Odsłuchy płyty, bardzo dobra jakość: http://www.andersfahrenkrog.com/
Link do video: http://bashtube.ru/video/186342/
SŁUCHA SIĘ TEGO WYŚMIENICIE ! NOWA WERSJA I MISS YOU - BEZCENNA, PRZERÓBKA JEDNEGO Z NAJFAJNIEJSZYCH HITÓW LAT '90 - STAY - CUDO !!!. SENSACJA BEZ DWÓCH ZDAŃ. TAKIEGO ANDERSA NIE SŁYSZAŁ NIKT. DZIĘKI CI BOŻE ZA NOWEGO BOHLENA. NICH IM SIĘ WIEDZIE !!!!!!
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

atlantyda ;o) pisze:Mnie osobiście nie podoba się ten pomysł.Jeśli Thomas miał by z kimś tworzyć duet to tylko z Dieterem !Boję się,że to właśnie taki eksperyment,jak fani Thomasa i MT zareagują na taki projekt.

No co ty Atlantyda mnie się podoba ten duet a poza tym Thomas nie będzie więcej pracował z Dieterem po tym jak go obraził w swojej książce.
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Tak !!!, po pierwszych przesłuchaniach piosenki wpadają w ucho i chce się je słuchać jeszcze raz.

Spójrzcie na kalendarz, ktoś poważnie wziął się do reklamy, jest bardzo bogaty w występy TV, co cieszy, (oczyma wyobraźni widzę minę Dietera oglądającego Thomasa w TV, piąty raz w miesiącu).
Ostatnio zmieniony śr maja 18, 2011 14:16 przez FMike, łącznie zmieniany 1 raz.
"...I'm A Rough Boy..."
jkris

Post autor: jkris »

hmmmm.... no mnie sie srednio podobaja te odsluchy i byc moze zmienie zdanie po odsluchaniu calosci kilka razy. Jedno jest dla mnie pewne- Stronga ta plyta nie przebije... oczywiscie w moim prywatnym zestawieniu ;-)
nado

Post autor: nado »

STAY :D X6
HIT OR A MISS :D X 5
ARMY OF LOVE :D X 5
NATHALIE :D X 4
WHY DO YOU CRY :D X4
GIGOLO :D X 4
I MISS YOU :D X4
MR MOON :) X4
WICKED LOVE X 4
MARIA X4
NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR :) X4
SUMMER OF LOVE :?

LINK: http://www.andersfahrenkrog.com/
Link do video: http://bashtube.ru/video/186342/
Ostatnio zmieniony śr maja 18, 2011 16:46 przez nado, łącznie zmieniany 13 razy.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

dzięki Nado za stronkę z możliwością odsłuchu:)

pioseki bardzo mi się podobają. cieszą oryginalne melodie, ciekawe aranżacje, znakomicie prowadzony głos thomasa i chórki:)
moje ulubione to:
- no more tears on the dancefloor
-nathalie

-why do you cry --> ma tu lepszy aranż i bardziej wyraziste chórki
-hit or a miss- 150% klimatu modern talking oraz oczywiście chórki:) mój typ
-wicked love- 149% klimatu modern talking ze szczyptą klimatu blue system:)

jestem przeszczęśliwy z owoców tej współpracy:)
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
dawidsikorski2

Post autor: dawidsikorski2 »

OOOOO szykuje sie bardzo dobra plyta:):):) I napewno zaistnieje na listach przobojow:):):) Dla mnie rewelacja!!!!!!:)
ODPOWIEDZ