Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Zarejestrujcie się na www.zloteprzeboje.pl i w zakładce "Top wszechczasów" zgłaszajcie swoje propozycje (utworków Dietera oczywiście) - niech "Niedźwiedź" poczuje różnicę między tym radiem a "Trójką" :wink: . Ja już zaproponowałem jako pretendenta do "Utworu Wszechczasów" YMHYMS, "I Can Lose My Heart Tonight" oraz "Sorry Little Sarah". Ciekawe czy coś z tego znajdzie się w propozycjach?
Obrazek
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

wczoraj w Realu w Bytomiu leciała piosenka medlocka You Can Get It :D
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
alunia13

Post autor: alunia13 »

Dr Mabuse pisze:Zarejestrujcie się na www.zloteprzeboje.pl i w zakładce "Top wszechczasów" zgłaszajcie swoje propozycje (utworków Dietera oczywiście) - niech "Niedźwiedź" poczuje różnicę między tym radiem a "Trójką" :wink: . Ja już zaproponowałem jako pretendenta do "Utworu Wszechczasów" YMHYMS, "I Can Lose My Heart Tonight" oraz "Sorry Little Sarah". Ciekawe czy coś z tego znajdzie się w propozycjach?
Ja także to zrobiłam ale dalej ich niema na tej liście:( Ale Złote Przeboje mają duży plus-często leci YMHYMS 8)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Masz rację, alunia, jak grochem o ścianę. Już kilka razy dawałem propozycje MT do tej listy i nic. No cóż, widocznie Stary Niedźwiedź mocno śpi :? i nic do niego nie dociera.
Obrazek
alunia13

Masz racje... ale oni chyba z wszystkim tak robią...ludzie wysyłają propozycje a oni i tak to olewają(sorry za brzydkie słowo 8) )
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Jeśli chcecie aby Blue system pojawiało się w radiu złote przeboje to musicie dzwonić pod ten numer 022 444 40 00 i pytać o to. Ja tak zrobiłem i obiecano mi że ta uwaga zostanie przekazana szefowi muzycznemu.
alunia13

Oby to podziałało...bo jak nie to ta lista wrzech czaśów będzie totalnie do bani...Nie twierdze, że są tam złe piosenki ale bez Modern Talking to nie to samo... :cry:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Niedźwiedź w wywiadzie dla Wyborczej powiedział ostatnio wprost, że "programowo nie grał niemieckiego disco", więc o ile mu się nie odmieniło ciężko będzie coś zdziałać ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
alunia13

Oooo...no to raczej nic z tego :cry: A szkoda:(:(:(:( Nieźwiedź się w takim bądź razie nie spisał :evil:
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

Ja powiem tyle moze se wsadzic te liste.Modern Talking powinno byc na 1 miejcu.Ja bym mu to napisał ale tam nie ma gdzie :twisted:
alunia13

Hehe popieram masz całkowitą rację :D Też chciałam napisac o MT ale po przeglądnięciu całej stronki stwierdziłam, że i tak nie ma sensu szukać bo i tak niema gdzie napisac...
Awatar użytkownika
Adrian_Dieter

Post autor: Adrian_Dieter »

ale jaja przecierz to juz stare no ale skoro puszczaja w rodiu to im sie zaczyna podobać :D
Modern Talking_Blue System
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

Dla mnie piosenką wszechczasow Jest You're My heart you're my soul 84 a reszta mnie nie interesuje.Mogą se robić rożne listy szajsu i mówic że to dla nich są najlepsze.Popatrzyłem troche tam na te listy to sie z głowe złapałem na jakie tam utwory głosują.Szajs i tyle .W ogole nie da się słuchać brzdęków.Tego Niedżwiedzia tez powinni ubić. <młotek>
alunia13

Przed chwila w radiu złote przeboje gosciu zapowiedział, ze puszcza świąteczna piosenke Modern Talking...no to ja myslałam że to będzie It's Christmas(nie raz leci)a tu gościu gada, że to będzie YMHYMS i ,że gdzies tam w tle słychac dzwoneczki :lol:
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Nie chcę już tego radia przechwalać, ale trzeba oddać, że MT jeszcze się pojawia. Ostatnio słyszłem nawet wspomniane wyżej "It's Christmas", co w innych rogłośniach jest dawno już zapomniane.
Obrazek
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Wchodze dzisiaj do Kerfura koło godz 20:00 a tu słysze piosenke Modern Talking - It's Christmas :D:D:D
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ