Zarejestrujcie się na www.zloteprzeboje.pl i w zakładce "Top wszechczasów" zgłaszajcie swoje propozycje (utworków Dietera oczywiście) - niech "Niedźwiedź" poczuje różnicę między tym radiem a "Trójką" . Ja już zaproponowałem jako pretendenta do "Utworu Wszechczasów" YMHYMS, "I Can Lose My Heart Tonight" oraz "Sorry Little Sarah". Ciekawe czy coś z tego znajdzie się w propozycjach?
Dr Mabuse pisze:Zarejestrujcie się na www.zloteprzeboje.pl i w zakładce "Top wszechczasów" zgłaszajcie swoje propozycje (utworków Dietera oczywiście) - niech "Niedźwiedź" poczuje różnicę między tym radiem a "Trójką" . Ja już zaproponowałem jako pretendenta do "Utworu Wszechczasów" YMHYMS, "I Can Lose My Heart Tonight" oraz "Sorry Little Sarah". Ciekawe czy coś z tego znajdzie się w propozycjach?
Ja także to zrobiłam ale dalej ich niema na tej liście:( Ale Złote Przeboje mają duży plus-często leci YMHYMS
Masz rację, alunia, jak grochem o ścianę. Już kilka razy dawałem propozycje MT do tej listy i nic. No cóż, widocznie Stary Niedźwiedź mocno śpi i nic do niego nie dociera.
Jeśli chcecie aby Blue system pojawiało się w radiu złote przeboje to musicie dzwonić pod ten numer 022 444 40 00 i pytać o to. Ja tak zrobiłem i obiecano mi że ta uwaga zostanie przekazana szefowi muzycznemu.
Oby to podziałało...bo jak nie to ta lista wrzech czaśów będzie totalnie do bani...Nie twierdze, że są tam złe piosenki ale bez Modern Talking to nie to samo...
Niedźwiedź w wywiadzie dla Wyborczej powiedział ostatnio wprost, że "programowo nie grał niemieckiego disco", więc o ile mu się nie odmieniło ciężko będzie coś zdziałać
Hehe popieram masz całkowitą rację Też chciałam napisac o MT ale po przeglądnięciu całej stronki stwierdziłam, że i tak nie ma sensu szukać bo i tak niema gdzie napisac...
Dla mnie piosenką wszechczasow Jest You're My heart you're my soul 84 a reszta mnie nie interesuje.Mogą se robić rożne listy szajsu i mówic że to dla nich są najlepsze.Popatrzyłem troche tam na te listy to sie z głowe złapałem na jakie tam utwory głosują.Szajs i tyle .W ogole nie da się słuchać brzdęków.Tego Niedżwiedzia tez powinni ubić.
Przed chwila w radiu złote przeboje gosciu zapowiedział, ze puszcza świąteczna piosenke Modern Talking...no to ja myslałam że to będzie It's Christmas(nie raz leci)a tu gościu gada, że to będzie YMHYMS i ,że gdzies tam w tle słychac dzwoneczki
Nie chcę już tego radia przechwalać, ale trzeba oddać, że MT jeszcze się pojawia. Ostatnio słyszłem nawet wspomniane wyżej "It's Christmas", co w innych rogłośniach jest dawno już zapomniane.