Po prostu byłam w szoku
MT i wasi bliscy
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Re: MT i wasi bliscy
A jak tańczyłam z moim kolegą na studniówce w dniu zlotu fanów Thomasa i jak wspomnił mi, że też lubi Modern Talking nie wiedziałam co powiedzieć.
Po prostu byłam w szoku
.
Po prostu byłam w szoku
- pysia20
- Członek TAFC Polska
ja pamietma z dziecinstwa jak tato miał jeszcze malucha
jak jezdzilismy do babci z rodzicami to tata miał kasete MT i zawsze spiewał cheri cheri lady,i you"re my heart,you"re my soul zawsze to leciało w naszym maluszku
i zawsze miło wspominam tamte czasy,i jak przyjezdzam do domu to zawsze cos nucimy z mama z MT
Pozdrawiam wszystkich..
Pozdrawiam wszystkich..
You Are Not Alone..!!
- maria MT
A ja ostatnio spotkałam dawnego kolegę Sławka, który stwierdził, że pamięta jak na torbie szkolnej miałam ogromny napis MODERN TALKING. Byłam zdziwiona, że pamięta coś takiego. Przecież było to tak dawno ( ponad 20 lat ). W czasie rozmowy okazało się, że Sławek był na koncercie MT w 1998 r. w Warszawie ze swoją siostrą. Byłam w szoku. Nie wiedziałam, że lubi MT. Nigdy wcześniej z nim nie rozmawiałam na ten temat. Bardzo mu zazdroszczę, że był na tym koncercie. Powiedział, że koncert był super. Nasza rozmowa była krótka. Jeśli jeszcze raz spotkam się z nim to na pewno porozmawiam o naszych idolach.
Pozdrawiam Maria
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
maria MT pisze:W czasie rozmowy okazało się, że Sławek był na koncercie MT w 1998 r. w Warszawie ze swoją siostrą.
No jednak ktoś zaczyna docenić naszych idoli
- Fanka MT
Ostatnio robiłam z Sarą projekt na fizykę o akustyce i przy jednym doświadczeniu wykorzystałyśmy kawałek Modern Talking - "Cheri Cheri Lady"
Myślałyśmy, że po chwili będziemy musiały to wyłączyć, a facet nie dość, że kazał zostawić do końca, zrobić na maxa to jeszcze wszyscy mieli śpiewać !
Zrobiło się tak sympatycznie, że postawił nam oceny celujące 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- maria MT
Dario, gratuluję oceny. Jak to miło "przyjemne z pożytecznym":D
Pozdrawiam Maria
- Blue Forever
- Kontakt:
W szkole, której uczę ostatnio był dzień w radiu szkolnym na puszczanie ulubionych piosenek nauczycieli. Zgadnijcie, która piosenka była najczęściej puszczana?
hehe.
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Oj nie wiem Blue Forever pojęcia nie mam
.
Ale na pewno You're My Heart You're My Soul MT
.
Ale na pewno You're My Heart You're My Soul MT
- Blue Forever
- Kontakt:
Czy mam to wypisane na twarzy??
Od kilku dni uczniowie w szkole chodzą i powtarzają "jo ma ha,jo ma so" naśladując Hołownie z programu Mam Talent. W bitew pozorom to miłe.
Z żoną na obrączkach mamy wypisane te słowa (oczywiście w oryginale). Pół tytułu ona, pół ja.
Pozdro
Od kilku dni uczniowie w szkole chodzą i powtarzają "jo ma ha,jo ma so" naśladując Hołownie z programu Mam Talent. W bitew pozorom to miłe.
Z żoną na obrączkach mamy wypisane te słowa (oczywiście w oryginale). Pół tytułu ona, pół ja.
Pozdro
- Gasolina91
Wczoraj wieczorem do mojego Rafała zadzwonił kolega ze studiów i spytał się czy idziemy na koncert Thomasa do Spodka, bo on wybiera się z żoną. To ja się pytam potem Rafała czemu akurat do niego zadzwonił z tym pytaniem a Rafał na to, że kiedyś mu opowiadał, że był ze mną na koncercie Thomasa w Zabrzu, ale od razu zaznaczył, że to ja jestem miłośnikiem tej muzyki. 
Point Of No Return
- Gasolina91
W poniedziałek i wtorek byłam w Krakowie. Kiedy z Rafałem spacerowaliśmy sobie po rynku, w jednej z kafejek leciało "Sexy Sexy Lover". Zatrzymałam się i mówię: O, słyszysz? A na to Rafał: Tak tak, wiem. Twoje Modern Talking sobie leci.
P.S
Chciałabym podzielić się z Wami radosną nowiną: od 12.03.2012 r. jesteśmy zaręczeni
P.S
Chciałabym podzielić się z Wami radosną nowiną: od 12.03.2012 r. jesteśmy zaręczeni
Point Of No Return
-
wisnia1983
zostaje tylko serdecznie pogratulowac
- ewka_si
- Kontakt:
Jak byłam mała (maks 3 latka) to uszłyszałam cheri cheri lady i koniec weszło to we mnie i nie chce wyjść od tamtej pory śledze dalsze losy Thomasa Andersa choć mam 24 lata
.
Tak na marginiesie w moim miasteczku gdy włączam You're my heart you're my soul to całe miasto zaraz po mnie włacza i słucha jestem pod wielkim wrażeniem ze jak nigdy słuchają ale tylko tej jednej piosenki Modern Talking .:)wiem dlaczego bo jest BOSKA!!!
z mojej Rodzinki to Mamuśka czasami posłucha jak włączę i nawet ze mną śpiewa,siostra bliźniaczka była w Niemczech jakis czas i do głowy jej weszła piosenka Thomasa i Uwe Fahrenkroga ,,No more tears on the dance floor siostra młodsza słucha czasami jednej piosenki z kręgu MT,,Everybody need somebody '' Jestem jedyna wierna Modern Talking w swojej rodzince 
Tak na marginiesie w moim miasteczku gdy włączam You're my heart you're my soul to całe miasto zaraz po mnie włacza i słucha jestem pod wielkim wrażeniem ze jak nigdy słuchają ale tylko tej jednej piosenki Modern Talking .:)wiem dlaczego bo jest BOSKA!!!
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
A wczoraj gdy byłam z mamą w empiku w Jeleniej Górze to było słychać piosenki MT a co do płyt to był tylko ten komplet pięciu płyt z lat osiemdziesiątych
.
A wracając w autobusie usłyszałam "Cause You Are Young" C C Catch
.
A wracając w autobusie usłyszałam "Cause You Are Young" C C Catch
- kate
A ja jak szukałam z koleżanką prezentu dla innej to ot tak weszłyśmy do sklepu z takimi różnymi "Badziewiami" a tam co? Brother Louie - stwierdziłam, że zostaję tam do końca piosenki a moja koleżanka tylko patrzyła się jak cicho śpiewam tekst 
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
A ja pewnego wieczoru jechałam z przyjaciółką na imprezę taksówką,choć byłam trochę w alkohumorze
To leciała z płyty piosenki Modern Talking,a ja na to: "o pan lubi M T"? ,a on na to, "że nie wie z jakiej to płyty leci"... A to była z albumu "Year Of Dragon" i oczywiście byłam w szoku i mile zaskoczona słysząc te melodie ...
Ostatnio zmieniony czw mar 28, 2013 23:05 przez aleksandra227, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.