M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
DySkietkaDS

Re: M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album

Post autor: DySkietkaDS »

Czyli plakat jest dołączony do każdego singla??;>
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

No i mamy poważny skandal z Markiem Medlockiem w roli głównej! W dzisiejszy Exclusive na RTL poinformowali iż Mark brutalnie pobił swojego ex-chłopaka podczas gdy... obaj przebywali w tej samej knajpie.
Uderza sława do głowy, uderza...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Co tam takiego interesującego w życiu prywatnym Medlocka? Mnie bardziej interesuje jego muzyka. Po wysłuchaniu w całości albumu przyszło rozczarowanie. Dla mnie Dreamcatcher to mistrzostwo świata a to już niestety nie to samo wszystkie utwory poza Summer love choć udane po prostu mi nie leżą. To nie bardzo nadaje się na lato. No ale przecież to nie jest adresowane dla fanów MT czy BS. Taką muzykę robią Thomas i Systemsi, ale już na pewno nie Ashley i nie Talking System, bo to już jest totalne dno. No ale miejmy nadzieje, że Bohlen napisze jeszcze coś dla Marka w stylu Summer love.Gdyby wyszedł drugi singiel z tej płyty to nie odniósł by sukcesu.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Właśnie w "Das Sat.1-Magazin" był ciąg dalszy... pokazali chłopaczka z tej knajpy, który nie zgodził się na sex oralny z Medlockiem, więc Mareczek musiał odreagować... sprawa powędrowała do prokuratury... Nigdy nie lubiłem Medlocka za jego aroganckie podejście do ludzi i tego że jest strasznym bufonem. Najlepiej dla Bohlena teraz to aby się pozbył Medlocka. Wyjdzie mu to tylko na dobre...
Oto link z fotką pobitego:

Kod: Zaznacz cały

http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2008/07/01/ist-superstar-mark-medlock/ein-brutaler-schlaeger,geo=5004932.html
Peter pisze:Co tam takiego interesującego w życiu prywatnym Medlocka?
Na szczęście nie każdy jest Tobą i są inni Forumowicze których interesuje co tam prywatnego u Medlocka, Bohlena czy Andersa...
Awatar użytkownika
Peter

Na tym forum dyskutujemy o płycie Cloudancer i Summer love a nie o takich badziewiach!!!!!!!!!!!!!!! Ja staram się pisać na temat ale nie wszyscy jednak to robią :wink:
Awatar użytkownika
Pkmodern

Po przesłuchaniu tego Mixu "You Can Get Summer Love Medley" coś mi wygląda iż nasz Dieter wyprodukował dla Medlocka znów jedną piosenkę ale jakimś dziwnym trafem nadał jej dwa różne tytuły... Ale jak powszechnie wiadomo Dieter jest wyjątkowo płodnym kompozytorem wydając często ten sam kawałem pod różnymi tytułami. :>
A tak na serio - jak dobrze wypromują ten mix to coś mi się zdaje iż Ibiza Andersa będzie miała niezłą konkurencję.
Ciekawi mnie tylko czy Mareczek gdzieś wystąpi z tym mixem (myślę oczywiście o występie w TV)?
Awatar użytkownika
Peter

No niezłą konkurencję, oba są klasowe i trudno powiedzieć, który lepszy. Dokonania zarówno Dietera jak i Thomasa biją na głowę dokonania ich naśladowców.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Pkmodern pisze:A tak na serio - jak dobrze wypromują ten mix to coś mi się zdaje iż Ibiza Andersa będzie miała niezłą konkurencję.
Możliwe ze tak bedzie ale dla mnie osobiście Ibiza bije na głowę choćby najlepszy mix z wokalem Medlocka, głos ma dobry ale po jakimś czasie nuży i sparawia ze nie ma się ochoty sięgać po jego kawałki, przełuchałem 2 razy mixu i juz mam dość a Ibiza i For You może rozbrzmiewać w nieskończoność :wink:
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

A tam. Summer love to genialny kawałek we wszystkich wersjach, czego niestety nie można powiedzieć o albumie, który odbiega znacznie od niego poziomem. Właściwie żaden z utworów nie jest na tryle dobry żeby być singlem. Poczekam sobie na coś bardziej żywszego w wykonaniu Marka.
Awatar użytkownika
Peter

Czekamy na coś podobnego w tym stylu, a co do mixu You can get summer love if you try, to jest niezły choć ja wolę oba kawałki osobno.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

19 września ma ukazać się reedycja Cloud Dancera - z jakiej okazji i co będzie ją różniło od pierwszego wydania póki co nie wiadomo.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Tego można było sie spodziewać.Wiemy przecież jak było z wcześniejszą płytą.Nie sądzę jednak ,aby tym razem zaskoczyli nas czymś wyjątkowym.Ja osobiście mam wydanie 2płytowe z DVD i to w zupełności mi wystarczy.
Awatar użytkownika
Peter

Ściągnąłem całego Cload dancera. Po odsłuchu fragmentów średnio mi się podobał, po odsłuchu całości -cudo. :P
Awatar użytkownika
Peter

Moimi ulubionymi utworami są: Summer love, Niezły szybki kawałek Can't change lovers, inny dynamiczny utwór She walks like an angel, utwór ciekawie zaaranżowany Over you, cudnie zaaranżowany If I can't have your love i ostatni utwór z płyty, taki spokojny.
Awatar użytkownika
Pkmodern

Dla rozluźnienia atmosfery gdzie niegdzie na tym forum zapraszam na obejrzenie czegoś "milutkiego"...

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=m5qlT_ftv2A
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Mark Medlock odwołuje swoje jesiennie tournee z "powodów produkcyjno-technicznych". Ciekawe czy czasem po prostu kasa się nie zapełnia tak jak przewidywano... ;)
Trzy koncerty są całkowicie odwołane, reszta przełożona na przyszły rok.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ