"Strong" - nowy album
- Dami
Re: "Strong" - nowy album
Nie przepadam za nowymi utworami TA, ale na ten przykład uwielbiam słuchać Do You Wanna po rosyjsku, brzmi to tak fajnie a zarazem śmiesznie.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- Agata
Pojawiła się kolejna informacja na temat premiery nowego klipu ("Stay With Me"). Ma mieć ona miejsce 4 stycznia na YouTube. Ciekawe, czy tym razem ta data się sprawdzi.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Mam nadzieję, że w końcu się doczekamy
.
- Fanka MT
Cudowna nowina! Na Thomasa w roli Jamesa Bonda czekamy już od roku! Sądząc po zapowiedzi clipu - nie zawiedziemy się! Już nie mogę się doczekać!Agata pisze:Pojawiła się kolejna informacja na temat premiery nowego klipu ("Stay With Me"). Ma mieć ona miejsce 4 stycznia na YouTube. Ciekawe, czy tym razem ta data się sprawdzi.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Miejmy nadzieję, że się sprawdzi, bo już zapewne wszyscy nie możemy się doczekać. Byłby fajny prezent noworoczny dla fanów. Takie miłe rozpoczącie Nowego Roku.Agata pisze:Pojawiła się kolejna informacja na temat premiery nowego klipu ("Stay With Me"). Ma mieć ona miejsce 4 stycznia na YouTube. Ciekawe, czy tym razem ta data się sprawdzi.
Szkoda, że są takie problemy z terminami. No, ale cóż fani muszą być cierpliwi
Pozdrawiam M.
- Emil45677
Niesamowity teledysk do "Stay With Me" !!!:
- Peter
Ten teledysk jest kapitalny, ta laska przypomina mi Angelinę Jolie. Team Thomasa się bardzo postarał. Dobrze, że jest wersja kolorowa a nie czarno biała jak się kiedyś mówiło.
- phantomas
- Kontakt:
Co jest w tym teledysku kapitalnego? Fakt, technicznie zrobiony na wysokim poziomie, ale poziom aktorstwa i fabuła jest porażająca. Panienki ganiające z pistolecikami i łajzy udające jednostkę specjalną. Jeszcze szczerzący się Thomas uciekający między regałami (1m.25s.) A Angeliny, ani nikogo podobnego tam nie zauważyłem, chociaż dziewczyny niebrzydkie.
Już się nie dziwię, że tak długo zwlekali z opublikowaniem tego "dzieła".
Na plus wygląd Andersa siedzącego na łóżku, fajnie wygląda.
Poczytałem komentarze pod teledyskiem, niewiele się różnią od moich odczuć. "Biega jak w szpilkach" - coś w tym jest
Już się nie dziwię, że tak długo zwlekali z opublikowaniem tego "dzieła".
Na plus wygląd Andersa siedzącego na łóżku, fajnie wygląda.
Poczytałem komentarze pod teledyskiem, niewiele się różnią od moich odczuć. "Biega jak w szpilkach" - coś w tym jest
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
No ciekawa fabuła jest, fajne efekty i dobra gra ze strony Thomasa i aktorek. Naprawdę jeden z lepszych teledysków jakie widziałem, a Ty znowu Andersa krytykujesz... tym razem nie słusznie. Tej kanapy mogłoby nie być, bo psuje trochę i wygląda jak w WDYC.
- phantomas
- Kontakt:
Jak na poziom popularności Thomasa teledysk jest rewelacyjny. Nie zmienia to faktu, że zauważam w nim trochę niedoróbek i niepotrzebnych fajerwerków.
Kiedy premiera telewizyjna i debiut na listach przebojów?
Kiedy premiera telewizyjna i debiut na listach przebojów?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- użytkownik #1463
Teledysk nie jest aż taki zły, ale nie za bardzo podoba mi się w nim to, że Thomas śpiewając znowu na czymś siedzi, całe szczęście, że nie przytupuje w nim nogą i nie ma tej ruskiej fryzury jak w WDYC. Mogła by też być lepsza gra aktorska z jego strony, to już w teledyskach MT jest pod tym względem lepiej, ale jak mówiłem ogólnie jest ok 
- JoannaIzabella
...no fakt, może ciut rozwlekłe to siedzenie, ale z drugiej strony przy takim pełnym akcji teledysku te "siedzące fragmenty" dają poczucie równowagi, nie ma takiego chaosu, że tylko bieg, strzelanina itp.ruiczyn pisze:ale nie za bardzo podoba mi się w nim to, że Thomas śpiewając znowu na czymś siedzi,
W skali od 1 do 5 dałabym temu teledyskowi 4.
- Emil45677
Moim zdaniem teledysk byłby lepszy w odbiorze, przyjemniejszy w oglądaniu bez tych dźwięków dodatkowych z otoczenia tzn. strzały, syreny. Poza tym najgorszy według mnie był moment kiedy Pani snajper próbowała "ustrzelić" Thomasa - niestety realistycznie to nie wyszło
. Śmiesznie uciekali przed strzałami - szczególnie Przyjaciółka Thomasa
. Sam Thomas robił też czasami śmieszne minki jak na sytuacje w których się znajdował
. W paru momentach twórcy trochę przekombinowali ale ogólny efekt końcowy to.....rewelacja
. Pierwsza scena z Thomasem który "radzi sobie" z ochroniarzem czy jak nazwać tą jednostkę po prostu zwaliła mnie z nóg.....no i ta mina kiedy Thomas "ukręcił" głowę tego faceta...bezcenna
. Sceny siedzące moim zdaniem bardzo dobrze wyszły ( choć mógłby się trochę inaczej ułożyć bo troszkę dziwnie siedzi) i ogólny wygląd Thomasa też jest w tym teledysku świetny
. Zobaczyliśmy Thomasa w nowej roli i myślę że jak najbardziej się sprawdził
.
- AdisonMT
Moim zdaniem ten teledysk na rynek rosyjski jest w zupełności wystarczający no i muszę pochwalić studio montażowe za nie byle jakie efekty specjalne chociaż te odgłosy są zbędne.
Ogólnie mówiąc w skali 1:10 daje 7
Ogólnie mówiąc w skali 1:10 daje 7
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
- Fanka MT
Ja Cię kręcę! Ale szok! Normalnie prawie rok czekałam na ten klip i w końcu się doczekałam!
Osobiście, nic nie mam do tego teledysku
Bardzo fajny, zwłaszcza ten moment jak Thomas prawie pocałował tę dziewczynę 
Dziękuję...
Dziękuję...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Całkiem nie zły teledysk jak na Thomasa
.Tylko najbardziej zaskakujący koniec.Oglądałam clip jak jakieś fragmenty z filmu a na końcu co?...Agentowi udało się uciec do windy ,a panie ...?...się powybijały? czy obie załatwiły Agenta?,a może powybijali się wszyscy na wzajem?...hmmm... z tego co pisze na końcu...będzie kontynuacja.No to jestem ciekawa co będzie dalej 
Moja ocena jeżeli jest skala 1-5 to też 4.Dlatego,że denerwuje mnie tak jak napisał poprzednik te dźwięki,są za głośne wystarczyło by tylko tyle dźwięków spoza utworu co w momencie kiedy leci na bój-to mi się podoba.
Moja ocena jeżeli jest skala 1-5 to też 4.Dlatego,że denerwuje mnie tak jak napisał poprzednik te dźwięki,są za głośne wystarczyło by tylko tyle dźwięków spoza utworu co w momencie kiedy leci na bój-to mi się podoba.