"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dami

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: Dami »

Nie przepadam za nowymi utworami TA, ale na ten przykład uwielbiam słuchać Do You Wanna po rosyjsku, brzmi to tak fajnie a zarazem śmiesznie.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Pojawiła się kolejna informacja na temat premiery nowego klipu ("Stay With Me"). Ma mieć ona miejsce 4 stycznia na YouTube. Ciekawe, czy tym razem ta data się sprawdzi.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Mam nadzieję, że w końcu się doczekamy :) .
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Agata pisze:Pojawiła się kolejna informacja na temat premiery nowego klipu ("Stay With Me"). Ma mieć ona miejsce 4 stycznia na YouTube. Ciekawe, czy tym razem ta data się sprawdzi.
Cudowna nowina! Na Thomasa w roli Jamesa Bonda czekamy już od roku! Sądząc po zapowiedzi clipu - nie zawiedziemy się! Już nie mogę się doczekać! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Agata pisze:Pojawiła się kolejna informacja na temat premiery nowego klipu ("Stay With Me"). Ma mieć ona miejsce 4 stycznia na YouTube. Ciekawe, czy tym razem ta data się sprawdzi.
Miejmy nadzieję, że się sprawdzi, bo już zapewne wszyscy nie możemy się doczekać. Byłby fajny prezent noworoczny dla fanów. Takie miłe rozpoczącie Nowego Roku.
Szkoda, że są takie problemy z terminami. No, ale cóż fani muszą być cierpliwi :)
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Niesamowity teledysk do "Stay With Me" !!!:
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ten teledysk jest kapitalny, ta laska przypomina mi Angelinę Jolie. Team Thomasa się bardzo postarał. Dobrze, że jest wersja kolorowa a nie czarno biała jak się kiedyś mówiło.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Co jest w tym teledysku kapitalnego? Fakt, technicznie zrobiony na wysokim poziomie, ale poziom aktorstwa i fabuła jest porażająca. Panienki ganiające z pistolecikami i łajzy udające jednostkę specjalną. Jeszcze szczerzący się Thomas uciekający między regałami (1m.25s.) A Angeliny, ani nikogo podobnego tam nie zauważyłem, chociaż dziewczyny niebrzydkie.
Już się nie dziwię, że tak długo zwlekali z opublikowaniem tego "dzieła".
Na plus wygląd Andersa siedzącego na łóżku, fajnie wygląda.
Poczytałem komentarze pod teledyskiem, niewiele się różnią od moich odczuć. "Biega jak w szpilkach" - coś w tym jest :mrgreen:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No ciekawa fabuła jest, fajne efekty i dobra gra ze strony Thomasa i aktorek. Naprawdę jeden z lepszych teledysków jakie widziałem, a Ty znowu Andersa krytykujesz... tym razem nie słusznie. Tej kanapy mogłoby nie być, bo psuje trochę i wygląda jak w WDYC.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Jak na poziom popularności Thomasa teledysk jest rewelacyjny. Nie zmienia to faktu, że zauważam w nim trochę niedoróbek i niepotrzebnych fajerwerków.
Kiedy premiera telewizyjna i debiut na listach przebojów?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Teledysk nie jest aż taki zły, ale nie za bardzo podoba mi się w nim to, że Thomas śpiewając znowu na czymś siedzi, całe szczęście, że nie przytupuje w nim nogą i nie ma tej ruskiej fryzury jak w WDYC. Mogła by też być lepsza gra aktorska z jego strony, to już w teledyskach MT jest pod tym względem lepiej, ale jak mówiłem ogólnie jest ok :wink:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

ruiczyn pisze:ale nie za bardzo podoba mi się w nim to, że Thomas śpiewając znowu na czymś siedzi,
...no fakt, może ciut rozwlekłe to siedzenie, ale z drugiej strony przy takim pełnym akcji teledysku te "siedzące fragmenty" dają poczucie równowagi, nie ma takiego chaosu, że tylko bieg, strzelanina itp.
W skali od 1 do 5 dałabym temu teledyskowi 4.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Moim zdaniem teledysk byłby lepszy w odbiorze, przyjemniejszy w oglądaniu bez tych dźwięków dodatkowych z otoczenia tzn. strzały, syreny. Poza tym najgorszy według mnie był moment kiedy Pani snajper próbowała "ustrzelić" Thomasa - niestety realistycznie to nie wyszło :D. Śmiesznie uciekali przed strzałami - szczególnie Przyjaciółka Thomasa :D. Sam Thomas robił też czasami śmieszne minki jak na sytuacje w których się znajdował :D. W paru momentach twórcy trochę przekombinowali ale ogólny efekt końcowy to.....rewelacja :). Pierwsza scena z Thomasem który "radzi sobie" z ochroniarzem czy jak nazwać tą jednostkę po prostu zwaliła mnie z nóg.....no i ta mina kiedy Thomas "ukręcił" głowę tego faceta...bezcenna :). Sceny siedzące moim zdaniem bardzo dobrze wyszły ( choć mógłby się trochę inaczej ułożyć bo troszkę dziwnie siedzi) i ogólny wygląd Thomasa też jest w tym teledysku świetny :). Zobaczyliśmy Thomasa w nowej roli i myślę że jak najbardziej się sprawdził :).
Awatar użytkownika
AdisonMT

Post autor: AdisonMT »

Moim zdaniem ten teledysk na rynek rosyjski jest w zupełności wystarczający no i muszę pochwalić studio montażowe za nie byle jakie efekty specjalne chociaż te odgłosy są zbędne.
Ogólnie mówiąc w skali 1:10 daje 7
AdisonMT

My angel is strong
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Ja Cię kręcę! Ale szok! Normalnie prawie rok czekałam na ten klip i w końcu się doczekałam! :) Osobiście, nic nie mam do tego teledysku ;) Bardzo fajny, zwłaszcza ten moment jak Thomas prawie pocałował tę dziewczynę :lol:
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Całkiem nie zły teledysk jak na Thomasa ;).Tylko najbardziej zaskakujący koniec.Oglądałam clip jak jakieś fragmenty z filmu a na końcu co?...Agentowi udało się uciec do windy ,a panie ...?...się powybijały? czy obie załatwiły Agenta?,a może powybijali się wszyscy na wzajem?...hmmm... z tego co pisze na końcu...będzie kontynuacja.No to jestem ciekawa co będzie dalej ;)
Moja ocena jeżeli jest skala 1-5 to też 4.Dlatego,że denerwuje mnie tak jak napisał poprzednik te dźwięki,są za głośne wystarczyło by tylko tyle dźwięków spoza utworu co w momencie kiedy leci na bój-to mi się podoba.
ODPOWIEDZ