"Strong" - nowy album
- Emil45677
Re: "Strong" - nowy album
Po samym zwiastunie teledysku niemało spadłem z krzesła
. Oczekując na cały teledysk do "Stay With Me" wyobrażam sobie najróżniejsze scenariusze co do jego wyglądu. Zwiastun zaskoczył mnie totalnie, mówiono że Thomas wcieli się w rolę super agenta (Jamesa Bonda) ale najwyraźniej nie byłem przygotowany na aż taki rozmach
. Zaledwie kilka scen a wrażenie... fenomenalne
. Poza tym ktoś musiał wyłożyć niezłą kasę na Thomasa....i nie tylko ja myślę że to ... "Oriflame"
. Oczywiście jakiś udział miała pewnie także wytwórnia płytowa, ale chyba nie aż tak znaczący jak gigant branży kosmetycznej...
. Mam nadzieję że "Oriflame" dobrze wypromuję Thomasa i ten osiągnie wreszcie długo oczekiwany sukces w Europie
. Ja i tak nie oczekuję złotych gór ....kompletnym szczytem marzeń była by dla mnie informacja że najnowszy album Thomasa zdobył status złotej a w konsekwencji platynowej płyty w Polsce ( wcześniej wspominałem że staram się być realistą ale pomarzyć zawsze można)
.
- Fanka MT
Heh, Emil45677 - pomarzyć zawsze wolnoEmil45677 pisze:Ja i tak nie oczekuję złotych gór ....kompletnym szczytem marzeń była by dla mnie informacja że najnowszy album Thomasa zdobył status złotej a w konsekwencji platynowej płyty w Polsce
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
-
Pointrox
29 października Thomas grał koncert w Jekaterynburgu i zaśpiewał tam, oprócz piosenek z repertuaru MT, także kolejny utwór z albumu "Strong"
A tutaj ciekawostka. TA daje się wyszaleć swojemu zespołowi
A tutaj ciekawostka. TA daje się wyszaleć swojemu zespołowi
- Fanka MT
Po obejrzeniu powyższych filmików nasuwa się jeden wniosek.... Zarówno Thomas jak i cały jego band mogą dać niezłego czadu w Zielonej Górze
Bardzo bym chciała, aby wykonali kawałek "Stop!" - to muszą być wrażenia - posłuchać tego na żywo 
Dziękuję...
Dziękuję...
- Agata
Historii "Thomas & Oriflame" ciąg dalszy:

W kolekcji mamy wiec także zestaw akcesoriów.
Krótka reklama (00:54):
http://blipsnips.com/blipsnips/1248

W kolekcji mamy wiec także zestaw akcesoriów.
Krótka reklama (00:54):
http://blipsnips.com/blipsnips/1248
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Tak, mało Thomasa w tym Thomasie
a dla reklamy i kasy nawet sobie dał obrączke ściągnąć, żeby dać nadzieje milionom potencjalnych klientek 
Co prawda to męska kolekcja, ale co tam
Co prawda to męska kolekcja, ale co tam
-
Pointrox
Czy to jakaś specjalna kolekcja zaprojektowana we współpracy z Thomasem, czy po prostu zrobił sobie kilka zdjęć z tymi eleganckimi dodatkami? 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Może to ktos mniej więcej przetworzyć na polski?
- Fanka MT
Heh, fajny wywiad
Thomas powiedział w nim m.in. o prezentach jakie dostaje i wymienił rysunki
Być może miał na myśli kielecką ramkę

Dziękuję...
Dziękuję...
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Boże kochany xD.
Dobra, dobra już wszystko wiem.
Zamiast sobie włączyć ten wywiad, to zobaczyłam cyrylicę i uciekłam. Bo pomyślałam, że będzie mówił po rosyjsku
Dobra, dobra już wszystko wiem.
Zamiast sobie włączyć ten wywiad, to zobaczyłam cyrylicę i uciekłam. Bo pomyślałam, że będzie mówił po rosyjsku
- Agata
No to już wszystko jasne, ale może komuś się przyda w skrócie:
W wywiadzie z Izewska Thomas jest pytany najpierw o swoje imię: mówi, że dla publiczności jest raczej Thomasem Andersem, ale nie będzie odpowiadał na pytania inaczej jako Bernd czy jako Thomas, bo jest tą samą osobą. Potem jest pytany o współpracę z rosyjskim producentem oraz z Siergiejem Revtovem: najpierw zrobili jedną piosenkę i wspólna praca okazaął się na tyle fajna, że postanowili stworzyć ich więcej. Głównym problemem w komunikacji była bariera językowa, bo Sergey nie mówi po angielsku, z kolei tłumacz nie miął pojęcia o muzyce. Ale jako ludzie zajmujący się muzyką Thomas i Sergey znaleźli wspólny język. Thomas wypowiada się także o Rosji, był tam po raz pierwszy w 1987 roku i wtedy to był zupełnie inny świat niż teraz i nie chodzi tu tylko o politykę. Rosja rozwinęła się w sposób niesamowity przez te 23 lata. Zmieniła się także mentalność ludzi, sposób myślenia, co wzbudza w Thomasie ogromy szacunek. Sam nie wyobraża sobie siebie doświadczającego podobnej zmiany w przeciwnym kierunku. Thomas wspomina także o tym, że on i jego syn uwielbiają Jamesa Bonda, ale to nie dlatego zrobili takie wideo. Kto jest dla Thomasa najlepszym Jamesem Bondem: jest ich dwóch – Sean Connery i Pierce Brosnan. Niektórzy mówią, ze Thomas jest podobny do tego ostatniego, Thomas się z tym zgadza, choć Brosnan jest od niego trochę starszy. Thomas dementuje plotki, że jego piosenka miała stać się częścią soundtracka do najnowszego filmu o przygodach 007
. Thomas mówi także o programie swego koncertu, a także o plotkach na swój temat – są one nieodłącznym elementem życia artysty. O rosyjskich fanach i o tym, że Thomas nie szuka nowej dziewczyny w Rosji. O języku rosyjskim – największa trudność dla Thomasa to wymowa i inne pismo. Co ciekawe, jest mowa także o facebooku: Thomas nie używa go za bardzo, bo nie czuje potrzeby komunikowania światu co 2 minuty co właśnie robi w danej chwili.
Thomas mówi o tym, co będzie robił po powrocie z tournee po Rosji: będzie pracował nad telewizyjnymi show, wspomina także o koncertach na Węgrzech i w Polsce
. A w przyszłym roku jedzie nawet do Chile. Kolejne plany to nowy album, fotosesje, nowe wideo w styczniu. Nie ma już siły na facebook.
A to wywiad z Czelabińska:
http://www.cheltv.ru/region/rnews.html? ... 71&rid=439
Thomas był tam ostatnio 15 lat temu. Jest tu mowa m. in. o tym, że „Strong” ukaże się w Niemczech w marcu.
Video: http://www.cheltv.ru/video.html?id=464811&type=r
W wywiadzie z Izewska Thomas jest pytany najpierw o swoje imię: mówi, że dla publiczności jest raczej Thomasem Andersem, ale nie będzie odpowiadał na pytania inaczej jako Bernd czy jako Thomas, bo jest tą samą osobą. Potem jest pytany o współpracę z rosyjskim producentem oraz z Siergiejem Revtovem: najpierw zrobili jedną piosenkę i wspólna praca okazaął się na tyle fajna, że postanowili stworzyć ich więcej. Głównym problemem w komunikacji była bariera językowa, bo Sergey nie mówi po angielsku, z kolei tłumacz nie miął pojęcia o muzyce. Ale jako ludzie zajmujący się muzyką Thomas i Sergey znaleźli wspólny język. Thomas wypowiada się także o Rosji, był tam po raz pierwszy w 1987 roku i wtedy to był zupełnie inny świat niż teraz i nie chodzi tu tylko o politykę. Rosja rozwinęła się w sposób niesamowity przez te 23 lata. Zmieniła się także mentalność ludzi, sposób myślenia, co wzbudza w Thomasie ogromy szacunek. Sam nie wyobraża sobie siebie doświadczającego podobnej zmiany w przeciwnym kierunku. Thomas wspomina także o tym, że on i jego syn uwielbiają Jamesa Bonda, ale to nie dlatego zrobili takie wideo. Kto jest dla Thomasa najlepszym Jamesem Bondem: jest ich dwóch – Sean Connery i Pierce Brosnan. Niektórzy mówią, ze Thomas jest podobny do tego ostatniego, Thomas się z tym zgadza, choć Brosnan jest od niego trochę starszy. Thomas dementuje plotki, że jego piosenka miała stać się częścią soundtracka do najnowszego filmu o przygodach 007
Thomas mówi o tym, co będzie robił po powrocie z tournee po Rosji: będzie pracował nad telewizyjnymi show, wspomina także o koncertach na Węgrzech i w Polsce
A to wywiad z Czelabińska:
http://www.cheltv.ru/region/rnews.html? ... 71&rid=439
Thomas był tam ostatnio 15 lat temu. Jest tu mowa m. in. o tym, że „Strong” ukaże się w Niemczech w marcu.
Video: http://www.cheltv.ru/video.html?id=464811&type=r
- Emil45677
Uprzedziłaś mnie w tłumaczeniu tego wywiadu Agato heh
. Najbardziej zaciekawiły mnie oczywiście wzmianki o nowym albumie, koncertach w Chile i kręceniu nowego teledysku w styczniu
. Ależ ten Thomas ma teraz pracy
.
- Emil45677
Materiał wideo po rosyjsku...tylko nie bardzo wiem o czym bo nie znam tego języka
.
Jeśli ten materiał nie do tego działu to proszę o przeniesienie ale wydaję mi się że była tam mowa o trasie koncertowej Thomasa w Rosji
Jeśli ten materiał nie do tego działu to proszę o przeniesienie ale wydaję mi się że była tam mowa o trasie koncertowej Thomasa w Rosji
-
malenstwo 066
A czy są już jakieś plany koncertów w Polsce na przyszły rok? Czy ktoś coś wie?
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Solówka Larsa-genialna!Czy nie zagrał tego przy utworze"Stop"?Pointrox pisze:A tutaj ciekawostka. TA daje się wyszaleć swojemu zespołowi![]()