Remiksy Modern Talking w stylu lat 80.
- Mateusz
Dopiero teraz przeczytałem ten temat, przesłuchałem mixów i musze powiedzieć jedno - REWELACJA! adamstan - jesteś WIELKI! Naprawde utalentowany z Ciebie gość!
jkris a na tą okłądke fotkę inną możnaby dać bo panowie mają śmiesznie otwarte usta obydwaj.
jkris a na tą okłądke fotkę inną możnaby dać bo panowie mają śmiesznie otwarte usta obydwaj.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
jkris
bo spiewajaMateusz pisze:jkris a na tą okłądke fotkę inną możnaby dać bo panowie mają śmiesznie otwarte usta obydwaj.
to fotka zrobiona z video ale zawsze jak ogladalem ten teledysk to ze wzgledu na te kule, kolory, ubior panów przypominaly mi sie lata '80 wiec tematycznie pasuje
ale to tylko taka propozycja. czekamy na kolejne
-
Maciek Kowerski
Jeżeli adamstan chciałby wysłać do Sony BMG wstepny projekt tego albumu to musiałby z pewnoscią usunąc go z internetu. Wytwórnia z pewnością nie podjęłaby się płatnej dystrybucji tego albumu jeżeli każdy będzie mogł go pobrać za darmo z internetu (np. wrzuta downloader) juz przed oficjalną premiera albumu. Jeżeli nie usuniesz wszystkich kawałków z internetu nie masz na co liczyć. Musisz wiec podjąc decyzję: albo publikujesz album za darmo w internecie, albo chcesz go oficjalnie wydac i zarabiać na tym pieniądze dla siebie oraz dla wytwórni. Żadna z wytórni z pewnościa nie opublikowałaby tych kawałków nie miejąc z tego żadnej korzyści finansowej.
P.S. W pierwszej kolejności powinienes porozmawiać z menadżerem zespołu MT lub jego promotorem w Polsce.
P.S. W pierwszej kolejności powinienes porozmawiać z menadżerem zespołu MT lub jego promotorem w Polsce.
- adamstan
- Kontakt:
- Dr Mabuse
Wchodzę do tego folderu i nic takiego tam nie ma. Jest ylko folder "Content.IE5", a w nim cztery inne. Korzystam z IE. Pomocy.jkris pisze:
hahaha! alez oczywiscie ze mozna kopiowac z wrzuty. polega to na tym, ze zeby cokolwiek stamtad uslyszec musi sie najpierw "załadowac"... a ładuje sie na naszego kompa. pozniej wystraczy wejsc w temporary internet files, odszukac plik (mozna posegrgowac zeby bylo łatwiej albo przed sciagnieciem usunac stare), skopiowac i zapisac w dowolnym folderze. proste?
pozdrawiam

-
Maciek Kowerski
Tak na pewno taka osoba istnieje taka osoba w końcu nadal powstaja składanki zespołu modern talking za które muszą zarobić wszyscy członkowie zespołu a menadżer grupy właśnie dzieli te pieniadze.adamstan pisze:Maciek Kowerski pisze:P.S. W pierwszej kolejności powinienes porozmawiać z menadżerem zespołu MT lub jego promotorem w Polsce.
Czy wogóle istnieje taka osoba biorąc pod uwagę, że zespół nie istnieje?
Taka osoba pewnie pochodzi z wytwórni sony BMG. Ale jeżeli nie istnieje już taki menadżer lub osoba promująca MT to postaraj sie skontaktować
z menadżerem Thomasa Andersa lub Dietera Bohlena. Na stronie Thomasa są podane jakies dane kontaktowe
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Bohlen jako takiego menedżera nie ma, a Anders nie jest już w żaden sposób związany z Sony BMG, więc najlepiej chyba uderzać po prostu do wytwórni 
I to chyba do niemieckiego oddziału, skoro co pół roku wydają nową składankę MT to może w końcu zaczną szukać jakichś nowych wersji nagrań. Remix Album jest zresztą krokiem w takim kierunku.
I to chyba do niemieckiego oddziału, skoro co pół roku wydają nową składankę MT to może w końcu zaczną szukać jakichś nowych wersji nagrań. Remix Album jest zresztą krokiem w takim kierunku.
- Triko80
Więc jak będzie? Czy te piosenki pójdą do wytwórni? Może świat przypomni sobie znowu lata osiemdziesiąte i wyprodukuje więcej tego typu płyt? A może powrócą syntezatory z tamtych lat, a artyści znowu zaczną pisać cudowną muzykę jak w latach 80-tych? Marzenia... 
Ja nie lubię muzyki lat 80-tych. Ja ją kocham!!!
- Pioetrek
- Kontakt:
-
jkris
w latach 89-91 byl menadzerem Bohlena i orgnizatorem pierwszych koncertow MT w Rosji.Pioetrek pisze:Jeśli się nie mylę to menadżerem Modern Talking był ojciec C.C.Catch (ewentualnie organizatorem którejś z tras koncertowych).
co ciekwe- kilka lat temu Bohlen zle wypowiadal sie o ojcu Caro- m.in, ze jest scigany przez Interpol natomiast ostatnio przy okazji koncertu w Rosji spotkali sie i z radoscia wspominali dawne czasy... Bohlen zapytal takze czy Peter nie moglby wplynac jakos na Thomasa zeby zechcial reaktywowac MT
jak dla mnie- niech reaktywuje ale Bohlen corke Petera
- only love
- Kontakt:
wow fajna przeróbka no ja akurat nie umiem takich robić a szkoda bo chętnie bym się pobawiła w to poza tym szkoda że nie można tego pobrać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- adamstan
- Kontakt:
Oto ostatni kawałek z nieistniejącego 'albumu' - How you mend a broken heart
http://adamst.wrzuta.pl/audio/dTBdvoJVVp/
Nie jestem do końca zadowolony z tego nagrania, ale na razie nic wiecej nie da sie wycisnac. Zapraszam do odsluchu i komentowania.
http://adamst.wrzuta.pl/audio/dTBdvoJVVp/
Nie jestem do końca zadowolony z tego nagrania, ale na razie nic wiecej nie da sie wycisnac. Zapraszam do odsluchu i komentowania.
- Prophet5