Modern Talking: kicz czy klasa? Czyli za co lubisz MT?
- NoFaceNoNameNoNumber
- Didi115
Dzięki synu za twoje słowa.To do-NoFace-...
A tak w ogóle muzyka MT towarzyszy mi od wielu lat z tą poprawką,że teraz jest wszystko pod ręką a dawniej siedziało się po nocach żeby nagrać cokolwiek.Nie wuobrażam sobie,że można ich nie słuchać.Mam podobne zdanie jak -vader-lubiłam ich zawsze i zawsze będę.Trudno jest wybrać jeden ulubiony utwór jednak YMHYMS-98 wciąż przypomina stare dobre czasy.Uwielbiam sluchać ich kolejnych płyt od Back for good począwszy.
A tak w ogóle muzyka MT towarzyszy mi od wielu lat z tą poprawką,że teraz jest wszystko pod ręką a dawniej siedziało się po nocach żeby nagrać cokolwiek.Nie wuobrażam sobie,że można ich nie słuchać.Mam podobne zdanie jak -vader-lubiłam ich zawsze i zawsze będę.Trudno jest wybrać jeden ulubiony utwór jednak YMHYMS-98 wciąż przypomina stare dobre czasy.Uwielbiam sluchać ich kolejnych płyt od Back for good począwszy.
- NoFaceNoNameNoNumber
Modern Talking to zespół, który na pewno jeszcze przez parę ładnych lat będzie gościł w naszych uszach. Mam taką nadzieję, bo zarówno te stare piosenki jak i te nowe mix-y są suuuper.
P.S Do ArCracka: Czy znasz może link na stronę gdzie można bezpłatnie pobierać mp3 MT???
Z góry dziękuję
Pozdro 4 all.

P.S Do ArCracka: Czy znasz może link na stronę gdzie można bezpłatnie pobierać mp3 MT???
Z góry dziękuję
Pozdro 4 all.
Eldorado
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
Mefistofeles
-
Mefistofeles
Nie wierzePkmodern pisze:Tak naprawdę Modern Talking jeśli chodzi o ilośc sprzedanych płyt nie jest nr 1 na świecie! Sporo wykonawców przed nimi...
Jak bym mógł to bym im troche dołożył tych milionów żeby byli na 1 miejscu.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
The Beatles, Elvis Presley, Frank Sinatra...Mefistofeles pisze:Nie wierze nie morze być .Np kto?Jak byś mógł to podaj mi ranking?Dopiero może uwierze ok.
http://en.wikipedia.org/wiki/Best_selling_music_artists
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Mefistofeles
The Beatles, Elvis Presley, Frank Sinatra...ArCrack pisze:Mefistofeles pisze:Nie wierze nie morze być .Np kto?Jak byś mógł to podaj mi ranking?Dopiero może uwierze ok.
http://en.wikipedia.org/wiki/Best_selling_music_artists[/quote
- Didi115
-
Mefistofeles
- NoFaceNoNameNoNumber
-
Mefistofeles
- Elltoja