Album 2014 (+Everybody Wants To Rule The World - singiel)

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
FAN90

Re: Album 2014 (+Everybody Wants To Rule The World - singiel

Post autor: FAN90 »

Moi drodzy, nie wiem jak Wam, ale mi "zalatuje" MT :) i to tak konkretnie! Gdyby chórki były głośniejsze lub też wprowadzić osobne chórki w refrenie, no to MT jak nic :)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

FAN90 pisze:Moi drodzy, nie wiem jak Wam, ale mi "zalatuje" MT :) i to tak konkretnie! Gdyby chórki były głośniejsze lub też wprowadzić osobne chórki w refrenie, no to MT jak nic :)

Jakie MT?! przecież to jest tak słabe że nawet jako zapchaj dziura by sie nie nadawało. Jedynym pozytywem według mnie jest melodia refrenu i tyko tyle..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
damiano85
Kontakt:

Post autor: damiano85 »

Jor pisze:
pawelf95 pisze:Trzymajcie wersje z singla https://www.youtube.com/watch?v=i5uzy9y ... e=youtu.be
Dla tych którzy by chcieli posłuchać w lepszej jakości "Everybody Wants To Rule The World" :) według mnie na tej stronie ten utwór brzmi o wiele lepiej :)

http://cloud-vibe.com/music/Thomas_Ande ... World.html
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

damiano85 pisze:
Jor pisze:Dla tych którzy by chcieli posłuchać w lepszej jakości "Everybody Wants To Rule The World" :) według mnie na tej stronie ten utwór brzmi o wiele lepiej :)

http://cloud-vibe.com/music/Thomas_Ande ... World.html
Ale to co zapodałeś to wersja z 2009,nie nowa z 2014.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Zapraszam do głosowania na nowy singiel Thomasa. W Białoruskim radiu Unistar znajduje się w top 20, a w ciągu tygodnia przesunął się z miejsca dwunastego na siódme. Głosować można raz dziennie.

http://unistar.by/music/top20/
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Dobra robota, ciekawy utwór, świetnie wpada w ucho, ale czuję niedosyt, czekam na kolejne utwory... 8)
FAN90

Post autor: FAN90 »

shoker191 pisze:
FAN90 pisze:Moi drodzy, nie wiem jak Wam, ale mi "zalatuje" MT :) i to tak konkretnie! Gdyby chórki były głośniejsze lub też wprowadzić osobne chórki w refrenie, no to MT jak nic :)

Jakie MT?! przecież to jest tak słabe że nawet jako zapchaj dziura by sie nie nadawało. Jedynym pozytywem według mnie jest melodia refrenu i tyko tyle..

Szanuję Twoją opinie......
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Singiel w Rosji jest dostępny, w Niemczech też, w Polsce....jak zwykle nie :( Trochę żal, że tak to się wszystko odbywa ale wydaje mi się że do właściwej promocji, potrzebny jest sztab profesjonalistów którzy znają się na robocie i wiedzą za jakie sznurki pociągnąć by kurtyna poszła w górę w odpowiednim momencie, w wielu miejscach naraz i przy akompaniamencie liczących się mediów. Dawkowanie w ratach, próbkowanie na różnych rynkach w różnym czasie po prostu pali produkt. W tym konkretnym przypadku - sprzedaż singla. Kto pracuje dla Thomasa w dziale promocji i marketingu ? Ja tego nie wiem 8) Ale sądzę, że tak jak róże potrzebują czasem deszczu, tak Thomasowi przydałoby się solidne zaplecze marketingowe. Numer jeden na mojej liście marzeń w tej kwestii to...oczywiście Dieter :) Ten to doskonale wie co, jak, gdzie, i kiedy żeby wyszło perfect ;) Ktoś ma lepszy pomysł ? 8)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Album 2014 (+Everybody Wants To Rule The World - singiel)

Post autor: Blue Forever »

Singielek bez problemu można nabyć na iTunes.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Ale my tu mówimy o utworze na nośniku cd.
Awatar użytkownika
Jor

Post autor: Jor »

Blue Forever pisze:Singielek bez problemu można nabyć na iTunes.
Donosze, ze w Australii tego singla na iTunes nie ma niestety, poki co przynajmniej.

Wychodzi na to, ze minimalnie sie spoznili z wydaniem tego CD tak aby bylo dostepne na Fan Day, troche szkoda... No ale najwieksza zagadka to oczywiscie plany zwiazane z promocja tego kawalka. Mam tylko nadzieje, ze moze to jest poczatek publikacji jakiegos wiekszego nowego materialu od Thomasa i ze jednak troche tej promocji w mediach w koncu bedzie.

Na Fan Day, Thomas na samym koncu, tuz przed wykonaniem tego utworu, wspomnial o planach na wrzesien i wystepie telewizyjnym chyba, ale mowil to tylko po niemiecku i ja niestety nie do konca wiem o co chodzilo. Czy ktos moglby to przywolac z pamieci i przetlumaczyc? Edmund, moze Ty?
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Szkoda,że jest tylko jeden.

Ale może z czasem się pojawią kolejne utwory,a przynajmniej mam taką nadzieję :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Na Amazonie pojawił się kolejny nakład singla, tym razem już z możliwością wysyłki do Polski. Nie cieszmy się jednak zbyt szybko - wysyłka ta kosztuje 6 euro za każdy (!) zamówiony egzemplarz, więc w praktyce za jedną sztukę singla płacimy 9 euro. Nieudolność Thomasa w kwestii dystrybucji własnej muzyki jest irytująca, ale tym razem osiągamy już poziom absurdu. Łatwiej i taniej zamawiało mi się cztery lata temu pięknie wydanego Stronga z Rosji niż ten 1-utworowy, recyklingowany singiel.
Jak piszesz tak cię widzą.
JarekMT

Post autor: JarekMT »

Masakara. Prawie 40 złotych za jeden utwór?! Dla mnie to jest o wiele za dużo i ja tego singla po prostu nie kupię. Faktycznie, dużo taniej można było kupić "Stronga". Thomas sam sprawa, że jego muzyka jest dostępna nielegalnie i za darmo.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

JarekMT pisze:Masakara. Prawie 40 złotych za jeden utwór?! Dla mnie to jest o wiele za dużo i ja tego singla po prostu nie kupię. Faktycznie, dużo taniej można było kupić "Stronga". Thomas sam sprawa, że jego muzyka jest dostępna nielegalnie i za darmo.

Hej,hej nie rozpędzajcie się tak.Singiel kosztuje 3E.Koszty wysyłki do Polski to 6E.Z pewnością nie jest to wymysł Thomasa.Takie są koszty.Trochę jednak dystrybutor przegina,bo nie wysyła kilku płyt w jednej paczce.Ale to też nie jest wina Thomasa.Kolekcjonerzy jednak kupią.To jest seria limitowana i z pewnością nie będzie wznawiana.Widzieliście ceny niektórych płyt na allegro? :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dystrybutorem jest sam Thomas, Amazon udostępnia jedynie platformę do sprzedaży.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ