Afterparty Sopot

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Afterparty Sopot

Post autor: Evaalex »

Ja jestem za bufetem kanapki i goroce potrawy. Wiem ze to jest drorzsze ale jestem w stanie pokryc tan koszt. Tu w niemczech koszt takiego Bufetu wynosi conajmniej 15€. W rezrauracji znajdujacej sie na mijej dzielncy mieli bufet Sylwestrowy  w cwenie 25 € za osobe.
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Post autor: GoOosiaGus »

No tak Ewo ale to musi byc decyzja wiekrzosci osob ktore beda braly udzial w after bo trzeba zauwazyc ze nie kazdy moze miec az tyle finansow a 15 euro to 60 zloty srednio liczac to nie malo do tego drinki czy alkohol we wlasnym zakresie to nie malo kasy..

Moze sluchajcie zrobmy tak ile mozecie przeznaczyc na after nie wliczajac alkoholu bo to we wlasnym zakresie i ustalimy jakas kwotw od osoby i mozw wtwdy sie skontaktuje z plaza piratow i powiedza nam co sa w stanie za ta kwote zaoferowac hmm?
You feel the music all around the world :)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Ja jestem za takim bufetem jak mówisz, tzn bardziej takie zestawy obiadowe - mięso czy też ryba + ziemniaki/ frytki.

Wiadomo, że każdy chce jak najtaniej, ale głodnym być też niefajnie. Z tego co widzę to dania obiadowe i rybne to ok 20 zł, lub nieznacznie więcej w przypadku ryb. Myślę, że taka kwota pasuje Wam, na Częstochowę składka była 20 zł z tego co pamiętam i nikt nie narzekał, a najedliśmy się bardzo. :)
Moim zdaniem przejrzyjcie tę kartę i mówcie co chcecie, wszystkie dania są ponazywane. Być może zamiast stricte szwedzkiego stołu będą mogli nam popakować te jedzonko i podpisać, a jak przyjdziemy, to zjemy co każdy chciał.
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Wiesz co husku ale do 22 jest kurnia zanim tam dotrzemy jeszcze niech cos sie przedluzy to niefajnie jest jesc zimne czy letnie a gdybysmy wybrali np rybe jakas i mieso jakies to oni bd to dla nas trzymali w roltopach ktore trzyamja cieplo i beda te dania cieple czy o 22 czy o 23 on a co z przekaskami na zimno tez preferujecie czy poprostu danie na cieplo i koniec ?
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Daleko jest tam z Opery? Ja bym chętnie wzięła "Sakwę Neptuna"z frytkami, bo jestem maniaczką Devolay'ów :) Max 25 zł mogłabym przeznaczyć.
Fajnie, że rezerwacja nie jest płatna.
Ostatnio zmieniony pt kwie 25, 2014 23:30 przez Monia82, łącznie zmieniany 2 razy.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Husku
Członek TAFC Polska

2,5 kilometra.
Awatar użytkownika
Evaalex

GoOosiaGus pisze:Wiesz co husku ale do 22 jest kurnia zanim tam dotrzemy jeszcze niech cos sie przedluzy to niefajnie jest jesc zimne czy letnie a gdybysmy wybrali np rybe jakas i mieso jakies to oni bd to dla nas trzymali w roltopach ktore trzyamja cieplo i beda te dania cieple czy o 22 czy o 23 on a co z przekaskami na zimno tez preferujecie czy poprostu danie na cieplo i koniec ?
Ja tez jestem za tym zeby jedzenie bylo trzymane w roltopach.Jakie danie bende dokladnie brac powiem jakis tydzien przed after
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Dobra ja dzis przedzwonie ale nie wiem czy bd taka mozliwosc zeby kazdy se sam powiedzial co chce i bd nam szykowali np 30 roznych dan i co w opakowania i bedziemy jedli zimne nie wiem no jak chcecie...
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Witam moim zdaniem zróbmy tak jak w Częstochowie zaproponujmy dwa, trzy dania do wyboru i koniec każdy niech z tych dań wybierze sobie :)
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

siara1971 pisze:Witam moim zdaniem zróbmy tak jak w Częstochowie zaproponujmy dwa, trzy dania do wyboru i koniec każdy niech z tych dań wybierze sobie :)

tez mam takie zdanie ;)
Husku
Członek TAFC Polska

Jak wybierzemy te dwa czy trzy dania, to mogą przecież to trzymać w podgrzewaczach i my jak przyjdziemy to po prostu sobie nałożymy co zamawialiśmy, każdy będzie wiedział za co płacił.
Awatar użytkownika
Evaalex

Po mojej mysli szloby to tak ze kazdy zamowi to co mu sie podoba i ryby benda w jednym rotopie, mieso w nastepnym, a w ostatnim ziemniaki i frytki. Karzdy ma prawo podejsc i z uzadzen tezymajacych goroco sobie swoja porcje wziasc. Nie myslalam o norlamlym bufecie przy ktorym mozna by bylo wiecej wziasci.
Husku
Członek TAFC Polska

Dokładnie, mi chodziło o to samo o co Ewie.
Awatar użytkownika
GoOosiaGus

Nie ja nie wiem jak bylo na wvzesniejszych after bo mnie nie bylo to wy zadecydujcie jak wam bedzie wygodniej
Bo ja teraz nie wiem vzy dobrze rozumiem czyli tak jak napisal siara wybierzmy 3 dania zeby gam byly w tych roltopach a z tego kazdy z tych 3 wybuerze swoj tak?
Husku
Członek TAFC Polska

Tak. Tylko musimy wcześniej ustalić kto co chce, żeby przygotowali odpowiednie ilości wszystkiego :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ja już swoją propozycję dałam, jakby było brak innych chętnych na to samo, to ja chętnie rybkę zjem. A w takim roltopie nie da się przechować dań w opakowaniach styropianowych postawionych na talerzach, żeby od gorąca się nie stopiły od spodu? Widziałam w necie roltopy, bo nie wiedziałam co to, ale może mają większe?
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
ODPOWIEDZ