To samo pytanie dreczy mnie. Sprzedasz przez internet napewno ruszyla wcze3snie rano Ja nawet maila z wiadomoscia o rozpoczeciu sie sprzedazy nie otrzymalam. wiem ze nie bylam jedyno osoba o ktorej zapomniano.michal.czeslaw pisze:.Dlaczego nie było informacji kiedy będzie sprzedaż biletów?Wszyscy zostaliśmy zaskoczeni!Wiele osób wręcz nie była przygotowana na taki szybki obrót sprawy.Bilety trzeba było zamawiać błyskawicznie!Obawiam się,że jeżeli ktoś owego dnia nie był na forum,został pozbawiony możliwości zakupu biletu w 1 kategorii.Są jeszcze bilety w 2 kategorii i sądzę,że też będą niebawem sprzedane.Tylko to zaskoczenie bardzo mnie dziwi![]()
![]()
14.06.2014 - 25. Fan Day
- Evaalex
Re: 14.06.2014 - 25. Fan Day
- phantomas
- Kontakt:
Jak zwykle profesjonalizm pelna twarza. Po co sie starac i wyslac glupiego maila z informacja.
I tu nie ma sie co dziwic, tak jest zawsze.
Juz Bohlen stwierdzil, ze z Andersa jest taki "profesjonalista". Bylo swiete oburzenie, bo przeciez on ma takie sliczne oczka. Nie zarobi na mnie pieniedzy, nie bede czekal az mnie ktos raczy laskawie poinformowac, ze sa bilety w sprzedazy.
Juz Bohlen stwierdzil, ze z Andersa jest taki "profesjonalista". Bylo swiete oburzenie, bo przeciez on ma takie sliczne oczka. Nie zarobi na mnie pieniedzy, nie bede czekal az mnie ktos raczy laskawie poinformowac, ze sa bilety w sprzedazy.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Sussudio
Jak śmiesz podważać profesjonalność Thomaska!!!phantomas pisze:Jak zwykle profesjonalizm pelna twarza. Po co sie starac i wyslac glupiego maila z informacja.
Co z tego że jego wkład w Modern Talking to mniej więcej po 10min na nagranie piosenki...
co z tego że większość projektów które zapowiada nie dochodzą nigdy do skutku - ale czy Ty widziałeś jaki on ma uśmiech!!??!
Jak ktoś może kpić z Thomaska!!??
Czy Ty masz godność człowieka?!
Dieter Bohlen Królem Polski
- phantomas
- Kontakt:
Tej godnosci pozbawiono mnie tutaj dawno
Jest mi przykro, bo Malediwy przejal paleczke naczelnego krytykanta. Musze to jakos nadrobic 
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Evaalex
W moim wypadku morzliwe jest ze moj mail ze zmianka w adresie mailowym do fanclubu nie doszedl. Jerzdze na Fandaye juz od 1991 roku. Po raz pierwszy nie dostalam wiadomosci o rozpoczeciu sie sprzedarzy biletow.
- Jor
Ok Bilety kupione, do zobaczenia zatem!
P.S. Jeszcze tak na marginesie, szkoda ze tyle w tym temacie na forum bylo dziecinnych przepychanek i pyszalkowatosci...
P.S. Jeszcze tak na marginesie, szkoda ze tyle w tym temacie na forum bylo dziecinnych przepychanek i pyszalkowatosci...
- michal.czeslaw
I po co ten sarkazm?Nie sadzę,żeby Thomas osobiście słał zaproszenia do fanów.Ma do tego ludzi i może to oni pokpili sprawę?Sussudio pisze:Jak śmiesz podważać profesjonalność Thomaska!!!
Co z tego że jego wkład w Modern Talking to mniej więcej po 10min na nagranie piosenki...
co z tego że większość projektów które zapowiada nie dochodzą nigdy do skutku - ale czy Ty widziałeś jaki on ma uśmiech!!??!
Jak ktoś może kpić z Thomaska!!??
Czy Ty masz godność człowieka?!
- Evaalex
Podzielem Twoje zdanie Michal.czeslaw. Uwarzem ze Thomas wlasnorecznie zaproszenie pisze a panie zatrodnione w jego biurze wysylaja maila fanom. Wydaje mi sie ze adresy maja w tabei , ktora lacza z listem i za pomoca jednego klicka wysylaja go do wszystkich ktorzy sa zanortowani. Troche sie na tym znam .bo jestem zatrodniona w firmi tzajmujaca sie wysylka zaproszen na wielki imprezyi gieldy. Powiem, wam ze kiedys nam Klient poslam maila ktory zawieral pismo ktore mielismy 1200 razy wydeukowac wyslac. Ani pismo ani adresy osob do ktorych mielismy je wyslac nie doszly do nas.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
O matko, znowu coś...zawsze będzie źle. Według niektórych, to Thomas powinien osobiście zapukać do drzwi każdego i wręczyć mu bilet
Ludzie, zejdźcie na ziemię.... A może się nie męczyć i po prostu jechać na fan day Phila Collinsa, o ile takowy istnieje
Ludzie, zejdźcie na ziemię.... A może się nie męczyć i po prostu jechać na fan day Phila Collinsa, o ile takowy istnieje
Don’t Give Up!
- Evaalex
Mi jest wszystko jedno kto mi ten list wysyla. Wazne jest ze Thomas go napewno sam pisze to kiedysw na fandayu powiedzial.
- Sussudio
U Collinsa już byłem, ale nie wiem z czym to ma cokolwiek wspólnego.DorkaWawa pisze:O matko, znowu coś...zawsze będzie źle. Według niektórych, to Thomas powinien osobiście zapukać do drzwi każdego i wręczyć mu bilet![]()
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
To była aluzja...Sussudio pisze:U Collinsa już byłem, ale nie wiem z czym to ma cokolwiek wspólnego.DorkaWawa pisze:O matko, znowu coś...zawsze będzie źle. Według niektórych, to Thomas powinien osobiście zapukać do drzwi każdego i wręczyć mu bilet![]()
Don’t Give Up!
- Evaalex
Prawie dowiedzialam sie ze na Fanclub Party bedzie profesionaly Fotograf i zdjecie z Thomasem maja byc w cenie 6€ Wymiary zdjec 15cm X 21 cm.
- Sussudio
Aluzja do czego?DorkaWawa pisze:To była aluzja...Sussudio pisze:U Collinsa już byłem, ale nie wiem z czym to ma cokolwiek wspólnego.DorkaWawa pisze:O matko, znowu coś...zawsze będzie źle. Według niektórych, to Thomas powinien osobiście zapukać do drzwi każdego i wręczyć mu bilet![]()
Jesteś pewna znaczenia słów których używasz?
- Evaalex
Aha zapomnialam powiedziec wam ze fotografowanie wlasnym sprzentem pod czas fotosesji bedzie nie mozliwe. Wydaje mi sie ze fotograf profesionalny bedzie pracowal be3z blysku albo bedzie w gure blyskal w celu uzyskania wystarczajacej ilosci swiatla. Thomas mowil ze po sesji zdjeciowej zawsze widzi gwiazdki.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Nie dziwię się Thomasowi.Bo od lampy błyskowej to można oślepnąć prawie.
A zwłaszcza,że on dużo zdjęć z fanami zawsze robi i jestem pełna podziwu,że ma tyle cierpliwości ...
A zwłaszcza,że on dużo zdjęć z fanami zawsze robi i jestem pełna podziwu,że ma tyle cierpliwości ...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.