14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
- Evaalex
Re: 14.09.2013 - Thomas Anders w Nysie
Temat o bledach uwazam za zakonczony Asiu. Dalej bedzie sie pisalo o koncercie. Mam jedno pytanie o ktorej godzinie trzeba byc na miejscu. We Wroclawiu bylam jakies 2 godziny przed otwarciem bram na miejscu i mialam wymazone miejsce w pierwszym rzedzie. Tym razem jestem troche zmieszana, bo poczatek wszysytkiego ma byc o 14.00 a Thomas ma dopiero o 18.00 wystapic. O ktorej dokladnie bedzimy wposzczani pod scene?
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Do koncertu coraz bliżej i ponawiam moje pytanie czy jeszcze ktoś będzie wyjeżdżał bezpośrednio z Warszawy. ? 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- aknel03
shoker191 kilka postów wcześniej aragorn pisał o wolnych miejscach i że jedzie z Warszawy… Wystarczy cofnąc się o stronę. 
- Fanka MT
No niestety - na koncercie w Nysie mnie nie będzie, to kawał drogi, a brakuje kierowcy, a pociągiem czy innym środkiem transportu rodzice nie chcą mnie puścić. Mam nadzieję, że inaczej będzie z Częstochową - no i powinno być łatwiej odłożyć jakiś grosz, gdy pojawi się stypendium na studiach 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Evaalex
Bilet na koncert doszedl do mojego Wojka. Dzieki Patryk.Jak na stan dzisiejszy przyjade do Nysy pociagiem z Czechowic Dziedzic. I dzien po koncercie bende z Nysy autobusem do Niemiec wracala.
- danielk
- Członek TAFC Polska
Ewa z tego co sie dowiedziałem będziesz wpuszczona pod scene juz o 6 rano, jak tylko przyjdzie stróż otworzyć stadion.Evaalex pisze:Temat o bledach uwazam za zakonczony Asiu. Dalej bedzie sie pisalo o koncercie. Mam jedno pytanie o ktorej godzinie trzeba byc na miejscu. We Wroclawiu bylam jakies 2 godziny przed otwarciem bram na miejscu i mialam wymazone miejsce w pierwszym rzedzie. Tym razem jestem troche zmieszana, bo poczatek wszysytkiego ma byc o 14.00 a Thomas ma dopiero o 18.00 wystapic. O ktorej dokladnie bedzimy wposzczani pod scene?
Ewa i jeszcze jedno nie musisz nas wszystkich informować o twoim planie dnia. Ten post dotyczy Koncertu TA w Nysie a nie planu twojej podróży. Może założysze Droga Ewo Bloga i tam będziesz pisała o swoim życiu.Evaalex pisze:Bilet na koncert doszedl do mojego Wojka. Dzieki Patryk.Jak na stan dzisiejszy przyjade do Nysy pociagiem z Czechowic Dziedzic. I dzien po koncercie bende z Nysy autobusem do Niemiec wracala.
Danielk
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Oh dlaczego, dlaczego, dlaczego nie ma tu opcji "lubię to!"?danielk pisze:Ewa z tego co sie dowiedziałem będziesz wpuszczona pod scene juz o 6 rano, jak tylko przyjdzie stróż otworzyć stadion.Evaalex pisze:Temat o bledach uwazam za zakonczony Asiu. Dalej bedzie sie pisalo o koncercie. Mam jedno pytanie o ktorej godzinie trzeba byc na miejscu. We Wroclawiu bylam jakies 2 godziny przed otwarciem bram na miejscu i mialam wymazone miejsce w pierwszym rzedzie. Tym razem jestem troche zmieszana, bo poczatek wszysytkiego ma byc o 14.00 a Thomas ma dopiero o 18.00 wystapic. O ktorej dokladnie bedzimy wposzczani pod scene?
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
danielk pisze:Ewa z tego co sie dowiedziałem będziesz wpuszczona pod scene juz o 6 rano, jak tylko przyjdzie stróż otworzyć stadion.Evaalex pisze:Temat o bledach uwazam za zakonczony Asiu. Dalej bedzie sie pisalo o koncercie. Mam jedno pytanie o ktorej godzinie trzeba byc na miejscu. We Wroclawiu bylam jakies 2 godziny przed otwarciem bram na miejscu i mialam wymazone miejsce w pierwszym rzedzie. Tym razem jestem troche zmieszana, bo poczatek wszysytkiego ma byc o 14.00 a Thomas ma dopiero o 18.00 wystapic. O ktorej dokladnie bedzimy wposzczani pod scene?

Don’t Give Up!
- JoannaIzabella
Naddel pisze:Oh dlaczego, dlaczego, dlaczego nie ma tu opcji "lubię to!"?danielk pisze:Ewa z tego co sie dowiedziałem będziesz wpuszczona pod scene juz o 6 rano, jak tylko przyjdzie stróż otworzyć stadion.Evaalex pisze:Temat o bledach uwazam za zakonczony Asiu. Dalej bedzie sie pisalo o koncercie. Mam jedno pytanie o ktorej godzinie trzeba byc na miejscu. We Wroclawiu bylam jakies 2 godziny przed otwarciem bram na miejscu i mialam wymazone miejsce w pierwszym rzedzie. Tym razem jestem troche zmieszana, bo poczatek wszysytkiego ma byc o 14.00 a Thomas ma dopiero o 18.00 wystapic. O ktorej dokladnie bedzimy wposzczani pod scene?![]()
![]()
Naddel -------> LUBIĘ TO!!!!!
- aknel03
Facebook uzależnia… Hahaha.
Co do koncertu w Nysie już teraz wszystkim, którzy się na niego wybierają, życzę meegaaaa udanej zabawy!!
Co do koncertu w Nysie już teraz wszystkim, którzy się na niego wybierają, życzę meegaaaa udanej zabawy!!
- GoOosiaGus
dokładnie to samo pomyslałam szkoda że nie można zalajkować ;DNaddel pisze:Oh dlaczego, dlaczego, dlaczego nie ma tu opcji "lubię to!"?danielk pisze:Ewa z tego co sie dowiedziałem będziesz wpuszczona pod scene juz o 6 rano, jak tylko przyjdzie stróż otworzyć stadion.Evaalex pisze:Temat o bledach uwazam za zakonczony Asiu. Dalej bedzie sie pisalo o koncercie. Mam jedno pytanie o ktorej godzinie trzeba byc na miejscu. We Wroclawiu bylam jakies 2 godziny przed otwarciem bram na miejscu i mialam wymazone miejsce w pierwszym rzedzie. Tym razem jestem troche zmieszana, bo poczatek wszysytkiego ma byc o 14.00 a Thomas ma dopiero o 18.00 wystapic. O ktorej dokladnie bedzimy wposzczani pod scene?![]()
![]()
You feel the music all around the world 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zanim jeszcze parę osób napiszę "lubię to" albo "zgadzam się" proszę o zostawienie tego wątku na boku. Nie o podróżach Evy chcemy tu czytać, a o koncercie 
Jak piszesz tak cię widzą.
- aldona
- Członek TAFC Polska
Dokładnie - drodzy fani wiem jak was wątek podróży Ewki kręci ,ale nie nakręcajmy jej .ArCrack pisze:Zanim jeszcze parę osób napiszę "lubię to" albo "zgadzam się" proszę o zostawienie tego wątku na boku. Nie o podróżach Evy chcemy tu czytać, a o koncercie
Najważniejsze ,że za 12 dni koncert i wszyscy się będziemy świetnie bawić
- marcinspl
- Członek TAFC Polska
Witam Wszystkich jestem tu nowy ale do Nysy się tez wybieram będzie to mój drugi Koncert pozdrawiam 
- dees
- Członek TAFC Polska
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Nysie.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
marcinspl, a nie trzeci? Chyba też w Gdańsku byłeś, poza Koszalinem