Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: Naddel »

Monia82 pisze: Zaczynamy powoli też jeździć po Europie, odkładać każdą złotówkę na upragniony wyjazd, by zobaczyć swojego idola, nie jęczymy wiecznie, że nie mamy kasy, bo ciułamy, łapiemy się różnych innych prac, ja na ten wyjazd zrezygnowałam z wielu przyjemności, od miesiąca nie zakupiłam nawet najmniejszego batonika (odkładać zaczęłam na wyjazd na Fan Day, a jestem uzależniona od słodyczy), jem skromne obiady i daję radę, bo CHCĘ.

Monia - wielki szacun! To mi się podoba! Nie cierpię tego marudzenia, narzekania, że bilety za drogie, noclegi za drogie, koncerty za daleko, blablablabla.
Takie czasy. Wszystkim ciężko. A ludziska zamiast się trochę postarać, pokombinować, wolą jęczeć. Nigdy tego nie zrozumiem.
Będę cytować Twój post do upadłego wszystkim, którzy będą truć, że im drogo ;-p
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Monia82 pisze:A co złego jest w tym, że ktoś się przeprowadził do miasta gdzie jego idol mieszka? Nie widzę w tym nic niewłaściwego, o ile taka osoba/osoby nie zatruwają normalnego życia owej gwieździe, dają jej normalnie żyć i nie nagabują cały czas i wszędzie z kiblem publicznym włącznie. Sama zamierzam wyjechać do pracy za granicę i co, mam odrzucić ofertę pracy w stajni w Koblenz (z tego co wiem są przynajmniej trzy) gdyby taka się pojawiła, za dobrą kasę, bo w Koblenz mieszka mój idol?

Nie oszukujmy się, fanatycy byli, są i będą zawsze i będą zatruwać życie innym.
Moniko, ja wiem ze sa takie ktore sie do Koblenz przeprowadzily i przesiaduja cele dnie pod Thomasa domem. To sa osoby ktore w kregach fanow sa juz od lat 90 tych jako nazucajace sie znane. Jedna z nich pozwolila soabie kiedys wejsc do Thomasa garderoby co samego Thomasa zdenerwowalo. Sa teuz takie ktore sie do Koblenz przeprowaqdzily Thomas ich zna i jak chce sobie z nimi pogadac to jak je w miescie spotka im Hallo jak sie macie powie. Jak maja jakies pytanie to moze sie pod dom wybiora zeby je Thomasowi zadac.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Tylko że w poprzednim poście napisałaś to tak, że wynikało z niego, że każdy fan Thomasa, który przeprowadzi się do Koblenz, specjalnie, czy nie, to ktoś kto miał idiotyczną fanaberię i będzie na pewno go nachodziłi zatruwał życie. Thomas w jednym z wywiadów też o tym mówił, że wielu fanów przeprowadziło się do Koblenz, w pobliże jego domu i raczej nie mówił tego z pretensjami. Ale opowiedział też o dziewczynie, która twierdzi, że jest ojcem jej dziecka. Jakbyś dokładnie czytała moje posty, to byś zrozumiała o jakich ludziach piszę.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Troszeczkę te posty robią się nie w temacie...... Tutaj chyba Zlot mieliśmy omawiać :)
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejjj,,,odnośnie zlotu ,,,no to na jakim etapie sprawa stoi,,,moje zdanie jest takie że trzeba powiadomić Thomasa ,,,,o temacie i fajnie by było jak by się pojawił,,,to prawdziwy zlot by był i KUTNO oki !! ,blisko autostrada do samych Niemczech.......nawet jak by to miało odbyć,,, się w przyszłym roku to by się przeczekało ,,pozdrrrrr :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Oczywiście że Thomas może się pojawić na zlocie - nie ma z tym najmniejszego problemu!
Wystarczy tylko... zebrać kilkadziesiąt tysięcy euro i... Thomas zaszczyci ten zlot.
A jak nie wyjdzie... to zawsze można jechać do Koblencji na spotkanie z cyklu Fan-Day!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze:Oczywiście że Thomas może się pojawić na zlocie - nie ma z tym najmniejszego problemu!
Wystarczy tylko... zebrać kilkadziesiąt tysięcy euro i... Thomas zaszczyci ten zlot.
A jak nie wyjdzie... to zawsze można jechać do Koblencji na spotkanie z cyklu Fan-Day!
:lol: :lol: :lol: Dobre,dobre,jak się uda,to osobiście zaszczycę ten zlot swoją osobą :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

No oczywiście nie idźmy w paradoksy. Zlot jest dla nas, Fanów. Nie róbmy komedii.
Awatar użytkownika
Evaalex

JoannaIzabella pisze:No oczywiście nie idźmy w paradoksy. Zlot jest dla nas, Fanów. Nie róbmy komedii.
Asiu masz racje.Mi sie wydaje ze na koncert wPradze nie zdolam przyjechac, ale na zlocie chce sie pokazac.Fajnie by bylo ludzi z forum spotkac i sie z nimi pare godzin pobawic.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

No, Szanowni Państwo. Kończy się maj, sierpień niemal za pasem a w kwestii Zlotu jakoś ucichło. Jak tam bieżące opinie??? Robimy 31 sierpnia czy sobie odpuszczamy cały pomysł?
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

JoannaIzabella pisze:No, Szanowni Państwo. Kończy się maj, sierpień niemal za pasem a w kwestii Zlotu jakoś ucichło. Jak tam bieżące opinie??? Robimy 31 sierpnia czy sobie odpuszczamy cały pomysł?
Witam Cię Asiu ja jestem za i myślę ze się odbędzie w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz pozdrawiam :D :D :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

siara1971 pisze:
JoannaIzabella pisze:No, Szanowni Państwo. Kończy się maj, sierpień niemal za pasem a w kwestii Zlotu jakoś ucichło. Jak tam bieżące opinie??? Robimy 31 sierpnia czy sobie odpuszczamy cały pomysł?
Witam Cię Asiu ja jestem za i myślę ze się odbędzie w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz pozdrawiam :D :D :D
No i masz rację. Zobaczymy, jak to wyjdzie. A aby to sprawdzić - trzeba to zrobić :)
Wobec tego wszem i wobec przypominam, że 31 sierpnia 2013r. w Kutnie będzie miał miejsce I Zlot Fanów Thomasa Andersa!

Szczegółowe informacje - w tym również dotyczące połączeń PKP, ewentualnych noclegów - podam w przyszłym tygodniu. Prześlę też ponownie plan Zlotu - przypominam o konkursach!!! ;) do których mam nadzieję, parę osób się zgłosi ;)
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

hejjjj ,,,jakiegoś kopa trzeba dać ludziom z naszego grona żeby spróbowali pojawić się na zlocie ,,jak by nie było to dla nas będzie historyczna chwila ludzie ,ludzie to fajny projekt,,po prostu jest termin podany i dalej to już zależy od naszych planów i CHĘCI,,,może jak szanowny zażąda coś od siebie doda w tej kwestii to zmobilizuje (mam pomysł ---kto przyjedzie ten ma fotkę na bank z Thomasem---ha,ha,ha żart taki żeby coś ruszyło w temacie,,,,,,,chyba jeszcze żadna gwiazda muzyki nie zdobywała takiej popularności i takiego rozkwitu,biorąc pod uwagę że jest już na scenie 30lat,,,,,,,a my tutaj dopiero 1zlot ,,ale Polacy są jedyni w swoim rodzaju. :D :D :D
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Oczywiście, że początki są najtrudniejsze :D Ale to będzie tak, jak z koncertem - pójdziesz raz, to będziesz chodzić zawsze :D Tak samo będzie ze Zlotem :D
Ja jestem dobrej myśli i czekam do 31 sierpnia :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Evaalex

aragorn pisze:hejjjj ,,,jakiegoś kopa trzeba dać ludziom z naszego grona żeby spróbowali pojawić się na zlocie ,,jak by nie było to dla nas będzie historyczna chwila ludzie ,ludzie to fajny projekt,,po prostu jest termin podany i dalej to już zależy od naszych planów i CHĘCI,,,może jak szanowny zażąda coś od siebie doda w tej kwestii to zmobilizuje (mam pomysł ---kto przyjedzie ten ma fotkę na bank z Thomasem---ha,ha,ha żart taki żeby coś ruszyło w temacie,,,,,,,chyba jeszcze żadna gwiazda muzyki nie zdobywała takiej popularności i takiego rozkwitu,biorąc pod uwagę że jest już na scenie 30lat,,,,,,,a my tutaj dopiero 1zlot ,,ale Polacy są jedyni w swoim rodzaju. :D :D :D
Jak bym na terenie polski mieszkala to by sie nie azala wsiadla bym do pociagu i pojechala do Kutna na zlot zeby wielu fanow poznac. Pod czas koncertow jest to troche trodniejsze, jak na talkim zlocie. Pod czas zlotu ma sie wiecej czasu na zapoznanie sie z ludmi. Jak sie koncert w Nysie odbredzie to mnie na zloccie nie bedzie, bo Nysa jest o wiele blizej. Czeka mnie jazda przez cale Niemcy i ktrotki odcinek przez Polske.
Ostatnio zmieniony pt maja 24, 2013 21:01 przez Evaalex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

Ja czekam z niecierpliwością na spotkanie z Wami :)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
ODPOWIEDZ