Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Krzychoo

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: Krzychoo »

Ja też jeśli można, będę z trzema osobami :wink:
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Aktualna lista osób chcących się spotkać po koncercie
Evaalex
Monalisa
Nebula4
sebciu1974 z żoną
JoannaIzabella
KarinaMaria
Moi.Anne
michal czeslaw z córką
weidung z kolegą, drugim kolegą i koleżanką [w sumie 4 szt.]
Ludka 5 z mężem
thomas 1100 z dwoma osobami
agua777
Krzychoo i 3 osoby
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Fajnie że lista się powiększa. Ja proponuję takie rozwiązanie. Każdy na własną rękę sprawdza gdzie ta restauracja jest i się tam udaje po koncercie. Ci którzy dziwnym zbiegiem okoliczności dostaną się za kulisy na spotkanie z Thomasem dojdą później. Chyba że ktoś z Was bedzie stał przed Spodkiem w jakimś widocznym miejscu z napisem zawieszonym na szyi EFTERPARTY takiem jakie ludzie mają na lotniskach gdy na kogoś czekają. Problem jest w tym że nie wiemy jak wyglądamy więc będzie się inaczej trudno zebrać.
Awatar użytkownika
Evaalex

sebciu1974 pisze:Fajnie że lista się powiększa. Ja proponuję takie rozwiązanie. Każdy na własną rękę sprawdza gdzie ta restauracja jest i się tam udaje po koncercie. Ci którzy dziwnym zbiegiem okoliczności dostaną się za kulisy na spotkanie z Thomasem dojdą później. Chyba że ktoś z Was bedzie stał przed Spodkiem w jakimś widocznym miejscu z napisem zawieszonym na szyi EFTERPARTY takiem jakie ludzie mają na lotniskach gdy na kogoś czekają. Problem jest w tym że nie wiemy jak wyglądamy więc będzie się inaczej trudno zebrać.
Sebastianie, zecz jest prosta. Ja wiem jak prawie wszyscy wygladaja. Mogla bym kazdemu wsylac maila ze zdjeciami na ktorym wszyscy sa. Mam prawie wszystkich w znajomych na nk i facebooku.Tylko Krzychoo jest mi nie znajomy. Napiszcie mi prywarne wiadomosc w ktorych bedzie wasz adres maila.

Mam pomysl wejdz cie na moj profil do albumu Thomas Anders , poszukajcie zdjec nna ktorych sa fanki pod plakatem Thomasa w piszcie pod zdjeciem komentaz w ktory bedzie zawierac wiadomosc otym ze bedziecie brac udztzial w spotkaniu i waszego nika. W zten sposob moze bedzie kazdy mogl wejsc na wszystkich profli i obejrzec sobie jak kazda osoba wyglada. Tu link do mojego profilu na naszej klasie
http://nk.pl/#profile/14907197/gallery# ... otoviewer=[16064497,204]
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Kochani nie róbcie problemu.Przecież mamy identyfikatory właśnie po to żeby się zidentyfikować :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Evaalex

Nie wszyscy ktorzy przyjda indetyfikator posiadaja. Nebula4, Agua777, gosia33 i ja nie posiadamy indentyfikatora. Jak mi sie wydaje na indentyfikatorach nie pisze nick z forum tylko imie i nazwisko posiadacza. My sie ale w wiekszosci nikami znamy.
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Jak mi sie wydaje na indentyfikatorach nie pisze nick z forum tylko imie i nazwisko posiadacza. My sie ale w wiekszosci nikami znamy.[/quote]
Jest imię i nazwisko i oczywiście nick z forum.
Awatar użytkownika
Evaalex

Mona Lisa pisze:Jak mi sie wydaje na indentyfikatorach nie pisze nick z forum tylko imie i nazwisko posiadacza. My sie ale w wiekszosci nikami znamy.
Jest imię i nazwisko i oczywiście nick z forum.[/quote]

Agnieszko, ja nie znam pana ktory nazywa sie krzychoo. W szystkich innych bym poznala. Zna go moze ktos kto przyjdze na spotkanie?
Ludka5 niezna nikogo oprucz mnie.
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Evaalex pisze:Nie wszyscy ktorzy przyjda indetyfikator posiadaja
ja oczywiście też nie mam indetyfikatora myslę ze się nie pogubimy i w miarę się rozpoznamy a jak na czele naszej grupy będzie Evaalex to będzie okiej.Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę :) :)
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Jestem pewnien, że jakoś sobie poradzimy :wink:
agua777
Członek TAFC Polska

Post autor: agua777 »

Kochani, myślę, że najlepszym znakiem rozpoznawczym będzie posiadanie przez każdego białego szalika :wink: Tym bardziej, że Thomas jest wielbicielem białego koloru. Co Wy na to? pozdrawiam i do zobaczenia :shock:
Awatar użytkownika
Evaalex

Agnieszko, ja bende miala na sobie ten plaszcz ,ktory mam ubrany na zdjeciu, ktore dalam jako awantasra i bialyszalik.Fryzura bende tez to ze zdjacia nosic.
dilala

Post autor: dilala »

dzień dobry. mam pytanie odnośnie afterparty. Gdybym chciała się do Was dołączyć, to u kogo mam to zameldować i najpóźniej do kiedy. Jestem tu nowa, więc proszę o wskazówki. :) z góry dziękuję aha ja nie mam żadnego znaku rozpoznawczego tzn ani identyfikatora ani szalika :(
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

dilala pisze:Jestem tu nowa, więc proszę o wskazówki. :) z góry dziękuję aha ja nie mam żadnego znaku rozpoznawczego tzn ani identyfikatora ani szalika :(
Hej! Jeśli chodzi o identyfikator, to otrzymasz go po wstąpieniu do FanClubu. Patryk na pewno przekaże Ci, jak wygląda cała procedura. Zaś co do białego szaliczka... Sporo z nas zamówiło jednakowe, ale to już było jakiś czas temu. Ale myślę, że gdzieś w domu Ty lub ktoś z Twojej Rodziny będzie taki miał, cienki, biały - do zamotania na szyi "po thomasowemu" i Ci pożyczy :)
dilala

Post autor: dilala »

oczywiście, że jakiś biały napewno się znajdzie. Myślałam, że to musi być ten "specjalny" :wink:
Awatar użytkownika
iza2601

Post autor: iza2601 »

witajcie,ja też wybieram sie na afterparty po koncercie plus moja siostra i córka razem 3 osoby.Do zobaczenia i pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ