Anders & Fahrenkrog w mediach
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Anders & Fahrenkrog w mediach
W facebookowym kanale termin ten jest podany nieco inaczej: godzina 22:00 i RTL, data ta sama.
Jak piszesz tak cię widzą.
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Co tu duzo mowic swietne wystepy i bardzo dobry Duet
Oby tak dalej THOMAS

Oby tak dalej THOMAS
You Are Not Alone..!!
- Agata
Najbliższe terminy TV:
14. 09. 2011
Stern TV (RTL) – THOMAS ANDERS
19. 09. 2011
Leute heute (ZDF) – THOMAS ANDERS
19. 09. 2011
Brisant (ARD) – THOMAS ANDERS
20. 09. 2011
ZDF MORGENMAGAZIN – ANDERS | FAHRENKROG
30. 09. 2011
Riverboat (MDR) – THOMAS ANDERS
09. 10. 2011
Damals wars (MDR) – ANDERS | FAHRENKROG
23. 10.r 2011
ZDF Herbstshow – ANDERS | FAHRENKROG
04. 11. 2011
Plasberg persönlich (WDR) – THOMAS ANDERS
14. 09. 2011
Stern TV (RTL) – THOMAS ANDERS
19. 09. 2011
Leute heute (ZDF) – THOMAS ANDERS
19. 09. 2011
Brisant (ARD) – THOMAS ANDERS
20. 09. 2011
ZDF MORGENMAGAZIN – ANDERS | FAHRENKROG
30. 09. 2011
Riverboat (MDR) – THOMAS ANDERS
09. 10. 2011
Damals wars (MDR) – ANDERS | FAHRENKROG
23. 10.r 2011
ZDF Herbstshow – ANDERS | FAHRENKROG
04. 11. 2011
Plasberg persönlich (WDR) – THOMAS ANDERS
- Ann
- Członek TAFC Polska
Koleżanka powiedziała mi dzisiaj,że słyszała w zeszłym tygodniu piosenkę "Gigolo" w Pierwszym Programie Polskiego Radia 
MY DREAMS COME TRUE 
-
Modern
Anders Fahrenkrog dlaczego nie puszczją ich na naszych stacj
Albo chociaż w radiu ciągle na tych stacjach muzycznych puszczją gwiadeczki a nie puszcza Thomasa Andersa Aalbo Anders/Fahrenkrog 
Ostatnio zmieniony pt wrz 02, 2011 20:45 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie zakładaj nowych tematów do takich pytań, mamy ich już na forum wystarczająco wiele. Zwróć też uwagę na interpunkcję - ciężko się czyta wypowiedzi pisane ciągiem.
Powód: Nie zakładaj nowych tematów do takich pytań, mamy ich już na forum wystarczająco wiele. Zwróć też uwagę na interpunkcję - ciężko się czyta wypowiedzi pisane ciągiem.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Anders/Fahrenkrog w dzisiejszym programie ZDF Morgenmagazin zaśpiewali na żywo,ale moja radość nie trwała długo ... już na początku refrenu ucięli występ i były wiadomości.Może do 10tej zaśpiewają jeszcze raz i w całości.
Po za tym Thomas oczywiście króciutko opowiedział o książce.
Po za tym Thomas oczywiście króciutko opowiedział o książce.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Raczej nie liczyłbym na to,program Morgenmagazin trwa do godz 9,także już koniec.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ale jaja,bez sensu było wstawać.No to teraz się wkurzyłam 
- sebciu1974
- Kontakt:
Oto dzisiejszy występ na ZDF - Zapraszam i życzę miłego oglądania. A tak przy okazji pozdrawiam wszystkich fanów.
- Fanka MT
No cóż, obejrzałam ten filmik i coś mi się wydaje, że Panom może być ciężko wykonywać ten utwór na żywo, bez odpowiedniego podkładu muzycznego...
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- I-love-M-T
Niestety, ale ja również odnoszę takie wrażenieFanka MT pisze:No cóż, obejrzałam ten filmik i coś mi się wydaje, że Panom może być ciężko wykonywać ten utwór na żywo, bez odpowiedniego podkładu muzycznego...
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- weidung
- Członek TAFC Polska
wielki plus za śpiew na żywo - tego właśnie oczekuje się od osoby, która sprzedała ponad 120 milionów płyt na całym świecie
szkoda tylko, że panowie w ogóle nie przygotowali się do występu (początek wyszedł wręcz fatalnie)
NMTOTD nie może zaczynać się tak jak na singlu/albumie jeśli chcą ją wykonywać live - powinni pomyśleć o zupełnie innym początku utworu do występów tego typu - takie jest moje zdanie
a co Wy o tym sądzicie?
szkoda tylko, że panowie w ogóle nie przygotowali się do występu (początek wyszedł wręcz fatalnie)
NMTOTD nie może zaczynać się tak jak na singlu/albumie jeśli chcą ją wykonywać live - powinni pomyśleć o zupełnie innym początku utworu do występów tego typu - takie jest moje zdanie
a co Wy o tym sądzicie?
- sebciu1974
- Kontakt:
Zgadzam się z Tobą w 100%. Coś nie poszło tak jak miało. Thomas był nawet jakby zaskoczony na początku tym że ma spiewać na żywo. Zaśpiewał jednak na medal. Tylko brak było prawdziwej wersji playback.weidung pisze:wielki plus za śpiew na żywo - tego właśnie oczekuje się od osoby, która sprzedała ponad 120 milionów płyt na całym świecie
a co Wy o tym sądzicie?
- MTalkingusia28
No właśnie, tylko początek troszkę zepsuli,sebciu1974 pisze:Zgadzam się z Tobą w 100%. Coś nie poszło tak jak miało. Thomas był nawet jakby zaskoczony na początku tym że ma spiewać na żywo. Zaśpiewał jednak na medal. Tylko brak było prawdziwej wersji playback.weidung pisze:wielki plus za śpiew na żywo - tego właśnie oczekuje się od osoby, która sprzedała ponad 120 milionów płyt na całym świecie
a co Wy o tym sądzicie?
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W jednym z kolorowych tygodników pojawiła się dziś wzmianka o Thomasie w kontekście jego książki. Zacytowano fragment o Bohlenie i prezerwatywach. Tytułu gazety nie pamiętam, ale zapewne któraś z pań na to natrafi.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Agata
Thomas i Uwe będą jutro gośćmi show "Goldene Henne", początek o 20.15 na kanale MDR: http://www.mdr.de/tv/goldene-henne124.html
Być może da się oglądać na żywo: http://www.mdr.de/mediathek/livestreams ... index.html
Być może da się oglądać na żywo: http://www.mdr.de/mediathek/livestreams ... index.html