Koncerty - kwestie organizacyjne
- Fanka MT
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
Oczywiście, że się nie obrażę i postaram się to zmienić
Daddy Cool ma się dobrze, ale nie może się odzywać, bo wyjechał
Jednakże na pewno się ucieszy, że o niego pytałeś
Zresztą, wybiera się ze mną do Katowic 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
-
Lynn
Moim zdaniem pomysl z szalikami założonymi przez nas w stylu Thomasowym jest b.fajny,a pomysłz koszyczkiem pełnym polskich specjalów jeszcze lepszy.
Może jako alkohol podać "GoldWasser"-"ZłotąWodę"-to smaczna i raczej szlachetna wódka.Zrobiona z mieszaniny 20ziól,a w niej 'zawieszone' są platki 23karatowego złota.
Myślę ,że to fajna sprawa.
Co Wy na to Kochani?
Lynn
Może jako alkohol podać "GoldWasser"-"ZłotąWodę"-to smaczna i raczej szlachetna wódka.Zrobiona z mieszaniny 20ziól,a w niej 'zawieszone' są platki 23karatowego złota.
Myślę ,że to fajna sprawa.
Co Wy na to Kochani?
Lynn
- pysia20
- Członek TAFC Polska
JA także chce zamówic 2 szaliczki
,
A co do "Złotej Wody"to fajny pomysł
zobaczymy jak dalej sie pomysł rozwinie?
A co do "Złotej Wody"to fajny pomysł
You Are Not Alone..!!
-
malenstwo 066
czy można jeszcze zamówić 2 szaliki? Pozdrawiam
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witam,przeczytałam wszystkie posty i nie bardzo rozumiem co z tymi szalikami?trzeba je zamawiać?jeśli tak to u kogo?
Oczywiście pomysł bardzo mi się podoba ,tylko kto zbiera kasę?
Oczywiście pomysł bardzo mi się podoba ,tylko kto zbiera kasę?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Proszę o czas. Szukamy tańszego dostawcy. Mamy sporo czasu. Dam znać niebawem.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Też jestem za szalikami i czekam na konkretne info.
Pozdrawiam
Bolero
Pozdrawiam
Bolero
- rut
Ja również dostosuję się do tych szaliczków . Dobrze by było żeby jak najwięcej osób je założyło nie za bardzo to będzie wyglądać jak będzie kilka osób z szalikami a reszta bez...niby jeden FAN-CLUB a, będziemy się różnić od pozostałych...
Pozdrawiam rut
- JoannaIzabella
Kochani, ponieważ mnóstwo osób pyta o możliwość zamówienia szalików zróbmy tak: na mojego maila katowice_organizacja@vp.pl przysyłajcie zamówienia. Niech będą dobrze opisane, tzn.imię, nazwisko, nick z Forum oraz liczba zamawianych szalików. Zamówienia będą przyjmowane powiedzmy do 7 listopada, czyli przez dwa tygodnie. Po tym czasie zrobię listę-zestawienie i podam tu, na Forum.
To będzie zebranie zamówień. Następnie Patryk ustali sposób zbierania pieniędzy: to będzie uzależnione od tego, kto kupi szaliki. Ja na chwilę obecną mam ofertę po 6,50 za szalik taki, jak był prezentowany na zdjęciach. Jeśli Patrykowi uda się znaleźć tańsze - będzie super.
Pomyślcie, w jaki sposób rozdać później te szaliki... Bo można albo wysyłać je do Was - ale to oznacza, że do ceny szalika dodać trzeba koszt wysyłki. Druga opcja - rozdawanie już w Spodku, ale to może być trudniejsze organizacyjnie: wiadomo, że szaliki wydawane byłyby w/g listy zamówień, te osoby musiałyby zgromadzić się odpowiednio wcześniej w konkretnym miejscu...
Wbrew pozorom wcale nie mamy tak dużo czasu. Samo zebranie zamówień to 2 tyg. Potem ewentualna wysyłka do Was. A tu Święta za pasem, Sylwester. Okaże się nagle, że został nam tylko styczeń na załatwienie tej sprawy... Poza tym po co zostawiać na ostatnią chwilę..?
Czekam więc na zamówienia!
To będzie zebranie zamówień. Następnie Patryk ustali sposób zbierania pieniędzy: to będzie uzależnione od tego, kto kupi szaliki. Ja na chwilę obecną mam ofertę po 6,50 za szalik taki, jak był prezentowany na zdjęciach. Jeśli Patrykowi uda się znaleźć tańsze - będzie super.
Pomyślcie, w jaki sposób rozdać później te szaliki... Bo można albo wysyłać je do Was - ale to oznacza, że do ceny szalika dodać trzeba koszt wysyłki. Druga opcja - rozdawanie już w Spodku, ale to może być trudniejsze organizacyjnie: wiadomo, że szaliki wydawane byłyby w/g listy zamówień, te osoby musiałyby zgromadzić się odpowiednio wcześniej w konkretnym miejscu...
Wbrew pozorom wcale nie mamy tak dużo czasu. Samo zebranie zamówień to 2 tyg. Potem ewentualna wysyłka do Was. A tu Święta za pasem, Sylwester. Okaże się nagle, że został nam tylko styczeń na załatwienie tej sprawy... Poza tym po co zostawiać na ostatnią chwilę..?
Czekam więc na zamówienia!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Wątpię aby w okresie zimowym szaliczki czy apaszki taniały.Moim zdaniem 6,50 to prawdziwa okazja.Po za tym Patryk chyba już ma dosyć innych organizacyjnych spraw na głowie z którymi musi się uporać na czas.Proponowałabym więc na pozostaniu przy tych szaliczkach za 6,50 + koszt przesyłki,nie powinno wyjść drożej niż 11 zł za wszystko (oczywiście list polecony).Unikniemy w ten sposób zamieszania.Ja już wysyłam zamówienieJoannaIzabella pisze:Ja na chwilę obecną mam ofertę po 6,50 za szalik taki, jak był prezentowany na zdjęciach. Jeśli Patrykowi uda się znaleźć tańsze - będzie super.
- 33ccd
- Kontakt:
Jestem jak najbardziej za tym rozwiazaniem. Fakt mam sporo pracy zawodowej i Fan Clubowej. Spotkanie z Thomasem, organizacje NASTEPNEGO KONCERTUatlantyda ;o) pisze:Wątpię aby w okresie zimowym szaliczki czy apaszki taniały.Moim zdaniem 6,50 to prawdziwa okazja.Po za tym Patryk chyba już ma dosyć innych organizacyjnych spraw na głowie z którymi musi się uporać na czas.Proponowałabym więc na pozostaniu przy tych szaliczkach za 6,50 + koszt przesyłki,nie powinno wyjść drożej niż 11 zł za wszystko (oczywiście list polecony).Unikniemy w ten sposób zamieszania.Ja już wysyłam zamówienieJoannaIzabella pisze:Ja na chwilę obecną mam ofertę po 6,50 za szalik taki, jak był prezentowany na zdjęciach. Jeśli Patrykowi uda się znaleźć tańsze - będzie super..
Proponuję zgłaszać się do JoannaIzabella. Kto chce wysłania to okolo 5zł wyjdzie wysyłka, lub przed koncertem. Nie liczę że będą setki ludzi zainteresowane, a i tak wszyscy spotkamy się w sektorze FAN.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- JoannaIzabella
Jak to pięknie brzmi!!!33ccd pisze:organizacje NASTEPNEGO KONCERTU
33ccd pisze:Proponuję zgłaszać się do JoannaIzabella. Kto chce wysłania to okolo 5zł wyjdzie wysyłka, lub przed koncertem.
OK. Wobec tego raz jeszcze podaję adres mailowy, na który proszę wysyłać zamówienia: katowice_organizacja@vp.pl33ccd pisze:Proponowałabym więc na pozostaniu przy tych szaliczkach za 6,50 + koszt przesyłki,nie powinno wyjść drożej niż 11 zł za wszystko (oczywiście list polecony)
Koszt szalika: 6,50zł., koszt wysyłki liczmy ok.5zł. Proponuję więc składkę na szaliki w kwocie 11zł, przy czym osoby, które zamawiają więcej, niż jeden szalik doliczają oczywiście tylko raz koszty wysyłki
Bardzo proszę o jasne określanie się w zamówieniu odnośnie ilości zamawianych sztuk. Zakup będzie realizowany po 2 tygodniach, kiedy wpłyną wszystkie zamówienia oraz pieniądze. Lista zamawiających z potwierdzeniem otrzymania wpłaty będzie oczywiście zamieszczona tutaj. Fakturę za zakup przekażę Patrykowi. Po konsultacji z Patrykiem podam nr konta.
- 33ccd
- Kontakt:
Jak ktoś zmawia więcej szalików to należało by do każdego dodatkowego dodać 1 zl więcej do wysyłki. Poczta Polska za darmo tego nie zrobi. Będą ważyć każdy list. Koperta też kosztuje.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- JoannaIzabella
Podaję numer konta, na który proszę dokonywać wpłat. Pierwsze zestawienie opłaconych zamówień podam Wam w przyszłą niedzielę.
Alior Bank
Joanna Głogowska
81 2490 0005 0000 4000 8578 8778
Poniżej przypominam, jak te szaliki wyglądają:

Alior Bank
Joanna Głogowska
81 2490 0005 0000 4000 8578 8778
Poniżej przypominam, jak te szaliki wyglądają:

- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witam,proszę mnie wpisać na listę,pieniążki przelane,pozdrowionka i życzę wytrwałości w organizacji 
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Świetnie wiadomosci ja juz tez składam zamówienie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!