Dieter - der Film - Wasze oceny
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Re: Dieter - der Film - Wasze oceny
Mnie w sumie kompletnie jest obojętne gdzie ten film się znajdzie ... po prostu aby się tylko pojawił 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Na Wasze prośby i życzenia:
http://chomikuj.pl/jedyna1/Dokumenty
Folder nosi nazwę Wakacje 2013 jest spakowany WinRarem,hasło do rozpakowania: jedyna
Miłego oglądania
http://chomikuj.pl/jedyna1/Dokumenty
Folder nosi nazwę Wakacje 2013 jest spakowany WinRarem,hasło do rozpakowania: jedyna
Miłego oglądania
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
-
MadameX
I tylko można ściągnąć ten film będąc użytkownikiem tej strony i płacąc czy są jakieś inne możliwości ?
- weidung
- Członek TAFC Polska
No bez przesady! Opłata to przecież symboliczne kilka złotych. Chyba warto je wydać, by zdobyć film z tłumaczeniem. A może taniej będzie zanieść film do studia i zlecić profesjonalną polską wersję? Gwarantuję, że koszt będzie nieco wyższy.MadameX pisze:I tylko można ściągnąć ten film będąc użytkownikiem tej strony i płacąc czy są jakieś inne możliwości ?
-
MadameX
Nie rozumiem tego niemiłego tonu Twojej wypowiedzi.Po prostu się spytałam czy tylko w taki sposób można film pobrać.Owszem to nie jest duża opłata,ale uważam,że pomysł z wstawieniem filmu na jakąś stronę jest lepszy,bo tam będzie już na zawsze,a np pobrany film może zostać usunięty na skutek awarii np laptopa.Zresztą gdybym miała ten film w swoim posiadaniu bym z ogromną chęcią się nim podzieliła.Nie tylko ja bym się ucieszyła z jego ogólnego udostępnienia,bo uważam ,że każdy fan powinien mieć łatwy dostęp do informacji i materiałów związanych z idolem,a niewątpliwie kiedy jest jedynie opcja ściągnięcia film jest on utrudniony.Zresztą nie każdy może sobie pozwolić na ściągniecie również z takich powodów jak np pamięć laptopa czy to,że np komputer nie jest osobisty a dzieli się go np z małżonkiem czy rodzeństwem,które nie wyraża zgody na zajmowanie pamięci.Np pomysł z tym by historia Dietera Bohlena była tak łatwo i natychmiastowo dostępna na tej stronie uważam za genialny,bo często wracam do poszczególnych częściweidung pisze:No bez przesady! Opłata to przecież symboliczne kilka złotych. Chyba warto je wydać, by zdobyć film z tłumaczeniem. A może taniej będzie zanieść film do studia i zlecić profesjonalną polską wersję? Gwarantuję, że koszt będzie nieco wyższy.MadameX pisze:I tylko można ściągnąć ten film będąc użytkownikiem tej strony i płacąc czy są jakieś inne możliwości ?
Tak więc do osób posiadających film miałam bym ogromną prośbę o udostępnienie go szerszej ilości osób i o łatwy dostęp do niego wszystkim fanom,którzy na to zasługują.Najbardziej polecam tę stronę do wgrania filmu : http://video.anyfiles.pl/
Jeśli to nie byłby kłopot to bym była ogromnie wdzięczna
- MiReK
- Członek TAFC Polska
MadameX zauważ że film musi być spakowany WinRarem ponieważ zawiera 2 pliki,jeden to film,drugi to napisy.
Jeśli chciałbym wrzucić go na podaną przez Ciebie stronę,to byłby sam film,bez napisów.A niestety nie mam czasu żeby pobawić się we wgranie napisów prosto w film.
Tłumaczenie że ściąganie go na swój laptop,nie wszystkim może odpowiadać bo a to awaria kompa,a to dzielenie z kimś pamięci...to dziwne opowieści z Twojej strony.Na żadnej stronie nie masz 100% gwarancji że plik będzie tam na wieki,dlatego najlepszym rozwiązaniem jest(i sam go zastosowałem) ściągnąć film i wypalić sobie na płytkę.
Z drugiej strony nie dziwi mnie Twój post,bo zawsze znajdzie się ktoś to będzie wybrzydzał,a to mu serwer nie pasuje,a to dlaczego jest spakowany WinRarem,a dlaczego napisy nie są wgrane na film...itd.
Prosiliście,udostępniłem w takiej formie w jakiej mi jest wygodnie,kto chce skorzysta,kto wybrzydza i nie chce czeka aż trafi się dla niego dogodniejsza forma ściągnięcia.Chociaż z tego co zrozumiałem MadameX nie chce ściągnąć tego filmu tylko...tylko co?Chcesz go mieć na stałe na jakimś serwerze
Jeśli chciałbym wrzucić go na podaną przez Ciebie stronę,to byłby sam film,bez napisów.A niestety nie mam czasu żeby pobawić się we wgranie napisów prosto w film.
Tłumaczenie że ściąganie go na swój laptop,nie wszystkim może odpowiadać bo a to awaria kompa,a to dzielenie z kimś pamięci...to dziwne opowieści z Twojej strony.Na żadnej stronie nie masz 100% gwarancji że plik będzie tam na wieki,dlatego najlepszym rozwiązaniem jest(i sam go zastosowałem) ściągnąć film i wypalić sobie na płytkę.
Z drugiej strony nie dziwi mnie Twój post,bo zawsze znajdzie się ktoś to będzie wybrzydzał,a to mu serwer nie pasuje,a to dlaczego jest spakowany WinRarem,a dlaczego napisy nie są wgrane na film...itd.
Prosiliście,udostępniłem w takiej formie w jakiej mi jest wygodnie,kto chce skorzysta,kto wybrzydza i nie chce czeka aż trafi się dla niego dogodniejsza forma ściągnięcia.Chociaż z tego co zrozumiałem MadameX nie chce ściągnąć tego filmu tylko...tylko co?Chcesz go mieć na stałe na jakimś serwerze
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
MadameX,zaproponowałam Ci kopię na dvd .Musisz tylko przesłać czyste dvd z kopertą i znaczkiem zwrotnym lub inna wersja 7 zł na moje konto za co kupuję czyste dvd (Sony lub Panasonic albo Philips),koperta bąbelkowa i koszt listu poleconego.
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Chyba taniej i szybciej pobrać z chomika... taka Ci moja logikaatlantyda ;o) pisze:MadameX,zaproponowałam Ci kopię na dvd .Musisz tylko przesłać czyste dvd z kopertą i znaczkiem zwrotnym lub inna wersja 7 zł na moje konto za co kupuję czyste dvd (Sony lub Panasonic albo Philips),koperta bąbelkowa i koszt listu poleconego.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Z tego, co zrozumiałem MadameX nie chce ściągać filmu na komputer z jakiejkolwiek strony. MadameX chce, by ten film ktoś umieścił na jakiejś bezpłatnej stronie, by mieć do niego "na zawsze" dostęp, bo przecież komputer może się kiedyś zepsuć...*D.J.-Maciek!* pisze:Chyba taniej i szybciej pobrać z chomika... taka Ci moja logikaatlantyda ;o) pisze:MadameX,zaproponowałam Ci kopię na dvd .Musisz tylko przesłać czyste dvd z kopertą i znaczkiem zwrotnym lub inna wersja 7 zł na moje konto za co kupuję czyste dvd (Sony lub Panasonic albo Philips),koperta bąbelkowa i koszt listu poleconego.
You Can Win, If You Want.
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
edmund1974 pisze: MadameX chce, by ten film ktoś umieścił na jakiejś bezpłatnej stronie, by mieć do niego "na zawsze" dostęp, bo przecież komputer może się kiedyś zepsuć...
no comments
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Jeśli jest możliwość wrzucenia tego na płyte dvd to i ja byłbym zainteresowany..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Oczywiście że jest, sciagasz filmik na kompa, następnie wypalasz na dvd,lub nawet na cd bo zmieści się,jest to format Divix
- *D.J.-Maciek!*
- Kontakt:
Odrobina "szaleństwa"... pozwoliłem sobie osadzić w pliku video napisy PL i oto efekt:
http://demo.ovh.eu/pl/4635ca36d8e408aac388e2aad83c0f1c/
Plik na tym serwerze będzie dostępny TYLKO 30 dni
http://demo.ovh.eu/pl/4635ca36d8e408aac388e2aad83c0f1c/
Plik na tym serwerze będzie dostępny TYLKO 30 dni
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
jedyna, baaardzo Ci dziękuję, wszystko działa, super 
Don’t Give Up!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A taka Ci moja logika,że MadameX nie chce z chomika*D.J.-Maciek!* pisze: Chyba taniej i szybciej pobrać z chomika... taka Ci moja logika