Koncertowy Thomas!
- Paradise
- Kontakt:
- Agata
Re: Koncertowy Thomas!
Cover hitu Smokie
- Emil45677
Znalazłem bardzo fajne wykonanie "Let It Snow" przez Thomasa. Przyznam że widzę to na YouTube po raz pierwszy. Myślę że ten filmik pochodzi albo z okresu albumu "Alone" albo kilku lat poprzedzających powrót MT. Po obejrzeniu tego wideo przyszło mi na myśl jak to nasz Thomas się sporo zmienił od tamtego czasu... Zarówno pod względem wyglądu jak i barwy głosu
:
. W dodatku wspaniała publiczność. Osoba która wstawiła te filmiki na YT poprawiła mi humor
.
To jest świetneAgata pisze:Cover hitu Smokie![]()
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Łooo, gdybym usłyszała to bez filmiku, to mogłabym rozpoznać wokal Thomaska tylko po najwyższych partiach, bo jakiś taki niepodobny do siebie 
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- JoannaIzabella
Heh, a pamiętacie...........?
http://www.youtube.com/watch?v=jsK4Wjlf ... re=related
albo
http://www.youtube.com/watch?v=qlXRI_9C ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=jsK4Wjlf ... re=related
albo
http://www.youtube.com/watch?v=qlXRI_9C ... re=related
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Tak ja pamiętam-a jak pięknie tańczył -bosko.A już w tamtych latach miał piękną tańczącą publiczność-swoich fanów.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
- MTalkingusia28
Świetny występ. Naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem.Agata pisze:Cover hitu Smokie![]()
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Agata
Thomas wczoraj w Kijowie:
- weidung
- Członek TAFC Polska
wspaniałe wykonanie GMPOE - cudo!!!
- michal.czeslaw
Prawda.Tak wspaniale zaśpiewanej tej piosenki jeszcze nie słyszałam.Zaryzykuję opinię,że brzmi lepiej niż na płycie.Uwielbiam tę piosenkę,a ta wersja jest niesamowita!weidung pisze:wspaniałe wykonanie GMPOE - cudo!!!
- art_system
Oooo Baby, muszę zrobić z tego MP3. odlotowa wersja...Ciary...
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- rut
Thomas śpiewa teraz głosem dojrzałego mężczyzny. Nie będę ukrywać ,że niektóre piosenki na pewno brzmiały by o niebo lepiej niż w owym czasie...kiedy to Thomas śpiewał jako młodziutki chłopak.
Pozdrawiam rut
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Na koncertach brzmi równie dobrze. Ludzie,którzy znają tą wersje tylko z płyty uważają,że Thomas fałszuje. To świadczy tylko o tym,że na koncertach śpiewa na żywo a nie z playbacku i nie,że fałszuje,ale właśnie taki ma głos Thomas Anders. Na pewno mocniejszy niż w latach 80 tych
.
P.S.
Dlaczego nie było tego w "terminach TV" ?! Dlatego lepiej abyście wprowadzili własną tablicę "terminy TV" na stronie fanclubowej ..
P.S.
Dlaczego nie było tego w "terminach TV" ?! Dlatego lepiej abyście wprowadzili własną tablicę "terminy TV" na stronie fanclubowej ..
- MTalkingusia28
O no właśnie, macie rację, że lepiej tu zaśpiewał niż na płycie. Ja też tak myślę. Thomas wykonał to genialnie. Oryginalnie to on ma naprawdę wspaniały głos i nie musi korzystać z playbacku żeby dobrze wypaść. Sama magia jest w jego głosie. Poza tym mnie bardziej się podoba jego teraźniejszy głos niż w latach 80. i pewnie dlatego częściej słucham tych późniejszych płyt Modern Talking niż te starsze.michal.czeslaw pisze:Prawda.Tak wspaniale zaśpiewanej tej piosenki jeszcze nie słyszałam.Zaryzykuję opinię,że brzmi lepiej niż na płycie.Uwielbiam tę piosenkę,a ta wersja jest niesamowita!weidung pisze:wspaniałe wykonanie GMPOE - cudo!!!
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Agata
Z dzisiejszego koncertu w Iwanowie:
- michal.czeslaw
Widać,że Thomas w świetnej formie.Oby do maja wytrwał!Wywija jak młodzik,a potem problemy ze zdrowiem.