Cześć AgiAgi pisze:Witam wszystkich na forumMam na imię Agnieszka i jestem fanką Modern Talking i tworczości Bohlena. Słucham też C C Catch, Blue System, Thomasa Andersa i od niedawna Systems In Blue.
________________________________________________________________________________
Przedstawcie się :)
- Didi&Thomas
Re: Przedstawcie się :)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- Didi&Thomas
Witaj i baw się dobrzeBlue pisze:dzień dobry. w sumie dobry wieczór
zagorzałą fanką MT byłam 10 lat temu, i chociaż gusta muzyczne trochę mi się pozmieniały, do dziś mam wszystkie płyty i od czasu do czasu słucham sobie wspominając czasy podstawówki
coś o mnie: kobieta, 23 lata, od października rozpoczynam studia mgr, pracuję - najbardziej waleczne 50 kg w urzędzie pracy w moim mieście
z conajmniej jedną z osób na tym forum mam kontakt gg, możliwe że po tym co napisałam o sobie mnie rozpozna. a cała reszta Was, której nie znam - mam nadzieję że przyjmie mnie ciepło do swego licznego grona
- Didi&Thomas
Nie przejmuj się tą 30-stkąshizonek pisze:Mnie stuknęła już 30tka, wiec pewnie należę tu do 'starszyzny'.MT lubie posłuchać niezobowiązująco (nie śmiem nazywac się fanką), fajna, nieskomplikowana muza - aczkolwiek dośc odległa od moich klimatów muzycznych (czasem nawet bardzo). Na forum niniejsze natknęłam się już wiele razy, teraz w końcu się zarejestrowałam, do czego kopa dał mi krótki, acz świetny występ Thomasa Andersa w Sopocie. Witam wszystkich.
-
Justyna
Witam! Mam na imię Justyna i w grudniu skończę 20 lat. Fanką Modern Talking jestem już dość długo, bo od 2002 roku, kiedy to zagościli w "Barze"
Choć znałam ich już wcześniej. Forum przeglądam już sporo czasu, ale nie zdecydowałam się wcześniej na rejestrację
Już ponad rok jestem na forum Thomasa, bo jego dużo bardziej lubię niż Dietera. Jednak wolę Modern Talking, niż solowe dokonania Thomasa. Oczywiście i jego piosenek da się posłuchać, ale to nie to samo co styl MT
Pozdrawiam wszystkich!
Pozdrawiam wszystkich!
- Daja
Witam! Mam na imię Dajana i jestem tu nowa. Jestem wielka fanką Thomasa Andersa,Dietera Bohlena, Modern Talking i C.C.Catch.
Jednak częściej słucham Thomasa i Modern Talking. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie ciepło.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
- shizonek
Witajcie, Justyno i Dajano. Ja w sumie też tu jestem od niedawna, tez się czaiłam, by się wreszcie jednak zarejestrować.
, ale cóż począć.. 
Zgadza się, jest tu bardzo fajnie. Ja też pisuję na wielu różnych forach, ale zdaje mi się, że tu jest jakoś tak wyjątkowo sympatycznie. Wygląda to na wazeliniarstwoAdi pisze: Panuje tu przemiła atmosfera. Jak miałbym porównać to znacznie milsza niż na niektórych odwiedzanych przeze mnie forach
- Peter
Bardzo ogólnie powiedziane.shizonek pisze:Polska południowa
- shizonek
No dobrze, teraz jest już superprecyzyjnie.Peter pisze:Bardzo ogólnie powiedziane.shizonek pisze:Polska południowa
-
Justyna
Witam Dajanę! Innych już przywitałam wcześniej
No, a jeżeli chodzi o Shizonka to znamy się już trochę z forum Thomasa, jak i niektóre inne osoby, które np. i tu i tam się logują 
Ostatnio zmieniony sob wrz 20, 2008 20:58 przez Justyna, łącznie zmieniany 2 razy.
- Peter
Witam na forum. 
- Daniel
Na innych forach to same klotnie i udowadnianie kto jest najmadrzejszyshizonek pisze:ale zdaje mi się, że tu jest jakoś tak wyjątkowo sympatycznie. Wygląda to na wazeliniarstwo, ale cóż począć..
Tutaj nawet jesli dochodzi do roznicy zdan, to wszystko na drodze pokojowej i kulturalnie.
To mi sie podoba i tak trzymac!
- Adi
Tutaj po prostu muzyka łączy różnych ludzi i różne pokolenia. Tutaj szukamy chyba bardziej tego co łączy niż tego co dzieli. Choć i fakt, że też wielu kontrowersyjnych tematów nie porusza się tutaj. Co prawda czasem wypływają one gdzieś między wierszami ale też atmosfera panująca sprzyja bardziej kulturalnej wymianie poglądów niż bojowymDaniel pisze:Tutaj nawet jesli dochodzi do roznicy zdan, to wszystko na drodze pokojowej i kulturalnie.
To mi sie podoba i tak trzymac!
Ps. Wyobraźmy sobie, że spotykamy kogoś miłego w zatłoczonym pociągu, w korku na ulicy albo sklepie, gdzie ludzie nawzajem potykają się o siebie . Wtedy takie sytuacje nie sprzyjają miłej atmosferze. Można wówczas wyrobić sobie o kimś mało przychylną opinię a jakbyśmy spotkali tą osobę w zupełnie innych warunkach, np. pijąc kawę w markecie po zakupach...? Tak samo jest z tym lub innym forum. Tutaj wyzwala się pozytywne emocje a gdzie indziej wręcz przeciwnie.
- pioot36
witam wszystkich sympatyków Dietera Bohlena (bez którego nasze życie byłoby chyba smutne)
.Mam na imię Piotr,mieszkam we Wrocławiu.Mam 36 lat
.Komputer mam dopiero pół roku,wydawało mi się,że mam wszystkie nagrania Bohlena
,o ja naiwny.Dzięki internetowi dopiero mogę zacząć uzupełniać wiedzę na temat Dietera,tyle tu ciekawostek
,kopalnia wiedzy...Dziękuję twórcom tego forum.Pozdrawiam wspaniałych fanów i fanki
.
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!
- MichałT
Oj tak...pioot36 pisze:witam wszystkich sympatyków Dietera Bohlena (bez którego nasze życie byłoby chyba smutne)![]()
A słuchałeś już może Blue System i C.C Catchpioot36 pisze:Komputer mam dopiero pół roku,wydawało mi się,że mam wszystkie nagrania Bohlena,o ja naiwny.Dzięki internetowi dopiero mogę zacząć uzupełniać wiedzę na temat Dietera,tyle tu ciekawostek
![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Jeśli nie, to gorąco polecam
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- pioot36
witam gorąco,ja mam wszystkie albumy M.T,B.S,i C.C.Catch.kompletuję maxi singlowe wersje wyżej wymienionych,szukam pozostałych utworów napisanych przez wielkiegoMichałT pisze:Oj tak...pioot36 pisze:witam wszystkich sympatyków Dietera Bohlena (bez którego nasze życie byłoby chyba smutne)![]()
A słuchałeś już może Blue System i C.C Catchpioot36 pisze:Komputer mam dopiero pół roku,wydawało mi się,że mam wszystkie nagrania Bohlena,o ja naiwny.Dzięki internetowi dopiero mogę zacząć uzupełniać wiedzę na temat Dietera,tyle tu ciekawostek
![]()
![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Jeśli nie, to gorąco polecam
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!
- bibigmbh
dzien dobry, nazywam sie bibi, bibigmbh, mam kilka plyt Bohlena i lubie Modern Talking
pozdrowionka dla wszystkich
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want