Bardzo fajnie!jedyna pisze:Postaram się jeszcze dzisiaj lub jutro wrzucić swoje zdjęcia z FCP
A tu można poczytać po niemiecku lub po angielsku wrażenia samego Thomasa po Party:
http://www.thomasanders-fan.de/FCP2009_3.htm
Bardzo fajnie!jedyna pisze:Postaram się jeszcze dzisiaj lub jutro wrzucić swoje zdjęcia z FCP
I słusznie. Niby nic wielkiego się nie stało no ale warto wymienić uczestników wszystkich narodowości.jedyna pisze:Ja już wysłałem maila do nich z prośbą o sprostowanie,że również tam byliśmy
Wysyłka DVD rozpocznie się pod koniec kwietnia - tak napisał Thomas na niemieckim forum:edmund1974 pisze:Witam! Mam pytanie do osób, które uczestniczyły w jubileuszowym Fanclubparty 14 lutego. Czy ktoś z Was już dostał fanclubową płytę DVD. Dziś mijają dokładnie dwa miesiące od tej imprezy a płytki jak nie było tak nie ma. Mój egzemplarz ma przyjść na niemiecki adres mojej koleżanki ale ponieważ nie dała mi znać, że płytka już doszła, więc przyjmuję, że jej jeszcze nie dostała. Swoją drogą jeśli również nikt z Was nie dostał jeszcze tej płytki to jest to już, moim zdaniem, "lekkie" przegięcie ze strony Thomasa i jego ekipy...
Pozdrawiam!