Michael Jackson

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ

Mój ulubiony album Króla Popu to:

Got to Be There (1971)
0
Brak głosów
Ben (1972)
1
1%
Music and Me (1973)
0
Brak głosów
Forever, Michael (1975)
0
Brak głosów
Off the Wall (1979)
0
Brak głosów
Thriller (1982)
33
45%
Bad (1987)
18
25%
Dangerous (1991)
12
16%
HIStory (1995)
8
11%
Blood on the Dance Floor (HIStory in the Mix) (1997)
0
Brak głosów
Invincible (2001)
1
1%

Liczba głosów: 73

Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Re: Michael Jackson

Post autor: only love »

No tak chociaż Michael już nie jest z nami to i tak na nim jeszcze długo będzie można się dorobić i takie hieny będą to wykorzystywać. Dobrze że chociaż miał fanów i dziec\i które go kochały bo reszta to kochała kaskę. Źle się stało ze umarł (lub został zabity), Nie był jeszcze stary i mógł żyć. Przynajmniej tyle ludzi by za nim nie płakało. Ktoś napisał że brakowało mu psychologa. no i z tym się zgodzę brakowało mu i to takiego dobrego psychologa który by nie kręcił się przy nim dla kasy. Może by mu pomógł i wiele złych rzeczy by się nie wydarzyło. Ale niestety nie ma sensu gdybać, czasu nie cofnę i Michael nie wróci ale to przykre. A z tego co czytam powyżej jednak go zabili. :( :( :( Michael kochał dzieci wiec i one kochały jego a z kolei to co widział i przeżywał Prince musiało być straszne. Zostawi to ślad na jego psychice do końca życia. Szkoda mi tych dzieci. A z kolei lekarzowi dała bym chyba dożywocie za to co zrobił i Michaelowi i jego dzieciom i jego rodzinie i jego fanom. brak słów :( :( :(
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ja z kolei mam nadzieję, że zanim ktokolwiek zostanie skazany, zostanie przeprowadzony normalny proces, który wyjaśni wszystkie kwestie związane ze śmiercią Jacksona. Choć prawdę mówiąc nie wiem, czy w Stanach jest to możliwe i czy proces wraz z wyrokiem nie staną się kolejnym medialnym show, w którym prawda będzie gdzieś na dalszym miejscu. Łatwo powiedzieć "wsadzić go na 20 lat", ale do takiego czegoś trzeba mieć dowody.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

No i mają. Okazuje się że Michaela zabiła zbyt wielka jak dla niego dawka Demerolu i także reanimacja Michaela była źle przeprowadzona.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... ksona.html

Na dodatek sam Michael obawiał się że może zostać zabity jak odwoła koncerty z powodów zdrowotnych. Więc zgodził się wystąpić w tych koncertach ale przerażało go to że może się to wszystko okazać ponad jego siły. Pewnie jakoś dał by radę gdyby chociażby coś jadł i inaczej dbał o siebie. A skoro przyjmował te wszystkie tabletki i zastrzyki to otrucie go nie było trudne. Mam nadzieję że jego dzieciom nie stanie się taka krzywda jak mu. Przy ojcu były najszczęśliwsze a teraz te wszystkie hieny na nie się będą rzucać. Ja nie mogę tego przeżyć, Jak Michael żył pamiętam ze ktoś w radiu walnął dowcip że Michael Jackson jest jedynym solistą który się rozpadł. Wtedy to mnie bawiło ale teraz już nie bawi tylko smuci.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

To wszystko jest okropne :cry: jak podli są ludzie...
Tak mi przyszło na myśl...że może Michaela zabito za jego długi które sięgły 500 mln $...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

hmm nic nie rozumiem czemu by go mieli zabijać za długi??? Przecież gdyby żył to by je dał radę spłacić Nie rozumiem tego.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
Gasolina91

No tak mi się pomyślało...
Michael miał ogromne długi...koncerty w lipcu miały mu pomóc choć trochę w spłacie tych długów... ale to tylko jakieś tam moje przypuszczenia...
Musimy poczekać do wyjaśnienia tej sprawy...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
mt09

Post autor: mt09 »

Nie rozumiem tego jak bogaci ludzie mogą mieć długi a poza tym po co zabijać za długi i powiem to samo co moi poprzednicy że by z tego wybrnął
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

On miał długi przez swój proces o molestowanie. Zapożyczył się żeby zapłacić prawnikom żeby go wybronili. Tak słyszałam ale w głowie mi się nie mieści że to może aż tyle kosztować.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Różyczka

Post autor: Różyczka »

Mam do Was pytanie,komu kibicujecie w walce o prawa do dzieci MJ?
Oto lista:
Debbie Row
Katerina Jackson(i Joe Jackson)
Janet Jackson.

Wydaję mi się,że lekarz zabił MJ dlatego,że sam miał długi.Gdzieś na ten temat czytałam i moim zdaniem pan doktor powinien dostać dożywocie,bo po śmierci Michaela 12 osób popełniło samobójstwo.....
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

No ja bym chyba wolała żeby zajęła się nimi któraś z jego sióstr lub też Diana Ross. Byle by nie trafiły pod opieke jego byłej żony ani jego ojca.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Różyczka

only love pisze:No ja bym chyba wolała żeby zajęła się nimi któraś z jego sióstr lub też Diana Ross. Byle by nie trafiły pod opieke jego byłej żony ani jego ojca.

Tak samo ja sądzę.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Na jakiejś stronce z plotkami czytalam że dzieci Michaela chcą aby zajeła się nimi Janet...
Point Of No Return
Różyczka

Gasolina91 pisze:Na jakiejś stronce z plotkami czytalam że dzieci Michaela chcą aby zajeła się nimi Janet...

Ja też tak słyszałam i dlatego kibicuję Janet:)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

A tu ciekawy materiał odnośnie bielactwa,oglądnijcie sobie.Mnie osobiście wiele to wytłumaczyło.

http://www.youtube.com/watch?v=nkzaVKAGJ50
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Od pewnego czasu wiem o tym bielactwie Michaela ale z kolei też uważam że jego kolor skóry jest skutkiem i choroby i operacji plastycznych. Nie sądziłam tylko że to może aż tak źle wyglądać. Miałam kiedyś koleżankę z tą choroba ale ona miała jasną karnację i te plamy nie były aż tak widoczne. Na dodatek mamy rozwiązanie pytania czemu Michael nosił jedną rękawiczkę. Pod nią musiały być paskudne objawy tej choroby.

http://www.youtube.com/watch?v=YVoJ6OO6 ... ature=fvwp

zobaczcie sobie ten filmik. Z początku normalnie black or white ale potem to już Michaelek chciał sie chyba wyładować skoro taką demolkę zrobił.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

ODPOWIEDZ