Lady GaGa
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Lady GaGa
A czego się spodziewacie? 25 lat temu tak samo często jak dziś Gaga było tam Modern Talking, bo akurat się nie wiadomo skąd pojawiło na listach przebojów 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Jasmine
- Dami
Gaga to na siłę wypromowana niby vokalistka bo dla mnie ona nic nie reprezentuje.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- phantomas
- Kontakt:
Siła argumentu i gramatyka użyta w tym poście powaliła mnie na kolanaGaga to na siłę wypromowana niby vokalistka bo dla mnie ona nic nie reprezentuje.
Niby "vokalistka"?
Można jej nie lubić, ale:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Romantic Warrior
właśnie skończyła się transmisja MTV EMA 2010 - Gaga zdeklasowała wszystkich, zdobyła 3 nagrody... chyba czas umierać 
- Peter
Gaga potwierdziła dwie piosenki na nowy album - Born This Way i You and I, album "Born This Way" jest już ponoć gotowy, ukaże się w przyszłym roku, ja jednak Lady podziękuję, nie chcę sobie zaśmiecać półki. 
To raczej nie jest moja muzyka:
To raczej nie jest moja muzyka:
- Peter
Tak, ale jak można porównywać MT do Gagi? Gdzie te melodie i aranżacje? tylko taka gaga jest akceptowalna.ArCrack pisze:A czego się spodziewacie? 25 lat temu tak samo często jak dziś Gaga było tam Modern Talking, bo akurat się nie wiadomo skąd pojawiło na listach przebojów
- Peter
26 listopada wystąpi w Gdańsku, wybiera się ktoś?
Ja nie mam ochoty oglądać Gagi, ale trzeba zaznaczyć, że będzie to jedno z ciekawszych wydarzeń roku w Polsce. 
- MODERN JEANNE
Cały dzień dziś radio Zet trąbi o tym dzisiejszym koncercie Lady Gagi w Polsce.
Mowili też min. ze w ciągu zaledwie 2 lat zdobyła prawie wszystko wchodząc na same szczyty list i to w wieku zaledwie 24 lat
No ja nie podzielam jakoś tego entuzjazmu bo nie jest to muzyka w moim stylu
Mowili też min. ze w ciągu zaledwie 2 lat zdobyła prawie wszystko wchodząc na same szczyty list i to w wieku zaledwie 24 lat
No ja nie podzielam jakoś tego entuzjazmu bo nie jest to muzyka w moim stylu
I LOVE DB AND TA!
- Jasmine
Ja tak samo
Mam takie pytanie, dla fanów, bądź osób które mają o tym pojęcie:
Jakie są prawdziwe włosy Gagi? Pytam z ciekawości, raz ma długie włosy, raz kręcone, raz długie, raz proste, ja się już pogubiłam
Mam takie pytanie, dla fanów, bądź osób które mają o tym pojęcie:
Jakie są prawdziwe włosy Gagi? Pytam z ciekawości, raz ma długie włosy, raz kręcone, raz długie, raz proste, ja się już pogubiłam
- art_system
Ale Super Lover świetnie nawiązuje do lat 80, można jej nie lubić , ale jak pisał Admin Modern też pojawił się z nikąd i świat OSZALAŁ:) I teraz mamy podobną systuację młodzi ludzie odnajdują w niej swojego idola. Trzeba przyznać ,że ludzie od aranżacji robią dobrą robotę dla GAGI. Może Bohlen się obudzi i zrobi krok w kierunku lat 80, naprawdę jest teraz idealny czas by wypromować kogoś lub z kórymś ze starszych artystów nagrał coś w stylu, w którym jest najlepszy. Tak sobie myślę, że faktycznie Modernów to my juz razem nie zobaczymy. Więc na zakończenie swojej kariery jako KRÓL DISCO mógłby dać ludziom troszkę szaleństwa i niech to będą lata 80:) a później niech idzie na zasłużoną emeryturę:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Jasmine
Byłam zaskoczona gdy dowiedziałam się po co założyła na siebie mięso:
Chciała w ten sposób zwrócić uwagę na zabijanie zwierząt dla futra.
Mi nigdy by to do głowy nie przyszło
Weszłam z ciekawości na nonsensopedię i sprawdziłam co o niej piszą, nieźle się uśmiałam.
Rozwalił mnie tekst o tym stroju z mięsa:
"Ostatnio także pojawiła się w stroju mięsnym, zrobionym prawdopodobnie z jej byłego chłopaka"

Chciała w ten sposób zwrócić uwagę na zabijanie zwierząt dla futra.
Mi nigdy by to do głowy nie przyszło
Weszłam z ciekawości na nonsensopedię i sprawdziłam co o niej piszą, nieźle się uśmiałam.
Rozwalił mnie tekst o tym stroju z mięsa:
"Ostatnio także pojawiła się w stroju mięsnym, zrobionym prawdopodobnie z jej byłego chłopaka"
-
dawidsikorski2
Bylem na koncercie w gdansku jednym slowem rewelacja!!!!! 
- MODERN JEANNE
Na pewno było wesoło ale czy rewelacja?
Przeglądnęłam sobie cały temat o Lady Gadze w tym wątku i zauważyłam ze zdecydowanej większości jakoś Lady Gaga nie może przekonać do końca.
Jest w niej coś odpychającego-może ta plastikowosc,może jest za bardzo wyzywająca,może za bardzo kopiuje od Madonny.
Jej piosenki nie sa zle ale nie sa tez fenomenem .
Ciekawe wiec skąd się wziął jej sukces.
Pewnie przez jej wyzywający styl bycia bo w realu czyli naszym codziennym życiu wygląda to tak:
Jedna osoba mówi do drugiej
-Widziałaś juz ta idiotkę z żelazkiem na głowie
-Jaka
No ta co chodzi w mięsie
-Pokarz
Na większa skale jej sukces murowany
Przeglądnęłam sobie cały temat o Lady Gadze w tym wątku i zauważyłam ze zdecydowanej większości jakoś Lady Gaga nie może przekonać do końca.
Jest w niej coś odpychającego-może ta plastikowosc,może jest za bardzo wyzywająca,może za bardzo kopiuje od Madonny.
Jej piosenki nie sa zle ale nie sa tez fenomenem .
Ciekawe wiec skąd się wziął jej sukces.
Pewnie przez jej wyzywający styl bycia bo w realu czyli naszym codziennym życiu wygląda to tak:
Jedna osoba mówi do drugiej
-Widziałaś juz ta idiotkę z żelazkiem na głowie
-Jaka
No ta co chodzi w mięsie
-Pokarz
Na większa skale jej sukces murowany
I LOVE DB AND TA!
- MichałT
A porównajcie riff Lady Gagi (przewija się od 0:10) z wstępem tego utworu:Peter pisze:
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Jasmine
Lol, faktycznie