MT i wasi bliscy

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Re: MT i wasi bliscy

Post autor: Ann »

Moim rodzicom spodobały się nowe piosenki Thomasa :) Tata nawet powiedział,że piosenka "Right Here,Right Now" powinna być na listach przebojów :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Mojemu tacie też przypadł do gustu ten kawałek :) Nawet chodzi po domu i go sobie śpiewa :lol:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Wgrałem mamie do mp3 kilka piosenek z "Americi" i jest zadowolona, mimo, że nigdy nie przepadała za starym MT uważając ten zespół za zbyt cukierkowy. Mój tato znowu słabo się orientuje w dokonaniach zespołu, myli nawet Thomasa z Dieterem....
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja podczas dwu miesięcznego pobytu w szpitalu nie spotkałam się z negatywnymi opiniami odnośnie MT wręcz przeciwnie,aż mnie zatykało.Ludzie bardzo miło się wypowiadali i wspominali jak to się bawili przy tych piosenkach,niektórym osobom nawet przesyłałam na tela.Pojawiły się też głosy zainteresowania koncertami Thomasa :) co bardzo mnie cieszy :)
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Wczoraj był u mnie brat i słuchaliśmy Modern Talking oraz Blue System. Powiedział, że "Love Me More" to najlepsza piosenka Blue System :!: A "With A Little Love" to jego ulubiona piosenka ze wszystkich :D Mógłby jej słuchać non stop :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

To moja siostra nuci od jakiegoś miesiąca Cheri cheri lady,my bed is too big i sorry baby. :D
A mój tata ostatnio stwierdził,że dzisiaj to można wszystko zamówić i mogłabym sprawić obie piórnik z Diterem :D
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Wszystko możesz, nawet pościel z jego wizerunkiem :lol:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Gasolina91 pisze:Wszystko możesz, nawet pościel z jego wizerunkiem :lol:
I to jest genialny pomysł. Jedna poduszka z Dieterem a druga z Thomasem na przykład :D
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

No cóż jeśli o mnie chodzi to jestem jedyną osobą w rodzinie, która słucha zarówno MT jak i solowe utwory Thomasa i Dietera.
A pozostali z mojej rodziny szkoda gadać :( .
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja podobnie, moja mama raczej muzyki za bardzo nie słucha, mój ojciec podobnie a moja siostra to trzyma się Mansona i NIN :P Ale czasami mi coś podsyła z MT albo opowiada.
Awatar użytkownika
maaateusz

Post autor: maaateusz »

Moim rodicom, a nawet moim dziadkom podobają się piosenki MT, A/f I Thomasa. bardzo je lubią
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witam:-)
A ja Modern Talking slucham od 1997 roku do dziś! :)
Ale jak byłam mała to jak przez mgłę pamiętam na czarno białym telewizorze na Sat1 lub na Rtl?To leciał teledysk Modern Talking,tylko już niedokładnie nie pamiętam jaka to piosenka była...Ale w radio też jak byłam mała to leciało Brother Luie to pamiętam męlodię do dziś :)
Uwielbiam Thomasa pomimo swojego wieku nadal mi się podoba i chciała bym mieć takiego faceta jak on... :)
Uwielbiam słuchać jego głosu. To jest Moderntakoholizm :D

Moja mama też czasem słucha,ale jest zmuszona przeze mnie i mówi co jakiś czas:"I znowu ich słuchasz,oni Ci się nigdy nie znudzą,to stare dziady są przecież"...
Dla mnie stare,ale jare i do końca moich dni będę ich słuchać ze względu na to co moi bliscy mi mówią... :)

P.S. Dzięki piosenkom M.T. to w ciężkich chwilach mojego życia przertwałam i za to jestem im wdzięczna :*

Pozdrawiam fanów Modern Talking!!! :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

aleksandra227 pisze:Witam:-)

P.S. Dzięki piosenkom M.T. to w ciężkich chwilach mojego życia przertwałam i za to jestem im wdzięczna :*

Pozdrawiam fanów Modern Talking!!! :)
O tak. :) Ja też tak właśnie mam. Modern Talking to lek na całe zło. Wiem to z mojego doświadczenia. 10 lat temu byłam w szpitalu i słuchałam ich piosenek w szpitalnym łóżku i naprawdę wielką ulgę wtedy czułam. Głos Thomasa może zdziałać naprawdę bardzo wiele. Gdyby nie ich piosenki to czułabym się o wiele gorzej, a tak przynajmniej czułam radość a nie smutek. Nawet jednej dziewczynie, która leżała zaraz obok mnie pożyczałam mój walkman i mówiła, że też ich słucha. Bardzo miło mi się wtedy zrobiło. :) To były kasety Alone i Back For Good. 8) Słuchałam ich na okrągło aż do znudzenia. Jednak jeszcze mi się te piosenki nie znudziły i zapewne nigdy mi się nie znudzą. :wink: Bo to Modern Talking oczywiście. :wink: Pozdrawiam :) :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Fanka MT

MTalkingusia28 pisze:byłam w szpitalu i słuchałam ich piosenek w szpitalnym łóżku i naprawdę wielką ulgę wtedy czułam.
Dokładnie wiem, co czułaś, MTalkingusio28! W zeszłe wakacje również przebywałam w szpitalu i przechodziłam dosyć poważną operację i przyznam szczerze, że gdy już było po wszystkim i wieczorem zostałam sama, to jak włączyłam pierwszą lepszą piosenkę wykonywaną przez Thomasa to nerwy puściły mi całkowicie i odczułam ogromną ulgę! To było naprawdę niesamowite! Nie czułam bólu, strachu...nic! Tylko taką błogość :)

Jeżeli zaś chodzi o podejście moich bliskich do muzyki Modern Talking, to już o kilku osobach pisałam, jednakże nie wspomniałam jeszcze o moim chłopaku, który ogólnie rzecz biorąc lubi ich muzykę i nawet samego Thomasa, jednakże jest strasznie o niego zazdrosny! ;) Próbuję mu wytłumaczyć, że to "tylko" idol, jednakże zawsze odpowiada "to aż idol" he he ;) Ale z czasem na pewno się przyzwyczai ;) W końcu wybiera się ze mną do Katowic - już widzę tę pianę z buzi, gdy zobaczy moją reakcję na widok Andersa he he :lol:

Dziękuję...

Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Fanka MT pisze:
MTalkingusia28 pisze:byłam w szpitalu i słuchałam ich piosenek w szpitalnym łóżku i naprawdę wielką ulgę wtedy czułam.
W zeszłe wakacje również przebywałam w szpitalu i przechodziłam dosyć poważną operację i przyznam szczerze, że gdy już było po wszystkim i wieczorem zostałam sama, to jak włączyłam pierwszą lepszą piosenkę wykonywaną przez Thomasa to nerwy puściły mi całkowicie i odczułam ogromną ulgę! To było naprawdę niesamowite! Nie czułam bólu, strachu...nic! Tylko taką błogość :)

No widzisz. :) Głos Thomasa może zdziałać cuda, gdy się jest chorym i gdy się go naprawdę uwielbia. Ja za każdym razem, gdy choruję np. na grypę i leżę w łóżku to zawsze wtedy włączam sobie piosenki Modern Talking i słucham cudownego głosu. :wink: Bardzo lubię słuchać głosu Thomasa przez słuchawki, bo wtedy bardzo dokładnie słyszę jego głos i to o czym śpiewa. Bardzo często słucham jego piosenek w moim telefonie, gdy gdzieś idę np. zrobić zakupy w mieście. Zawsze mi jego cudowny głos towarzyszy. :) No dobra, dość już tych sentymentów. :) No to pa :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Fanka MT

Dzisiaj u mnie w domu był facet, który wycenia mieszkania, bo mieszkam w zabytkowej kamienicy i lokatorzy chcą wykupić swoje mieszkania :) W każdym razie, gościu wchodzi do pokoju, robi co ma robić, nagle przestaje i spogląda na moją Thomasową ścianę i pyta "Czy to nie przypadkiem ten co śpiewa Cheri Cheri lady??" :) a ja z uśmiechem "dokładnie ten sam", a on "to niesamowite, że ten facet ma takie młode Fanki" :) fajnie jest z kimś takim pogadać :) później mi zadawał mnóstwo pytań odnośnie Thomasa i Dietera :)

Dziękuję...

ODPOWIEDZ