MT i wasi bliscy
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: MT i wasi bliscy
Moim rodzicom spodobały się nowe piosenki Thomasa
Tata nawet powiedział,że piosenka "Right Here,Right Now" powinna być na listach przebojów 
MY DREAMS COME TRUE 
- Fanka MT
Mojemu tacie też przypadł do gustu ten kawałek
Nawet chodzi po domu i go sobie śpiewa 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Peter
Wgrałem mamie do mp3 kilka piosenek z "Americi" i jest zadowolona, mimo, że nigdy nie przepadała za starym MT uważając ten zespół za zbyt cukierkowy. Mój tato znowu słabo się orientuje w dokonaniach zespołu, myli nawet Thomasa z Dieterem....
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja podczas dwu miesięcznego pobytu w szpitalu nie spotkałam się z negatywnymi opiniami odnośnie MT wręcz przeciwnie,aż mnie zatykało.Ludzie bardzo miło się wypowiadali i wspominali jak to się bawili przy tych piosenkach,niektórym osobom nawet przesyłałam na tela.Pojawiły się też głosy zainteresowania koncertami Thomasa
co bardzo mnie cieszy 
-
Marcin87
Wczoraj był u mnie brat i słuchaliśmy Modern Talking oraz Blue System. Powiedział, że "Love Me More" to najlepsza piosenka Blue System
A "With A Little Love" to jego ulubiona piosenka ze wszystkich
Mógłby jej słuchać non stop 
- kate
To moja siostra nuci od jakiegoś miesiąca Cheri cheri lady,my bed is too big i sorry baby. 
A mój tata ostatnio stwierdził,że dzisiaj to można wszystko zamówić i mogłabym sprawić obie piórnik z Diterem
A mój tata ostatnio stwierdził,że dzisiaj to można wszystko zamówić i mogłabym sprawić obie piórnik z Diterem
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Gasolina91
- kate
I to jest genialny pomysł. Jedna poduszka z Dieterem a druga z Thomasem na przykładGasolina91 pisze:Wszystko możesz, nawet pościel z jego wizerunkiem
Give me peace on earth-Please try
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
No cóż jeśli o mnie chodzi to jestem jedyną osobą w rodzinie, która słucha zarówno MT jak i solowe utwory Thomasa i Dietera.
A pozostali z mojej rodziny szkoda gadać
.
A pozostali z mojej rodziny szkoda gadać
- Jasmine
Ja podobnie, moja mama raczej muzyki za bardzo nie słucha, mój ojciec podobnie a moja siostra to trzyma się Mansona i NIN
Ale czasami mi coś podsyła z MT albo opowiada.
- maaateusz
Moim rodicom, a nawet moim dziadkom podobają się piosenki MT, A/f I Thomasa. bardzo je lubią

- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witam:-)
A ja Modern Talking slucham od 1997 roku do dziś!
Ale jak byłam mała to jak przez mgłę pamiętam na czarno białym telewizorze na Sat1 lub na Rtl?To leciał teledysk Modern Talking,tylko już niedokładnie nie pamiętam jaka to piosenka była...Ale w radio też jak byłam mała to leciało Brother Luie to pamiętam męlodię do dziś
Uwielbiam Thomasa pomimo swojego wieku nadal mi się podoba i chciała bym mieć takiego faceta jak on...
Uwielbiam słuchać jego głosu. To jest Moderntakoholizm
Moja mama też czasem słucha,ale jest zmuszona przeze mnie i mówi co jakiś czas:"I znowu ich słuchasz,oni Ci się nigdy nie znudzą,to stare dziady są przecież"...
Dla mnie stare,ale jare i do końca moich dni będę ich słuchać ze względu na to co moi bliscy mi mówią...
P.S. Dzięki piosenkom M.T. to w ciężkich chwilach mojego życia przertwałam i za to jestem im wdzięczna :*
Pozdrawiam fanów Modern Talking!!!
A ja Modern Talking slucham od 1997 roku do dziś!
Ale jak byłam mała to jak przez mgłę pamiętam na czarno białym telewizorze na Sat1 lub na Rtl?To leciał teledysk Modern Talking,tylko już niedokładnie nie pamiętam jaka to piosenka była...Ale w radio też jak byłam mała to leciało Brother Luie to pamiętam męlodię do dziś
Uwielbiam Thomasa pomimo swojego wieku nadal mi się podoba i chciała bym mieć takiego faceta jak on...
Uwielbiam słuchać jego głosu. To jest Moderntakoholizm
Moja mama też czasem słucha,ale jest zmuszona przeze mnie i mówi co jakiś czas:"I znowu ich słuchasz,oni Ci się nigdy nie znudzą,to stare dziady są przecież"...
Dla mnie stare,ale jare i do końca moich dni będę ich słuchać ze względu na to co moi bliscy mi mówią...
P.S. Dzięki piosenkom M.T. to w ciężkich chwilach mojego życia przertwałam i za to jestem im wdzięczna :*
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- MTalkingusia28
O tak.aleksandra227 pisze:Witam:-)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Fanka MT
Dokładnie wiem, co czułaś, MTalkingusio28! W zeszłe wakacje również przebywałam w szpitalu i przechodziłam dosyć poważną operację i przyznam szczerze, że gdy już było po wszystkim i wieczorem zostałam sama, to jak włączyłam pierwszą lepszą piosenkę wykonywaną przez Thomasa to nerwy puściły mi całkowicie i odczułam ogromną ulgę! To było naprawdę niesamowite! Nie czułam bólu, strachu...nic! Tylko taką błogośćMTalkingusia28 pisze:byłam w szpitalu i słuchałam ich piosenek w szpitalnym łóżku i naprawdę wielką ulgę wtedy czułam.
Jeżeli zaś chodzi o podejście moich bliskich do muzyki Modern Talking, to już o kilku osobach pisałam, jednakże nie wspomniałam jeszcze o moim chłopaku, który ogólnie rzecz biorąc lubi ich muzykę i nawet samego Thomasa, jednakże jest strasznie o niego zazdrosny!
Dziękuję...
Dziękuję...
- MTalkingusia28
No widzisz.Fanka MT pisze:W zeszłe wakacje również przebywałam w szpitalu i przechodziłam dosyć poważną operację i przyznam szczerze, że gdy już było po wszystkim i wieczorem zostałam sama, to jak włączyłam pierwszą lepszą piosenkę wykonywaną przez Thomasa to nerwy puściły mi całkowicie i odczułam ogromną ulgę! To było naprawdę niesamowite! Nie czułam bólu, strachu...nic! Tylko taką błogośćMTalkingusia28 pisze:byłam w szpitalu i słuchałam ich piosenek w szpitalnym łóżku i naprawdę wielką ulgę wtedy czułam.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Fanka MT
Dzisiaj u mnie w domu był facet, który wycenia mieszkania, bo mieszkam w zabytkowej kamienicy i lokatorzy chcą wykupić swoje mieszkania
W każdym razie, gościu wchodzi do pokoju, robi co ma robić, nagle przestaje i spogląda na moją Thomasową ścianę i pyta "Czy to nie przypadkiem ten co śpiewa Cheri Cheri lady??"
a ja z uśmiechem "dokładnie ten sam", a on "to niesamowite, że ten facet ma takie młode Fanki"
fajnie jest z kimś takim pogadać
później mi zadawał mnóstwo pytań odnośnie Thomasa i Dietera 
Dziękuję...
Dziękuję...