Filmy
- Gasolina91
- Gasolina91
Re: Filmy
O misji na Marsa
Załoga promu kosmicznego leci na Marsa...kilku z nich spotykają masjanina i on opowiada im historię naszej planety... ciekawy film
Załoga promu kosmicznego leci na Marsa...kilku z nich spotykają masjanina i on opowiada im historię naszej planety... ciekawy film
Point Of No Return
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
albo symetria ale kiler jest świetnymarian123 pisze:Niema jak Terminator 2 albo Kiler , Chłopaki nie płaczą , Kariera nikośa dyzmy , Szoł ,Pieniądze to nie wszystko ,Komornik , lub Pumping Iron.
-
alunia13
Kiler jest fajny za to Komornik to totalne dno ( chociaż był nagrywany w moim mieście xD ).
Titanic jak dla mnie to film typu "raz obejrzec i zapomniec".
A oglądaliście Omen?

Osobiście bardzo lubie aktora z tego filmu Liev'a Schreiber'a
Titanic jak dla mnie to film typu "raz obejrzec i zapomniec".
A oglądaliście Omen?

Osobiście bardzo lubie aktora z tego filmu Liev'a Schreiber'a
"You can win, If You want..."
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Adi
Większość tych filmów co tu wymieniacie też widziałem. Od "Titanica" poczynając, "idąc dalej z "Terminatorem"" a na "Omenie" kończąc.
Najbardziej jednak jak to facet jestem fanem "Terminatora" ale filmami powiedzmy takimi psychologicznymi też nie pogardzę jak np. ostatnio "Chłopiec w pasiastej piżamie". Podsumowując czasem lubię obejrzeć sobie kino takie czysto rozrywkowe a czasem coś do myślenia i refleksji. 
- Adi
No jeśli chodzi o ten gatunek filmowy to moim nr 1 w tej dziedzinie jest seria "Obcego"
ale już bez tych nowych typu "Obcy kontra..." Myślę, że i obcy i predator są dobrzy o ile, że tak powiem, nie wchodzą sobie w drogę w kadrze.
Myślę, że tak do Obcego 3 to jak dla mnie seria trzymała poziom a potem to już było gorzej.
O, dodam do tego jeszcze "Z archiwum X", serial który bardzo miło wspominam i czasem oglądam i myślę, że niektóre odcinki tego serialu mogły być jakąś inspiracją dla niektórych późniejszych horrorów.
O, dodam do tego jeszcze "Z archiwum X", serial który bardzo miło wspominam i czasem oglądam i myślę, że niektóre odcinki tego serialu mogły być jakąś inspiracją dla niektórych późniejszych horrorów.
-
alunia13
Ja też bardzo lubię "Z Archwium X"
Niestety z 8 sezonów zostały mi tylko 7 i 8 na dvd
Ale niepodobał mi się strasznie film który w ubiegłym roku wszedł do kin a teraz wychodzi na dvd. "The X-Files: Fight the Future" wogóle nie miał nic wspólnego z tym starym dobrym archiwum.
Ja mam tylko ten jeden Omen bodajże remake.
Ale niepodobał mi się strasznie film który w ubiegłym roku wszedł do kin a teraz wychodzi na dvd. "The X-Files: Fight the Future" wogóle nie miał nic wspólnego z tym starym dobrym archiwum.
Ja mam tylko ten jeden Omen bodajże remake.
"You can win, If You want..."
- Adi
To prawda. Nowy film o "Archiwum" też nie bardzo do mnie przemawia. Jeśli na kanwie jego powstanie serial "Z archiwum X 2" to powinien on bardziej nawiązywać do starego "Z archiwum X" i najlepiej w konwencji jednoodcinkowych epizodów, w których działy się często różne ciekawe, czasem straszne i niewyobrażalne rzeczy. Wątki z ufo nie raz mnie nudziły, choć dość ciekawe "pokłosie ufo" przewijało się często w różnych kontekstach.alunia13 pisze:"The X-Files: Fight the Future" wogóle nie miał nic wspólnego z tym starym dobrym archiwum.
zwiastun http://slimak.xfiles.stopklatka.pl/down ... 21910.mov/ oraz streszczenie http://www.xfiles.stopklatka.pl/artykul.php?id=153
- Gasolina91
- nora
co ja tu czytam-"komornik" dno??
bardzo dobry film, ale ok-o gustach sie nie dyskutuje
"pol zarte" z MM-swietny film
z reszta ona byla bardzo dobra aktorka, tyle ze dawali ja do takich smiesznych rulek, tak samo jak nasza odpowiedniczke-katarzyna figure-a szkoda, szkoda...
czy ogladalisciwe moze "requiem dla snu"? albo "kolor purpury"?, "telefon"?, filmy tarantino, "gra pozorow"? "dzieci z dworca zoo"? ja kochma dramaty i filmy s-f
bardzo dobry film, ale ok-o gustach sie nie dyskutuje
"pol zarte" z MM-swietny film
czy ogladalisciwe moze "requiem dla snu"? albo "kolor purpury"?, "telefon"?, filmy tarantino, "gra pozorow"? "dzieci z dworca zoo"? ja kochma dramaty i filmy s-f
kot nie przyjdzie na zawołanie-odbierze wiadomość i skontaktuje się z Tobą w wolnej chwili...
- Peter
A kto oglądał "Z kamerą wśród zwierząt"? To był mój ukochany program, a Hanna i Antoni Gucwińscy moimi ulubionymi aktorami.

Mi się najbardziej podobali jak mówili o wężach i jak był wąż Lucek, to strasznie takiego chciałem mieć.

Mi się najbardziej podobali jak mówili o wężach i jak był wąż Lucek, to strasznie takiego chciałem mieć.