Fakt faktem - kobitka trzyma się nieźle jeszcze.Pointrox pisze:ale Sabrina pod wzgledem wygladu zdeklasowala nawet tancerki, a swym biustem moglaby obdarowac reszte zenskiej stawki.
Sopot Festiwal 2008
- Adi
Re: Sopot Festiwal 2008
-Słuchaj Adamstan. Ja to drżałem żeby nam nagle prąd nie wysiadł w mieście czy regionie bo u nas k... w Zachodniopomorskiem to już bywały jak wiesz podobne historie. I sobie myślałem, nie no k... jak wysiądzie prąd w takich ważnych chwilach to normalnie załamkla by była
Na szczęście nie wysiadł ale u nas jak jest awaria w regionie to tego prądu nie raz nie ma i kilkanaście godzin albo jak ostatnio przy tej katastrofie energetycznej na wiosnę to i kilka dni. To była jazda. Chyba nikt tego nie zapomni z naszego regionu Polski tak jak i tych wichur ostatnich, które ludziom domy zrujnowały
i nawet nienajgorzej śpiewała.
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 0:09 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
- MichałT
A u mnie jest już 109 osób na stronie
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Ta liczba się szybko zmienia (już jest 87
)
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Ta liczba się szybko zmienia (już jest 87
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 0:08 przez MichałT, łącznie zmieniany 1 raz.
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- adamstan
- Kontakt:
Nieee.... no bez przesady, ja i Doda? No wayDaniel pisze:Sandra jak na wiek przed 50tka wygladala naprawde super!
Wyjdz na ulice i poszukaj jakis pan w tym wieku, ktore mogly by jej dorownac.
Ale jak ktos spodziewa sie 20stek na scenie, bo sie dody naogladal...
Żadnych dwudziestek się nie spodziewałem, ale niestety, Sandra z playbacku, a Sabrina i Samanta to nigdy tak naprawdę wokalistkami nie były, i brzmiały bardzo kiepsko a ich występy kompletnie mi się nie podobały. Po prostu dla mnie koncerty z pełnego playbacku nie mają wartości. To co mnie zawsze najbardziej interesuje, to "jak oni to zagrają/zaśpiewają", a nie odsłuchanie płytowej wersji piosenki i popatrzenie na "idola".
Dlatego dalej podtrzymuję zdanie o Sopocie 2008 - Thomas Anders the best !!!
- Daniel
Tez uwazam, ze Sabrina "wykosila" konkurencje uroda, ale ona ma dopiero 40 lat (a wygladala na 30tke!).
Pozostale panie jednak sporo starsze i w duzo gorszej formie.
Pozostale panie jednak sporo starsze i w duzo gorszej formie.
- Adi
To fakt, nie wszyscy wykonawcy potrafią czysto i bez fałszu zaśpiewać na scenie "na żywo" skacząc, tańcząc i biegając przy tym. Z resztą wydaje mi się, że cały w tym jest urok śpiewu "live" mimo że słychać jego niedoskonałości.adamstan pisze:To co mnie zawsze najbardziej interesuje, to "jak oni to zagrają/zaśpiewają", a nie odsłuchanie płytowej wersji piosenki i popatrzenie na "idola".
-
Pointrox
However, Thomas wymiotl konkurencje w... nie no, na usta nachodzi mi tylko slowo na "ch", az wstyd
A ja akurat bylem niemal w poblizu, w Ahlbeck.
A ja akurat bylem niemal w poblizu, w Ahlbeck.
- MichałT
Osobiście rozumiem wspomaganie się "playbackiem" w kilku trudnych partiach piosenki, lecz głównie preferuję "branie piosenki na żywca"
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
O właśnieAdi pisze:To fakt, nie wszyscy wykonawcy potrafią czysto i bez fałszu zaśpiewać na scenie "na żywo" skacząc, tańcząc i biegając przy tym. Z resztą wydaje mi się, że cały w tym jest urok śpiewu "live" mimo że słychać jego niedoskonałości.![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- weidung
- Członek TAFC Polska
Występ Thomasa, bo chyba nie można go nazwać koncertem, zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Oglądałem ze znajomymi i modliłem się, żeby był to występ na żywo, nie jak w przypadku Sandry, z full playbacku. No i stało się. Rewelacyjny występ, super show. Nawet moi znajomi, którzy nie przepadają zbytnio za MT stwierdzili, że "no no no, nieźle". Dobór piosenek świetny. Szkoda tylko, że całość skończyła się tak szybko. Troszkę TVN zaniedbuje taki festiwal, który obchodzi swoje 45. urodziny. Gdyby to ode mnie zależało na pewno przedłużyłbym imprezę do 24 lub nawet 1 w nocy. No i brakowało kilku osób. Myślę, że obecność C. C. Catch oraz Chrisa Normana byłaby jak najbardziej wskazana.
Przed chwilą oglądałem występ jeszcze raz, gdyż nagrałem całość na DVD no i jestem pod jeszcze większym wrażeniem. Na słuchawkach całość prezentuje się, hmmmm, świetnie.
Przed chwilą oglądałem występ jeszcze raz, gdyż nagrałem całość na DVD no i jestem pod jeszcze większym wrażeniem. Na słuchawkach całość prezentuje się, hmmmm, świetnie.
- angel
Koncert Thomasa był wspaniały!!! Świetnie zaśpiewał na żywo z czego jestem bardzo zadowolona,bo bałam się że może zaśpiewać z playbacku tak jak Sandra,ale Thomas pokazał klasę i jestem z niego dumna-jego głos nadal jest wspaniały i nie powtarzalny
.
Zauważcie,że publiczność najbardziej się bawiła przy jego występach i najlepiej go przyjęła spośród innych gwiazd występujących na tym festiwalu.
To właśnie Thomas był największą gwiazdą tego wieczoru w Sopocie,to właśnie on zrobił największe wrażenie
Jednak najbardziej żałuję jednego,że brakowało w tym wszystkim Dietera,brakowało tych wspaniałych chórków jakie były w Modern Talking-to już nie było to samo,było inaczej-to już nie było "prawdziwe" Modern Talking.
Modern Talking to Thomas i Dieter i nic tego już nie zmieni,tak już pozostanie.
Mimo wszystko było extra,brawo Thomas-byłeś świetny

Zauważcie,że publiczność najbardziej się bawiła przy jego występach i najlepiej go przyjęła spośród innych gwiazd występujących na tym festiwalu.
To właśnie Thomas był największą gwiazdą tego wieczoru w Sopocie,to właśnie on zrobił największe wrażenie
Jednak najbardziej żałuję jednego,że brakowało w tym wszystkim Dietera,brakowało tych wspaniałych chórków jakie były w Modern Talking-to już nie było to samo,było inaczej-to już nie było "prawdziwe" Modern Talking.
Modern Talking to Thomas i Dieter i nic tego już nie zmieni,tak już pozostanie.
Mimo wszystko było extra,brawo Thomas-byłeś świetny
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Daniel
Kiedy Sopot byl jeszcze na TVP1, to trwal wlasnie do 1 w nocy.weidung pisze:Gdyby to ode mnie zależało na pewno przedłużyłbym imprezę do 24 lub nawet 1 w nocy. No i brakowało kilku osób. Myślę, że obecność C. C. Catch oraz Chrisa Normana byłaby jak najbardziej wskazana.
Kazdy wykonawca spiewal po 5 - 10 piosenek. I bylo bez reklam co 15 minut.
Brakowalo przede wszystkim CCCatch, Bohlena i Fancy'ego.
Braku Normana zupelnie nie odczulem.
- weidung
- Członek TAFC Polska
Acha... jeszcze jedno
No i zapomniałem dodać, że w mojej opinii, chłopak w chórku zajebiście się prezentował.
Basiście zresztą też niczego nie brakowało
)
- Daniel
A klawiszowiec mial wlosy - jak kiedys Thomas 
- MichałT
Wiem, że to co teraz napiszę, jest niemożliwe, ale muszę to napisać.
Właśnie wyobraziłem sobie: Thomas wchodzi na scenę i zaczyna śpiewać "Geronimo's Cadillac", aż tu nagle z kłebów dymu - wychodzi Dieter z gitarą
To by było coś
To tylko moje marzenia i jeden post mniej powiązany z tematem
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Ciekawe jak zareagował by Thomas (nie wiedziałby o tym, że Dieter przyjechał)

PS 2 Czasami marzenia się spełniają
Właśnie wyobraziłem sobie: Thomas wchodzi na scenę i zaczyna śpiewać "Geronimo's Cadillac", aż tu nagle z kłebów dymu - wychodzi Dieter z gitarą
To tylko moje marzenia i jeden post mniej powiązany z tematem
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Ciekawe jak zareagował by Thomas (nie wiedziałby o tym, że Dieter przyjechał)
PS 2 Czasami marzenia się spełniają
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Adi
Nie wiem czy jesteś na bieżąco ale Dieter z Thomasem są tak skłóceni, że nie wiem jakie pieniądze byłyby ich skłonić do wystąpienia razem obok na scenie.angel pisze:ednak najbardziej żałuję jednego,że brakowało w tym wszystkim Dietera,brakowało tych wspaniałych chórków jakie były w Modern Talking-to już nie było to samo
-
jkris
nie bede sie specjalnie rozpisywal- Thomas pokazal klase wczoraj i ciesze sie, ze zostal doceniony przez TVN i zostawili jego wlasnie jako najwieksza gwiazde na koniec.
i jeszcze jedno- ja uwazam, ze chorek Thomas ma bardzo fajny a to, ze chwilami bylo slabo slyszalny to wina dzwiekowcow raczej...
ps
dziwi mnie tylko polityka TVN-u. przeciez mogli zaprosic kilka osob wiecej albo pozwolic zaspiewac gwiazdom kilka piosenek wiecej i bawic publicznosc i widzow do polnocy
Głosujcie!!!
http://www.plejada.pl/1477,sopot_festiv ... sondy.html
i jeszcze jedno- ja uwazam, ze chorek Thomas ma bardzo fajny a to, ze chwilami bylo slabo slyszalny to wina dzwiekowcow raczej...
ps
dziwi mnie tylko polityka TVN-u. przeciez mogli zaprosic kilka osob wiecej albo pozwolic zaspiewac gwiazdom kilka piosenek wiecej i bawic publicznosc i widzow do polnocy
Głosujcie!!!
http://www.plejada.pl/1477,sopot_festiv ... sondy.html
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 8:21 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bear
Według mnie Thomas zaśpiewał najlepiej wśród gwiazd wystepujących tego wieczoru. Nikt nie zaśpiewał tak czysto i nie poderwał publiczności do zabawy. Dla mnie EXTRA. Szkoda tylko że tak krótko....