C.C. Catch

Dyskusja na temat C.C. Catch
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: C.C. Catch

Post autor: Peter »

Obrazek
A tu za to Caro ślicznie wyszła. Teraz mi się bardziej podoba niż w latach 80tych.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

jkris pisze:Obrazek

a ten młody chłopak co stoi za CC to jej były chłopak no nie?
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mam nadzieję, ze Carolina wróci w nowym roku z czymś nowym. Mam nadzieję, ze w przyszłym roku pojawi się w Polsce.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Gasolina91 pisze:
jkris pisze:Obrazek

a ten młody chłopak co stoi za CC to jej były chłopak no nie?
Tak to Frank Otto,tak jak jkris napisał wcześniej.
Frak grał na perkusji z Blue System i CCCatch (jest na kilku jej teledyskach,podobał mi się swego czasu :mrgreen: ),był jej chłopakiem,ale niestety trwało to krótko.Caro wyjechała z Niemiec i się rozeszli.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Szkoda...ładna parka z nich była...Ja też po cichu mam nadzieję ze CC coś fajnego wyda...no i oczywiści ze zjawi sie u nas
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ta noc (Sylwestrowo - Noworoczna) należała również do C.C. Catch.
Na niekodowanym kanale 1 Rosyjskiej Telewizji nad ranem wyemitowano listopadową edycję "Dyskoteki 80", podczas której Caro wykonała "I Can Loose My Heart Tonight '98" i "Heaven And Hell". Oprócz C.C. Catch wystąpili: Francy, Gazebo, Al Bano, Sabrina i wielu innych znanych bardziej i mniej wykonawców lat 80-tych!!! Naprawdę ciekawy koncert!!!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Milena

C.C. Catch

Post autor: Milena »

Tak prawdę mówiąc mało piszą o C.C.Catch wiem, że Caro mieszka w Londynie czy Caro wyszła za mąż i czy ma syna lub córkę. I jaki jest adres do Londynu gdzie można pisać do Caro.
dawidsikorski2

Post autor: dawidsikorski2 »

No juz sie wszyscy nie mozemy doczekac nowej plyty ktora pod koniec pazdziernika ma sie ukazac :D :D
jkris

Post autor: jkris »

Milena pisze:Tak prawdę mówiąc mało piszą o C.C.Catch wiem, że Caro mieszka w Londynie czy Caro wyszła za mąż i czy ma syna lub córkę. I jaki jest adres do Londynu gdzie można pisać do Caro.
chyba juz nie mieszka w Londynie, nie ma dzieci, jest rozwodka, a kilka lat temu mowilo sie, ze ma romans z jakims duzo mlodszym Litwinem czy Łotyszem...
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

jkris pisze:
Milena pisze:Tak prawdę mówiąc mało piszą o C.C.Catch wiem, że Caro mieszka w Londynie czy Caro wyszła za mąż i czy ma syna lub córkę. I jaki jest adres do Londynu gdzie można pisać do Caro.
chyba juz nie mieszka w Londynie, nie ma dzieci, jest rozwodka, a kilka lat temu mowilo sie, ze ma romans z jakims duzo mlodszym Litwinem czy Łotyszem...
chyba 6 lat temu się rozwiodła się
jkris

Post autor: jkris »

Jaro25 pisze:
jkris pisze:
chyba 6 lat temu się rozwiodła się
oj chyba dobre 11 lat temu, bo cos mi sie kojarzy, ze w '98 byla juz rozwodka. a jej maz byl instruktorem jogi jesli sie nie myle;)
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

jkris pisze:
Jaro25 pisze: chyba 6 lat temu się rozwiodła się
oj chyba dobre 11 lat temu, bo cos mi sie kojarzy, ze w '98 byla juz rozwodka. a jej maz byl instruktorem jogi jesli sie nie myle;)

Miałeś racje jkris Rozwiodła się w roku 1998

Obrazek
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Łapy precz od CC Catch ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
disco-man

Post autor: disco-man »

Album Hear what...najlepszy? To chyba napisał ktoś kto nie jest fanem muzyki Bohlena. Niestety album ten udowodnił wszystkim że bez Didiego niewiele znaczy w muzycznej branży.Co do teledysków z lat 80 uważam że są super.Moim ukochanym clipem CC jest Strangers by night( czysta magia lat 80!).Podobnie sprawa się ma z fryzurami i strojami.Ja po prostu kocham taki klimat, i niech nikt nie mów mi że to był kicz.Kicz to mamy teraz! Co do głosu CC - to prawda Marią Callas nie jest,moją mamę zawsze drażniło jej jak to określała ''wycie'' i wydzieranie się.Według mnie CC ma ładny,dość mocny,czysty głos,choć rewelacyjny nie jest.Nie można nie lubić utworów CC będąc fanem brzmienia Bohlena.
Moim ukochanym albumem jest jej pierwsza płyta.Genialna płyta,jedynym słabym punktem jest utwór Stay.
Drugi album-również znakomity i bardzo zróżnicowany.Raczej beż słabych punktów.
Trzeci-też bardzo dobry.Najsłabszym utworem jest dla mnie Midnight gambler.
A jeżeli chodzi o Big fun, to dla mnie najsłabszy jej album.2 single to totalne nieporozumienie-disco-polowy Backseat of your cadillac i koszmarny Summer kisses.Mimo to i tak bardzo lubię i ten album.
Wniosek nasuwa się jeden-poziom utworów CC i Modern Talking był podobny.Reprezentowali bardzo wysoki poziom.Zresztą w tamtym okresie ( 85-89) Bohlen nie wydał ani jednego słabego albumu.To była jego era.Będąc wtedy na topie dokladnie wybierał utwory na poszczególne albumy i nie mógł sobie wtedy pozwolić na wydanie jakiejś miernoty.
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Podzielam powyższą wypowiedź, jednak co do tego,że Midnight gambler jest słaby to nie zgodzę się, jest wysmienity super melodia. Muzyka i melodia pomiędzy zwrotkami to czysty cuodowny Bohlen w najlepszym wydaniu- uwielbiam ten utwór.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

disco-man A jeżeli chodzi o Big fun, to dla mnie najsłabszy jej album.2 single to totalne nieporozumienie-disco-polowy Backseat of your cadillac i koszmarny Summer kisses.Mimo to i tak bardzo lubię i ten album
Nie zgodzę się że Backseat of your cadillac jest słaby a Summer kisses nie nadawał się na singla .
ODPOWIEDZ