"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Husku
Członek TAFC Polska

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: Husku »

Trailer jest swietny!
Mam nadzieje, że sam teledysk będzie równie trzymający w napięciu.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Popieram! Jak go oglądałam, to aż mnie dreszcze przeszły! Czekam z niecierpliwością na całość! :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

sara_cieszko pisze: To mój perfekcyjny Idola i jak narazie nie spotkałam się z piosenką, która by mi się niespodobała :)
No ale zapewne zdarza Ci się, że jednej słuchasz częściej niż inne? Bo mnie podobają się wszystkie ale z nowego albumu w nieskończoność i na przemian mogę słuchać "Stop!" i " Why do you cry?" Jak je słucham to jestem jak zaczarowana :D

Trailer video do "Stay With Me" super, jak w filmie akcji-momenty tak zgrane, że z ciekawości chce się zobaczyć więcej :)
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
Fanka MT

ewel... pisze: No ale zapewne zdarza Ci się, że jednej słuchasz częściej niż inne? Bo mnie podobają się wszystkie ale z nowego albumu w nieskończoność i na przemian mogę słuchać "Stop!" i " Why do you cry?" Jak je słucham to jestem jak zaczarowana :D
No tak, każdy ma jakieś swoje ulubione perełki ;) Podobnie jak sara_cieszko uważam, że nie ma piosenki Thomasa, która mu po prostu nie wyszła. Jednakże tak jak powiedziała ewel..., jednych słucha się częściej, a drugich rzadziej :) Rzeczywiście, "Stop!" i "Why do you cry?" to jedne z najlepszych nowości Thomasa (oczywiście takie jest tylko moje zdanie), ale wydaje mi się, że po obejrzeniu trailer video do "Stay with me" to i ta pioseneczka może wejść w czołówkę ulubionych kawałków Andersa :) Clip zapowiada się niesamowicie :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Zgadza się, clip zapowiada się niesamowicie ;)
No właśnie, każdy ma swoje perełki i tego się trzymajmy ;) W moim mniemaniu też nie ma utworu Thomasa, który mi się nie podoba, aczkolwiek wiadomo... mam swoje "ulubienice" wśród piosenek :D
You can win if you want.!
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Trailer mnie absolutnie zniszczył. Zapowiada się produkcja na miarę minifilmów Michaela Jacksona, z rozwiniętą fabułą i pełen akcji.
Budynek na końcu... to tzw. Korniszon stojący w Londynie - czyżby tam miała rozgrywać się akcja? :)
Co jak co, ale Rosjanie potrafią dobrze coś wypromować!

Mam nadzieję, że to będzie także element europejskiej ofensywy :D
Awatar użytkownika
karuus

Pointrox pisze:Mam nadzieję, że to będzie także element europejskiej ofensywy :D
Myślę, że tak. Ooooo strasznie mi się sodbało Twoje porównanie do Michaela, uwielbiam go.
Tak, zapowiada się, że nie będzie to JAKIŚ TAM FILMICZEK, tylko grubsza sprawa. Nie mogę się doczekać.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Agata pisze:Trailer video do "Stay With Me"
Ja nie mogę jak z najlepszego filmu akcji :)
Ciekawi mnie czy będzie ten clip pokazywany chociażby na Vivie niemieckiej bo na "Why Do You Cry" niestety nie trafiłam na tym kanale.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

W telewizji (polskiej) pojawiła się nowa reklama Oriflame. Główną rolę gra w niej rosyjska topmodelka, a obrazki są m.in. z powyższego trailera (co prawda jeszcze bez Thomasa). Powoli wyjaśnia się chyba dlaczego tak długo przyszło nam czekać na ten klip. Jeśli ogólnoeuropejska kampania pójdzie z Thomasem i jego Stay With Me... No to trzeba będzie naprawdę ogromnego talentu żeby zmarnować taki potencjał promocyjny ;) Mam nadzieję że dobrze kojarzę fakty i wreszcie się uda.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

http://w305.wrzuta.pl/audio/50XMnT1214B ... ng_version
atlantyda ;o) pisze:Ta wersja "Sorry Baby" ukazała się już jakiś czas temu.Bardzo dobra robota.Bardzo podobają mi się te spokojniejsze wersje jakby z lat wcześniejszych,można by nawet powiedzieć 80/90 :)
No bardzo dobra robota,ta wersja "Sorry Baby" jest świetna!
Podoba mi się o wiele bardziej od pierwszej wersji.Super! 8)
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
karuus

Kilkakrotnie już oglądałam trailer "Stay with me", maksymalnie mnie zainspirował ;)
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Ja też obejrzałam ten trailer klika razy i jestem wprost zachwycona. Super rewelacyjne sceny akcji - to jest coś co uwielbiam. Coś fantastycznego :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
thomas6

Post autor: thomas6 »

Jestem pod wielkim rażeniem :shock: Nie mogę doczekać się całości, jak większość z Was! Brawo Thomas i ekipa odpowiedzialna za klip. :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

ArCrack pisze:W telewizji (polskiej) pojawiła się nowa reklama Oriflame. Główną rolę gra w niej rosyjska topmodelka, a obrazki są m.in. z powyższego trailera (co prawda jeszcze bez Thomasa). Powoli wyjaśnia się chyba dlaczego tak długo przyszło nam czekać na ten klip. Jeśli ogólnoeuropejska kampania pójdzie z Thomasem i jego Stay With Me... No to trzeba będzie naprawdę ogromnego talentu żeby zmarnować taki potencjał promocyjny ;) Mam nadzieję że dobrze kojarzę fakty i wreszcie się uda.
Kurcze zobaczyć Thomasa w reklamie męskiego perfumu czy dezodorantu i to w polskiej TV to już graniczyło by z cudem.
A powiem,że uwielbiam męskie zapachy perfum i dezodorantów firmy Oriflame :D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

O jestem zaskoczona, świetny trailer - Thomas - prawie jak Horatio Caine z CSI: Miami - wyjdzie z każdej opresji :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Fanka MT

Heh, ciekawe czy my wyjdziemy z szoku, jak zobaczymy całość?! :D

Dziękuję...