Przedstawcie się :)
-
Ptaszynka
- Członek TAFC Polska
Re: Przedstawcie się :)
Witam Thomasową rodzinkę
Mam na imię Marzena, mam ... no, trochę już mam tych lat:), mieszkam w Katowicach i od zawsze uwielbiam Thomasa Andersa
Ciesze się , że mogłam dołączyć do Waszego forum, pozdrawiam wszystkich serdecznie;-)
I do zobaczenie w Sopocie:)
Mam na imię Marzena, mam ... no, trochę już mam tych lat:), mieszkam w Katowicach i od zawsze uwielbiam Thomasa Andersa
Ciesze się , że mogłam dołączyć do Waszego forum, pozdrawiam wszystkich serdecznie;-)
- Didi&Thomas
Cześć MarzenaPtaszynka pisze:Witam Thomasową rodzinkę![]()
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Witaj Marzenko 
Pamiętaj wiek nie ma znaczenia. Ważne,żeby się poznać i bawić się razem na koncertach pozdrawiam
Pamiętaj wiek nie ma znaczenia. Ważne,żeby się poznać i bawić się razem na koncertach pozdrawiam
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
- Dulcysia
- Członek TAFC Polska
Cześć,
Chciałam się przedstawić.
Mam na imię Gosia, a najstarsi znajomi pamiętają mnie jako Dulcysia.
Jestem fanką Modern Talking i Thomasa Andersa od samego początku ich kariery, więc po latach postanowiłam dalej spełniać swe pragnienia związane z muzyką, bo nie warto żałować, że sie czegos nie zrobiło.
Jestem fanką Modern Talking i Thomasa Andersa od samego początku ich kariery, więc po latach postanowiłam dalej spełniać swe pragnienia związane z muzyką, bo nie warto żałować, że sie czegos nie zrobiło.
- Didi&Thomas
Cześć GosiaDulcysia pisze:Cześć,
Pozdrawiam
-
gambler
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Piotrek. Nie będę Was zanudzał swoją historią związaną z Modern Talking - chciałem się przede wszystkim przywitać Z Wami wszystkimi - ciesze się że jesteście...z czasem mam nadzieję napisać coś więcej 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Witamy, Piotrek 
- Deebass73
- Kontakt:
Cześć,
witam Was serdecznie. Od dawna zaglądałem na stronę związaną z tym forum ale jakoś było nie po drodze zalogować się na forum. Z muzyką Dietera jestem od dawna. Bardzo dobrze pamiętam lata 80 więc trochę latek jest. Miło mi że teraz będzie można coś napisać na forum
witam Was serdecznie. Od dawna zaglądałem na stronę związaną z tym forum ale jakoś było nie po drodze zalogować się na forum. Z muzyką Dietera jestem od dawna. Bardzo dobrze pamiętam lata 80 więc trochę latek jest. Miło mi że teraz będzie można coś napisać na forum
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich nowych w naszej rodzince
a zarazem zapraszam na koncerty a mamy ich w tym i w przyszłym roku trochę
pozdrawiam
- andyblue
Witam 
Jestem z Żywca mam 44 lata ,od wielu latach zacząłem wspominać i słuchać oraz interesować się losami członków czyli Thomasem i Dieterem zespołu MT dlatego moja obecność na forum .
Zawsze byłem sympatykiem tego zespołu no i tak odżyły wspomnienia ,lata uciekają starzejemy się niestety
ale wydaje się że to było tak nie dawno
Każdy kiedyś zaczął słuchać MT, przynajmniej z tych co na forum no cóż .... nie jestem zapalonym fanem jak kiedyś ,nie jeździłem na koncerty w sumie na żadnym nie byłem poza noszoną plakietką którą sam zrobiłem
,lubię ten zespół i szanuję ,wszystko przemija zmieniamy się było to okres szkoły podstawowej kiedy wyszedł pierwszy singiel więc minęło sporo czasu .
Będę od czasu do czasu odwiedzał wasze forum i chciałbym podzielić się osobistymi wrażeniami z przeszłości oraz poczytać inne wasze ...
Jeżeli coś pomyliłem lub źle napisałem nieściśle przepraszam
pozdrawiam Andrzej ....
Jestem z Żywca mam 44 lata ,od wielu latach zacząłem wspominać i słuchać oraz interesować się losami członków czyli Thomasem i Dieterem zespołu MT dlatego moja obecność na forum .
Zawsze byłem sympatykiem tego zespołu no i tak odżyły wspomnienia ,lata uciekają starzejemy się niestety
Każdy kiedyś zaczął słuchać MT, przynajmniej z tych co na forum no cóż .... nie jestem zapalonym fanem jak kiedyś ,nie jeździłem na koncerty w sumie na żadnym nie byłem poza noszoną plakietką którą sam zrobiłem
Będę od czasu do czasu odwiedzał wasze forum i chciałbym podzielić się osobistymi wrażeniami z przeszłości oraz poczytać inne wasze ...
Jeżeli coś pomyliłem lub źle napisałem nieściśle przepraszam
pozdrawiam Andrzej ....
- Didi&Thomas
Cześć Andrzej,
Miło Cię tutaj widzieć. Jak się zapewne już orientujesz największa zaletą tej strony jest to, że jest ona ciągle "żywa". Zawsze znajdujemy ciekawy temat do dyskusji, piszemy co nam na sercach leży. Ja też, tak jak Ty, należę już do pokolenia 40-sto latków, ale są z nami też sympatyczni nastolatkowie których np. ja podziwiam wyjątkowo, bo przecież MT to już nie młodzieniaszkowie, ale muzyka którą tworzyli okazuje się ponadczasowa i łącząca pokolenia
Jeszcze raz witam Cię w imieniu swoim i wszystkich forumowiczów i zapraszam do pisania własnych postów i komentowania naszych
Miło Cię tutaj widzieć. Jak się zapewne już orientujesz największa zaletą tej strony jest to, że jest ona ciągle "żywa". Zawsze znajdujemy ciekawy temat do dyskusji, piszemy co nam na sercach leży. Ja też, tak jak Ty, należę już do pokolenia 40-sto latków, ale są z nami też sympatyczni nastolatkowie których np. ja podziwiam wyjątkowo, bo przecież MT to już nie młodzieniaszkowie, ale muzyka którą tworzyli okazuje się ponadczasowa i łącząca pokolenia
Jeszcze raz witam Cię w imieniu swoim i wszystkich forumowiczów i zapraszam do pisania własnych postów i komentowania naszych
- Evaalex
Witam na Forum Andrzejuandyblue pisze:Witam
Zawsze byłem sympatykiem tego zespołu no i tak odżyły wspomnienia ,lata uciekają starzejemy się niestetyale wydaje się że to było tak nie dawno
![]()
Każdy kiedyś zaczął słuchać MT, przynajmniej z tych co na forum no cóż .... nie jestem zapalonym fanem jak kiedyś ,nie jeździłem na koncerty w sumie na żadnym nie byłem poza noszoną plakietką którą sam zrobiłem,lubię ten zespół i szanuję ,wszystko przemija zmieniamy się było to okres szkoły podstawowej kiedy wyszedł pierwszy singiel więc minęło sporo czasu .
Jeżeli coś pomyliłem lub źle napisałem nieściśle przepraszam![]()
pozdrawiam Andrzej ....
Ja jesten nie dozo mlodsza od Ciebie i jestem tez fanka od poczadku. jako dziecko bywalam czesto w Zywcu. Muj ojciel kocha te okolice i z mojego rodzinnego Zabrze nie bylo tam zadelako.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Witamy serdecznie i zapraszamy na koncert, najbliżej Ciebie to chyba Katowice 
- andyblue
Właśnie muszę się wybrać na koncert ,dużo widziałem na YouTube tych w Polsce i wyszło to fajnie różni ludzie ,więc ...hmm miałem jechać do Łodzi ale to za daleko poczekam na ten w lutym oby zdrowie dopisało to przyjadę z żonąMonia82 pisze:Witamy serdecznie i zapraszamy na koncert, najbliżej Ciebie to chyba Katowice