Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marian123

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: marian123 »

Spoko :)
Ptaszynka
Członek TAFC Polska

Post autor: Ptaszynka »

Witam Thomasową rodzinkę :D
Mam na imię Marzena, mam ... no, trochę już mam tych lat:), mieszkam w Katowicach i od zawsze uwielbiam Thomasa Andersa
Ciesze się , że mogłam dołączyć do Waszego forum, pozdrawiam wszystkich serdecznie;-) :)
I do zobaczenie w Sopocie:)
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Ptaszynka pisze:Witam Thomasową rodzinkę :D
Mam na imię Marzena, mam ... no, trochę już mam tych lat:), mieszkam w Katowicach i od zawsze uwielbiam Thomasa Andersa
Ciesze się , że mogłam dołączyć do Waszego forum, pozdrawiam wszystkich serdecznie;-) :)
I do zobaczenie w Sopocie:)
Cześć Marzena :) Witaj w naszym gronie. Pisz często i nie przejmuj się tymi latami :lol: Zapewniam Cię - ja mam więcej 8) Kto wie - może spotkamy się w Sopocie bo ja też się wybieram 8)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Witaj Marzenko :)

Pamiętaj wiek nie ma znaczenia. Ważne,żeby się poznać i bawić się razem na koncertach pozdrawiam :D
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Witam i do zobaczenia :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Dulcysia
Członek TAFC Polska

Post autor: Dulcysia »

Cześć,

Chciałam się przedstawić.
Mam na imię Gosia, a najstarsi znajomi pamiętają mnie jako Dulcysia.
Jestem fanką Modern Talking i Thomasa Andersa od samego początku ich kariery, więc po latach postanowiłam dalej spełniać swe pragnienia związane z muzyką, bo nie warto żałować, że sie czegos nie zrobiło.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Dulcysia pisze:Cześć,

Chciałam się przedstawić.
Mam na imię Gosia, a najstarsi znajomi pamiętają mnie jako Dulcysia.
Jestem fanką Modern Talking i Thomasa Andersa od samego początku ich kariery, więc po latach postanowiłam dalej spełniać swe pragnienia związane z muzyką, bo nie warto żałować, że sie czegos nie zrobiło.
Cześć Gosia :) Witaj w naszym gronie. Miło tym bardziej, że jak piszesz jesteś Fanką MT od samego początku. To dokładnie tak jak - życzę Ci wielu pozytywnych emocji i duuuużo ciekawych postów.
Pozdrawiam
"
gambler

Post autor: gambler »

Witam wszystkich serdecznie :) Mam na imię Piotrek. Nie będę Was zanudzał swoją historią związaną z Modern Talking - chciałem się przede wszystkim przywitać Z Wami wszystkimi - ciesze się że jesteście...z czasem mam nadzieję napisać coś więcej :)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Witamy, Piotrek :)
Awatar użytkownika
Deebass73
Kontakt:

Post autor: Deebass73 »

Cześć,
witam Was serdecznie. Od dawna zaglądałem na stronę związaną z tym forum ale jakoś było nie po drodze zalogować się na forum. Z muzyką Dietera jestem od dawna. Bardzo dobrze pamiętam lata 80 więc trochę latek jest. Miło mi że teraz będzie można coś napisać na forum :D
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Witam wszystkich nowych w naszej rodzince :) a zarazem zapraszam na koncerty a mamy ich w tym i w przyszłym roku trochę :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
andyblue

Post autor: andyblue »

Witam :)
Jestem z Żywca mam 44 lata ,od wielu latach zacząłem wspominać i słuchać oraz interesować się losami członków czyli Thomasem i Dieterem zespołu MT dlatego moja obecność na forum .
Zawsze byłem sympatykiem tego zespołu no i tak odżyły wspomnienia ,lata uciekają starzejemy się niestety :D ale wydaje się że to było tak nie dawno :wink:
Każdy kiedyś zaczął słuchać MT, przynajmniej z tych co na forum no cóż .... nie jestem zapalonym fanem jak kiedyś ,nie jeździłem na koncerty w sumie na żadnym nie byłem poza noszoną plakietką którą sam zrobiłem :D ,lubię ten zespół i szanuję ,wszystko przemija zmieniamy się było to okres szkoły podstawowej kiedy wyszedł pierwszy singiel więc minęło sporo czasu .
Będę od czasu do czasu odwiedzał wasze forum i chciałbym podzielić się osobistymi wrażeniami z przeszłości oraz poczytać inne wasze ...
Jeżeli coś pomyliłem lub źle napisałem nieściśle przepraszam :lol:
pozdrawiam Andrzej .... :P
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Cześć Andrzej,
Miło Cię tutaj widzieć. Jak się zapewne już orientujesz największa zaletą tej strony jest to, że jest ona ciągle "żywa". Zawsze znajdujemy ciekawy temat do dyskusji, piszemy co nam na sercach leży. Ja też, tak jak Ty, należę już do pokolenia 40-sto latków, ale są z nami też sympatyczni nastolatkowie których np. ja podziwiam wyjątkowo, bo przecież MT to już nie młodzieniaszkowie, ale muzyka którą tworzyli okazuje się ponadczasowa i łącząca pokolenia :wink:
Jeszcze raz witam Cię w imieniu swoim i wszystkich forumowiczów i zapraszam do pisania własnych postów i komentowania naszych 8)
"
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

andyblue pisze:Witam :)
Jestem z Żywca mam 44 lata ,od wielu latach zacząłem wspominać i słuchać oraz interesować się losami członków czyli Thomasem i Dieterem zespołu MT dlatego moja obecność na forum .
Zawsze byłem sympatykiem tego zespołu no i tak odżyły wspomnienia ,lata uciekają starzejemy się niestety :D ale wydaje się że to było tak nie dawno :wink:
Każdy kiedyś zaczął słuchać MT, przynajmniej z tych co na forum no cóż .... nie jestem zapalonym fanem jak kiedyś ,nie jeździłem na koncerty w sumie na żadnym nie byłem poza noszoną plakietką którą sam zrobiłem :D ,lubię ten zespół i szanuję ,wszystko przemija zmieniamy się było to okres szkoły podstawowej kiedy wyszedł pierwszy singiel więc minęło sporo czasu .
Będę od czasu do czasu odwiedzał wasze forum i chciałbym podzielić się osobistymi wrażeniami z przeszłości oraz poczytać inne wasze ...
Jeżeli coś pomyliłem lub źle napisałem nieściśle przepraszam :lol:
pozdrawiam Andrzej .... :P
Witam na Forum Andrzeju
Ja jesten nie dozo mlodsza od Ciebie i jestem tez fanka od poczadku. jako dziecko bywalam czesto w Zywcu. Muj ojciel kocha te okolice i z mojego rodzinnego Zabrze nie bylo tam zadelako.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Witamy serdecznie i zapraszamy na koncert, najbliżej Ciebie to chyba Katowice :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
andyblue

Post autor: andyblue »

Monia82 pisze:Witamy serdecznie i zapraszamy na koncert, najbliżej Ciebie to chyba Katowice :wink:
Właśnie muszę się wybrać na koncert ,dużo widziałem na YouTube tych w Polsce i wyszło to fajnie różni ludzie ,więc ...hmm miałem jechać do Łodzi ale to za daleko poczekam na ten w lutym oby zdrowie dopisało to przyjadę z żoną :)
ODPOWIEDZ